Etiket: Cuma

Gündem

Lider Altay Hacıveyiszade Camii’nde Vatandaşlarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma namazı sonrası Hacıveyiszade Camii’nde vatandaşlarla buluştu. Cuma Buluşmaları kapsamında Konyalılarla bir ortaya gelmenin memnunluğunu yaşadıklarını belirten Lider Altay, “Bu kenti daha da güzelleştirmek ve Konyalıların memnunluğunu artırmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Gündem

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları kapsamında Binkonutlar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir ortaya geldi

Cuma Namazını Süleyman Çelebi Camii’nde kılan Lider Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla hasbihal etti.

Gündem

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları çerçevesinde Pir Şamil Mahallesi’nde vatandaşlarla bir ortaya geldi

Cuma namazını Selçuklu Merkez Camii’nde kılan Lider Ahmet Pekyatırmacı namaz sonrasında mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Gündem

Lider Altay Alaaddin Camii’nde Vatandaşlarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte Alaaddin Camii’nde vatandaşlarla buluştu.

Gündem

Selçuklu Belediye Lideri Ahmet Pekyatırmacı Cuma Buluşmaları kapsamında Horozluhan Mahallesi 1. Organize Sanayi Saray Camii’nde vatandaşlarla buluştu

Selçuklu Belediye Lideri Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mescitte gerçekleştirdiği ve vatandaşlarla istişare ederek Selçuklu’ya daha düzgün hizmet verebilmenin hedeflendiği Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Horozluhan Mahallesi oldu.

Gündem

Lider Altay Ayakkabıcılar Sanayii’nde Esnafla ve Öğrencilerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Lideri Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Lideri Mehmet Genç ile birlikte Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret ederek Cuma namazı sonrası cemaatle selamlaştı.