Etiket: Çalışmalar

Gündem

Lider Aras, Adliye – Yeni Otogar Yolunda İncelemelerde Bulundu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Adliye ile yeni otogar ortasında imaline devam edilen Dirgeme yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Lider Aras gayelerinin yolu, Kurban Bayramında hizmete açmak olduğunu söyledi.

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası ilçesinde sorumluluk alanlarında bulunan kıyıları yaz dönemine hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ takımları tarafından Kuşadası’nda süregelen rutin çalışmaların yanı sıra ilçenin eşsiz kıyıları de takımların hummalı çalışmalarıyla konuklarını ağırlamak üzere yaza hazır hale getiriliyor.

Gündem

Üç ilçede 14 km yol asfaltlanıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi asfalt atağı başlattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in Çeşme, Karaburun ve Torbalı ilçelerinde büyük ölçekli asfalt yenileme çalışması başlattı.

Gündem

İzmir ve Bremen ortasındaki bağlantılar güçlenecek

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, İzmir’in kardeş kenti Bremen ile ekonomik münasebetleri güçlendirmede değerli rol oynayan Bremeninvest’in Türkiye İlgileri Koordinatörü Malte Weyhausen’i ağırladı.

Gündem

Çiğli’de Paklık Seferberliği Sürüyor

Çiğli Belediyesi Paklık İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı çalışmalar kapsamında ilçedeki alt geçitler, asansörler ve üst geçitler temizlenirken, mahallelerde kosa paklığı ve asfaltlama çalışmaları sürat kesmeden devam ediyor.

Gündem

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde 3 milyon 240 bin metrekareyi bulan parklarında bakım tamirat çalışmalarını hızlandırdı

Yağışlı havaların akabinde süratle büyüyen çimleri ve yabani otları biçen Çankaya Belediyesi, park içindeki oyun alanları ve donatıların bakımını da yapıyor.

Gündem

Geyve’de Yol Üretim Çalışmaları Başladı

Geyve’de geçtiğimiz günlerde tüm altyapı kurumlarının iştiraki ile gerçekleşen uyum toplantısı sonrasında altyapının tamamlandığı sokaklarda yol üretim ve parke kilit taşı sürece çalışmalarına başlandı.

Gündem

Esnaf Gönülal, “Büyükşehir, Bodrum’da Turizmin En Büyük Eksiklerinden Birini Çözüyor”

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da tamamlanan altyapı projeleri nedeniyle bozulan ve turizm nedeniyle ağır olarak kullanılan yollarda 38 kilometre sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Gündem

İZSU takımları Selçuk’ta derelerden 17 bin ton materyal çıkardı

İZSU Genel Müdürlüğü grupları, taşkın önlemleri kapsamında derelerde yürüttüğü paklık çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Lider Altay: “Konya’yı Türkiye’nin En Akıllı Kentlerinden Birisi Yapacağız”

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayelerinde AUS Türkiye tarafından düzenlenen 4. Memleketler arası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde “Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri” başlığında “Erişilebilir Konya” çalışmalarıyla “Belediyecilik Ödülü”ne layık görüldü.

Gündem

Menemen ve Foça’ya 109 kilometrelik içme suyu yatırımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Menemen ve Foça ilçelerinde ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu çizgilerine yönelik başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.

Gündem

Selçuklu Belediyesi tarihi ve kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması kapsamında 2009 yılında tarihi bina olarak tescil edilen Eski Hemşirelik Binası’nın onarım çalışmalarını muvaffakiyetle tamamladı

Selçuklu Belediyesi tarihi mirasa vefa kapsamında 1915 yılında inşa edilen ve Konya Kültür Varlıklarını Muhafaza Bölge Kurulu’nun 3263 sayılı kararı ile 2009 tarihi bina olarak tescil edilen Eski Hemşirelik Binası’nda başlattığı onarım çalışmalarını tamamladı.

Gündem

Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Dirgeme-Yeni Otogar yolunda çalışmalar devam ediyor. Projenin birinci etabı kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı ortasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. İkinci etap kapsamında da asfalt sökümü tamamlanıp dolgu çalışmalarına başlandı.

Kap

KERVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. – Sürdürülebilirlik Uyum Raporu

KERVAN GIDA SANA 2024-04-28 tarihli – KAP bildirimleri Bloomberg HT’de! KERVAN GIDA SANA ile ilgili en sıcak gelişmeleri takip etmek için şimdi tıklayın!

Gündem

Ödemiş Belediyesi ve STK işbirliği ile kent estetiğine dokunuşlar

Ödemiş Belediyesi, kenti çağdaş ve estetik görünüme kavuşturmak hedefiyle Ödemiş Süs Bitkileri Kooperatifi ile işbirliği yaparak çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında kent merkezindeki orta refüjler ve dört kavşakta peyzaj yenileme ve aydınlatma yapılacak. Kullanılacak bitkiler ise Ödemiş Süs Bitkileri Kooperatifi tarafından hibe edildi.

Gündem

İSU’dan İzmit Millet Bahçesi İçin Çağdaş Alatyapı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, imali Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kocaeli Fuarı’nın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmesi kapsamındaki altyapı çalışmalarına sürat kesmeden devam ediyor.

Gündem

Efes Selçuk’ta Çalışmalar Büyükşehir İş Birliği İle Sürat Kazandı

Havaların ısınmasıyla birlikte her yıl olduğu üzere bu yıl da binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacak olan Efes Selçuk’ta kent merkezinde İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılan çalışmalar sürat kazandı.

Gündem

Çankaya Belediyesonden Gece Gündüz İlaçlama

Çankaya Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ilçedeki ilaçlama çalışmalarına sürat verdi. Belediye grupları, ilçe genelinde sivrisinek ve karasineklerin üreme noktalarını ve çöpleri ilaçlayarak tedbir alıyor.

Gündem

Osmangazi’den etraf dostu ilaçlama

Osmangazi Belediyesi, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte insan ve etraf sıhhatini tehdit eden haşerelerin üremesinin önüne geçmek ismine ilçe genelinde ilaçlama çalışmasına başladı.

Gündem

Sunay Akın Eczacılık Kültürü Müzesi’ni Lider Özdemir’e anlattı

Nilüfer’de açılacak Eczacılık Kültürü Müzesi’nin küratörlüğünü üstlenen şair, müellif ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüştü.

Kültür Sanat

Aşir Güler ve kursiyerlerinden görülmeye bedel stant; Ahşaba hayat verdiler

Ahşap oyma sanatkarı Aşir Güler ve kursiyerlerinin “Ahşap Oyma Sergisi’ Bostanlı Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Gündem

Lider Tugay, “Kültürel mirasımızı korumak en kıymetli amacımız”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, “Tarihi Liman Kenti İzmir: 18 Nisan ve Geçmişten Geleceğe UNESCO Çalışmaları” isimli çalıştayın açılışını yaptı.

Gündem

Bodrum’da DSİ Çizgisi Patladı Büyükşehir Takımları Çalışma Başlattı

Bodrum’un Torba Kavşağında akşam saat 19.55 DSİ’ye ilişkin içme suyu çizgisinde patlama meydana geldi.

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı için hazırlıklarına devam ediyor

Sistemli olarak yapılan paklık çalışmalarının yanı sıra; parklar, bahçeler, caddeler, bulvarlar ve Kuşadası Sevgi Yolu’nda yapılan çalışmalarla Aydın bayrama hazırlanıyor.