Etiket: Başkan

Gündem

17. Kolordu Şehitleri’nin anısı yaşatılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs 1919 günü, başta Albay Süleyman Fethi Bey ve Tabip Yarbay Şükrü Bey olmak üzere, işgale karşı koyarken şehit olan 17. Kolordu askerleri ile tüm sivillerin anısına Kolordu Şehitleri Kitabesi yaptırdı.

Ekonomi

ABD’de ön seçimler

ABDde başkanlık ön seçimlerinde Nebraska, Maryland ve Batı Virginiada Trump ile Biden rahat kazandı

Gündem

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras; “Muğla’da sürülmeyen tarla kalmayacak”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, ‘14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününde’ kooperatif üyeleriyle bir ortaya geldi.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Vilayet Lideri Oğuz Can Curoğlu Esnafının Problemlerini Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Vilayet Lideri Oğuz Can Curoğlu, beraberindeki parti yöneticileri ile Karasu ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, lokal esnafın ve sanatkârların meselelerini yerinde dinledi.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay: “Gençlere takviyemizi artırarak sürdüreceğiz”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Milliyet Gazetesi öncülüğünde ve muharrir Abbas Güçlü moderatörlüğünde düzenlenen “Mesleki Eğitim Zirvesi”ne katıldı.

Gündem

Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu, ikinci devir birebir göreve seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu

Davutoğlu ve beraberindeki heyeti Emirgan’da ağırlayan İmamoğlu, “Umut ederiz toplumun her kesitine, her bireyine yarar veren, İstanbul’da çok güçlü bir mahallî idare muvaffakiyetini ortaya koyan periyot bizlere nasip olur” dedi. Davutoğlu da “Türkiye’de en büyük emanet, İstanbul’dur. İstanbul aşığı, İstanbullu bir hemşehriniz olarak da ne vakit, nasıl bir dayanağa gereksinimimiz olursa, her vakit yanınızdayız” formunda konuştu.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay Soma’da maden şehitlerinin aileleriyle buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, 301 madencinin hayatını yitirdiği maden faciasının 10’uncu yılında Soma’da düzenlenen anma programına katıldı.

Gündem

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi

Toplantıda tutuklu bulunan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz için adalet sesleri yükseldi. Lider Muhittin Böcek, “Kepezli hemşerilerim makamın gerçek sahibinin Kepez Belediye Başkanlığı makamında olmasını arz ediyor. İnşallah adalet kısa vakitte tecelli edecek ve Mesut Kocagöz Kepez’de vazifesinin başında olacaktır” dedi.

Kültür Sanat

Rumelili Orhan ve Kemal Çukuryurt’ta Balkan rüzgarı estirdi

Baharın ve hoş günlerin habercisi Hıdırellez Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Belediyesi ve Çukuryurt Mahalle Muhtarlığı iş birliğinde 112. yılında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kültür Sanat

Didim Belediyesi Anneler Günü münasebetiyle Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sinema aktifliği düzenledi

Didim Belediyesi Anneler Günü münasebetiyle Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sinema aktifliği düzenledi.

Gündem

OICC 15. Genel Konferansı ve 33. Yönetim Kurulu Toplantısı Konya’da Başladı

57 İslam ülkesinden 187 üyesi bulunan İslam Başşehirleri ve Kentleri Teşkilatı’nın 15. Genel Konferansı ve 33. Yönetim Kurulu Toplantısı Konya’nın mesken sahipliğinde başladı.

Gündem

Büyükakın: Şehidimin annesi, benim de annem

Lider Büyükakın, Anneler Günü hasebiyle İzmitli şehit Muhammet Güçlü’nün annesi Azime Güçlü’yü ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı

Kültür Sanat

Enginarlı tatlılar şenliğe damga vurdu

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 15’incisini düzenlediği “Hasanağa Enginar Festivali”ne Bursa’nın dört bir yanından akın eden vatandaşlar, enginarlı lezzetleri tatma fırsatı buldu. “En Uygun Enginar Yetiştiricisi” ile “Enginarlı Lezzetler” müsabakasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Kültür Sanat

Çiğli Belediyesi Kaklıç Sanat Akademisi Kursiyerlerinin Yapıtları Standa Çıktı

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Kaklıç Sanat Akademisi yağlı boya ve kara kalem kursiyerlerinin hazırladığı Fotoğraf Standının açılışını Çiğlili sanatseverler ile birlikte gerçekleştirdi.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay AK Parti Vilayet Başkanlığı ziyaretinde iş birliği bildirisi verdi “İzmir daha hoş günler görecek”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, AK Parti İzmir Vilayet Başkanlığı’nı ziyaret etti ve seçim sürecinde etik hudutlar gözetildiğini belirterek teşekkür etti.

Gündem

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’den ‘Kırsal Mahalle’ çıkışı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin her gün erken saatlerde gerçekleştirdiği mahalle seyahatleri, eski köy yerleşimlerinden Eğridere’de devam etti.

Kültür Sanat

Avcılar’da Anneler Günü

Avcılar Belediyesi Anneler Günü’nde anneleri unutmadı. Kentteki tüm annelere çiçek gönderen lider Utku Caner Çaykara şehit anneleriyle kahvaltıda buluştu.

Spor

2024 TVF U20 Kulüpler Türkiye Şampiyonası Voleybol Bayanlar ve Erkekler plaj voleybolu Balkan şampiyonası Ödül Merasimi Ören Plajı’nda yapıldı

Yunanistan, Moldova, Romanya, Sırbistan, Hollanda, Finlandiya ve Türkiye olmak üzere birçok ülkenin iştirakiyle memleketler arası platformda düzenlenen gruplar ortası voleybol maçları da halka açık olarak Ören Kıyıda gerçekleştirildi.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Ulu Başkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı Anneler Günü’nde kabri başında andı

Hürmet duruşuyla başlayan merasimde Lider Dr. Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay ile Zübeyde Hanım’ın kabrine kırmızı karanfil bıraktı. Merasime katılan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Lider Tugay, Karşıyakalılarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Gündem

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’dan Anneler Günü’nde şehit annesine manalı ziyaret

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1995 yılında Tunceli’de şehit düşen Topçu Astsubay Çavuş Mustafa Ömür Cebeci’nin annesi Nurdan Cebeci’yi Anneler Günü’nde meskeninde ziyaret etti.

Kültür Sanat

Kemer Belediyesi’nden Anneler Günü aktifliği

Kemer Belediyesi, Anneler Günü münasebetiyle ilçede yaşayan annelere aktiflik düzenledi. Anneler aktiflikte gönüllerince eğlenerek hoş bir gün geçirdi.

Gündem

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin Yeni Başkanı Ali Kemal Deveciler Oldu

Ege ve Marmara Bölgesinde 74 belediyenin üye olduğu Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Ege-Marmara Bölgelerinin ekolojik istikrarını, biyolojik çeşitliliğini gözetip, çevreyi koruyan, bölgedeki tüm canlıların sağlıklı hayat hakkını savunan, kaliteli, verimli ve sağlam hizmet üretmeyi temel alan, mahallî idare anlayışını sürdürülebilir kılmak vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

Spor

Karşıyaka tek yürek oldu, Zübeyde Anne’ye koştu!

Karşıyaka Belediyesi tarafından Anneler Günü münasebetiyle klâsik hale getirilen “Zübeyde Hanım Koşusu” bu yıl da harika bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Gündem

Lider İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimize yıllık 28 milyon Türk lirası takviye sağlıyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime yönelik dayanakları ağır bir formda sürdürdüklerini söz ederek, seçkin projelerle ilçedeki öğrencilere yıllık 28 milyon Türk lirası fiyatında dayanak sağladıklarını belirtti.