Etiket: Ankara

Ekonomi

Başşehir EDAŞ Ankara’yı Bakım ve Yatırımlarıyla Aydınlattı

Dala öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başşehir EDAŞ, Ankara’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının birinci 3 ayında bakım, tamirat ve yatırım hizmetlerini sürat kesmeden sürdürdü.

Ekonomi

ATO’dan “Ankara’ya serbest bölge kurulsun” talebi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Ankara’ya serbest bölge kurulmasını talep ettiklerini” bildirdi.

Ekonomi

Konut fiyat artışı enflasyonun ardında

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayına ilişkin konut fiyat endeksini yayımladı.

Ekonomi

Konut fiyat artışı 2019 Aralık’tan bu yana ilk kez enflasyonun ardında

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayına ilişkin konut fiyat endeksini yayımladı.

Gündem

Keçiören Belediye Lideri Dr. Mesut Özarslan, Yüksek Seçim Konseyi Ankara Vilayet ve Merkez İlçe Seçim Heyeti’nden mazbatasını aldı

Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da iştirakiyle Keçiören Belediyesinde gerçekleştirilen coşkulu bölüm teslim merasimiyle resmi mührü de alarak misyonuna başladı.

Gündem

“Sivas’ın Menfaati İçin Ne Gerekiyorsa Onu Yaparım”…

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen “Yerel Kalkınmada Belediyelerin ve Esnafın Rolü” programının son konuğu Sivas Belediye Lideri ve AK Parti Belediye Lider Adayı Hilmi Alım oldu.

Gündem

Atatürk Cumhuriyet Kulesi’ne Ziyaretçi Akını

Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilen, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Lider Adayı Turgut Altınok tarafından 18 Mart’ta yapılan Atatürk Cumhuriyet Kulesi açıldığı andan itibaren Ankaralılar’ın ilgi odağı oldu.

Eğitim

Çankaya Belediyesi, 25-31 Mart ortasında düzenlenecek 60. Kütüphane Haftası’nı dolu dolu kutlamaya hazırlanıyor

Çankaya Belediyesi, 60. Kütüphane Haftası’nı 25 Mart – 31 Mart tarihleri ortasında düzenleyeceği etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Dünya

Akdağmadeni İstasyonu 135 bin yolcuya hizmet verecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT Hattı’nın doğu batı hızlı tren hatlarının ana omurgası olduğunu belirterek, hat üzerindeki YHT İstasyonlarını hizmete açtıklarını açıkladı. Açılışı yapılan Akdağmadeni YHT İstasyonu 135 bin yolcuya hizmet verecek.