Etiket: Edremit

Spor

Şampiyon Edremitspor

1966 Edremitspor Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun son maçında Gönen Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bir yıl ortadan sonra tekrar Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi.

Gündem

Edremit Belediyesi Ali Ekber Çiçek’i andı

Türk Halk Müziği sanatkarı Ali Ekber Çiçek, vefatının 18. yılında Edremit Belediyesi tarafından kabri başında düzenlenen aktiflikle anıldı.

Gündem

Edremit’te 23 Nisan merasimlerle kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıldönümü ve Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Edremit’te de düzenlenen merasimlerle kutlandı. Lider Ertaş, 23 Nisan’ı çocuklarla birlikte kutladı.

Gündem

Edremit Belediye Başkanı Ertaş, Turizm Haftası hasebiyle bölüm temsilcileriyle buluştu

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Turizm Haftası hasebiyle ilçede faaliyet gösteren turizm dalı temsilcileriyle bir ortaya geldi. Toplantıda, Edremit’in turizm potansiyelini daha da geliştirmek ismine ortak stratejiler ve işbirliği imkanları ele alındı.

Gündem

Cavit Cebeci, Lider Yardımcısı oldu

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cavit Cebeci’yi Belediye Lider Yardımcısı olarak görevlendirdi.

Gündem

Lider Ertaş: “Şimdi 7/24 çalışma zamanı”

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ilk mesai gününde belediye bünyesinde ki daire müdürlerini topladı.

Gündem

Edremit’te Mehmet Ertaş periyodu başladı

31 Mart seçimlerinde CHP’den Edremit Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, düzenlenen bölüm teslim merasimi ile misyonuna resmen başladı.

Gündem

Mehmet Ertaş, mazbatasını aldı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve meclis üyeleri Edremit Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.

Spor

Edremitspor liderliğe yükseldi

Balıkesir Harika Amatör Lig Play-Off 4. Hafta gayretinde 1966 Edremitspor, konutunda konuk ettiği Balıkesir temsilcisi Gaziosmanpaşaspor’u 3-0 mağlup ederek rakibinden liderlik koltuğunu devraldı.

Gündem

Edremit Belediye Meclisi’nde veda toplantısı

Edremit Belediyesi’nde 201-2024 döneminin son meclis toplantısı yapıldı. Edremit Belediye Lideri Selman Hasan Arslan’ın başkanlık ettiği meclis toplantısında tüm meclis üyelerine, beş yıl boyunca verdikleri hizmetler için teşekkür etti.