Etiket: Belediye

Gündem

Lider Işık’tan Engelli Merkezi muştusu

Engelliler Haftası’nda engelli bireyler ve aileleriyle bir ortaya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Engelli Merkezi yapacağının muştusunu verdi; “En büyük hayallerimden ve en çok ehemmiyet verdiğim projelerimden biri olan bu merkezi yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Gündem

Lider Tugay, İzmir tarımının yol haritasını açıkladı

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle yapılan canlı yayında İzmir tarımının yol haritasını anlattı.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi’nden vatandaşa atalık fide

Lüleburgaz Belediyesi’nin serasında atalık tohumlardan elde edilen 12 bin 500 adet zerzevat fidesi vatandaşlara dağıtıldı.

Gündem

Yenişehir Belediyesi ürettiği organik solucan gübresini çiftçilere ulaştırıyor

Mersin Yenişehir Belediyesi, kimyasal gübre kullanımını azaltılmak ve çiftçilere dayanak vermek maksadıyla geçtiğimiz yıl başlattığı organik solucan gübresi üretimine devam ediyor.

Gündem

Bornova Belediyesi’nden yeni doğanlara özel ikram paketi

Bornova Belediyesi Bornova Ailesi’ne yeni katılan minikleri, özel olarak hazırlanan ikram paketiyle karşılıyor. Bu özel buluşmada ailelerin heyecanına, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin eşi Beste Eşki ortak oluyor.

Gündem

Lider Aras: Eşitlikçi, manisiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz

Muğla Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla Akyaka’da Uçurtma Şenliği düzenledi. Lider Aras, şenlikte engelli bireylerle uçurtma uçurtup, oyun oynarken şenlik renkli manzaralara sahne oldu. Lider Aras “Eşitlikçi, manisiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz” dedi.

Kültür Sanat

Didim Belediyesi Anneler Günü münasebetiyle Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sinema aktifliği düzenledi

Didim Belediyesi Anneler Günü münasebetiyle Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sinema aktifliği düzenledi.

Gündem

Efes Selçuk Belediyesi ilçedeki tüm genel WC işletmelerinde esaslı bir çalışma başlattı

Vatandaşların şikâyet ve tekliflerini dikkate alarak sıkı bir kontrol başlatan Efes Selçuk Belediyesi, genel yerlerin muhtaçlık duyduğu tadilat, boya ve bakım çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Gündem

Lider Tugay’dan MHP’ye ziyaret “İzmir’i tüm siyasi partilerle yönetmek istiyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, MHP İzmir Vilayet Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kenti İzmirlileri temsilen tüm siyasi partilerle birlikte yönetmek istediklerini belirten Lider Tugay, “Tüm İzmir’e eşit belediye hizmeti verme konusunda kararlıyız” dedi.

Kültür Sanat

Enginarlı tatlılar şenliğe damga vurdu

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 15’incisini düzenlediği “Hasanağa Enginar Festivali”ne Bursa’nın dört bir yanından akın eden vatandaşlar, enginarlı lezzetleri tatma fırsatı buldu. “En Uygun Enginar Yetiştiricisi” ile “Enginarlı Lezzetler” müsabakasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Gündem

Anneler Günü, Bağcılar’da coşkuyla kutlandı

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği 3 farklı aktiflikte Anneler Günü coşkuyla yaşandı. Bugüne özel düzenlenen programlarda çiçek dağıtıldı ve müzik ziyafeti verildi.

Gündem

Lider Ünsal kenti muhtarlarla birlikte yönetiyor

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, adaylık periyodunda verdiği kelamı tuttu ve ‘Muhtar Buluşmaları’nın birincisini gerçekleştirdi.

Spor

2024 TVF U20 Kulüpler Türkiye Şampiyonası Voleybol Bayanlar ve Erkekler plaj voleybolu Balkan şampiyonası Ödül Merasimi Ören Plajı’nda yapıldı

Yunanistan, Moldova, Romanya, Sırbistan, Hollanda, Finlandiya ve Türkiye olmak üzere birçok ülkenin iştirakiyle memleketler arası platformda düzenlenen gruplar ortası voleybol maçları da halka açık olarak Ören Kıyıda gerçekleştirildi.

Gündem

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin yeni periyodunda birinci encümen toplantısı Lider Ali Kemal Deveciler liderliğinde gerçekleşti

Çevreci Belediyecilik anlayışı ile yapılması gerekenlerin değerlendirildiği görüşmede kararlar alındı.

Gündem

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin Yeni Başkanı Ali Kemal Deveciler Oldu

Ege ve Marmara Bölgesinde 74 belediyenin üye olduğu Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Ege-Marmara Bölgelerinin ekolojik istikrarını, biyolojik çeşitliliğini gözetip, çevreyi koruyan, bölgedeki tüm canlıların sağlıklı hayat hakkını savunan, kaliteli, verimli ve sağlam hizmet üretmeyi temel alan, mahallî idare anlayışını sürdürülebilir kılmak vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

Spor

Kemer’de 10. Merrell Run To Sky Yarışları gerçekleştirildi

Bu yıl 10’ncusu düzenlenen Merrell Run To Sky Yarışları, düzenlenen ödül merasimi ile sona erdi. Yarışlarda dereceye giren atletlere mükafatları verildi.

Kültür Sanat

Selçuklu Belediyesi, her yıl Bosna Hersek’in Saraybosna ve Zenica kentlerinde düzenlenen “Türkiye Günleri Çocuk Şenliği”nde

Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü tarafından Bosna Hersek’in Saraybosna kentinde bu yıl 2.’si düzenlenen “Türkiye Günleri” aktifliği ve Zenica kentinde düzenlenen “Çocuk Şenliği”nde Selçuklu Belediyesi de stantlarıyla Konya’yı temsil ediyor.

Gündem

Lider Topaloğlu’ndan öğrencilere motivasyon yemeği

Eğitime yaptığı katkılarla birçok belediyeye örnek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Dayanak Eğitim Kursu’nda üniversiteye fiyatsız olarak hazırlanan öğrencilere motivasyon yemeği verdi.

Spor

Efes Selçuklu Atletler Çeşme’de Yapılan Yarımada Spor Oyunlarına Katıldı

Efes Selçuklu atletler 17.Çeşme Yarımada Spor Oyunlarına katıldı. Efes Selçuk Belediyesi’nin takviyesi ile Yarımada Spor Oyunlarına katılan 197 Efes Selçuklu sportmen, 18 antrenör ile müsabakalara heyecan kattı.

Gündem

Lider Yıldız engelli anneleri ve özel çocuklar ile bir ortaya geldi

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Anneler Günü kapsamında Çiğli Belediyesi Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği engelli anneleri ile kahvaltı etkinliğinde bir ortaya geldi.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama “Ayıbalığı Koyu’ndaki müsaadesiz demir iskele yıkılacak”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mordoğan’daki Ayıbalığı Koyu’nda Akdeniz foklarının ömür ve üreme alanlarına müsaadesiz olarak kurulan demir iskelenin yıkımı için gerekli süreçlerin başlatıldığını duyurdu.

Kültür Sanat

Gaziemir Gençlik Şenliği başlıyor

Gaziemir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı 6 gün sürecek Gaziemir Gençlik Festivali’yle kutlayacak.

Gündem

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla hasbihal etti

Selçuklu Belediyesi’nin her hafta farklı bir bölgede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmalarının bu haftaki durağı Sille Mahallesi oldu.

Gündem

Karabağlar Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşimi’nde oturumunu SMA hastası Gülsima’ya bağışladı

Karabağlar Belediyesi, Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı 2. Birleşimini Belediye Başkanı Helil Kınay’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.