Etiket: Futbol

Spor

Aliağa, Kuzey Ege Spor Oyunlarına Mesken Sahipliği Yapacak

İzmir’de birinci kere düzenlenecek olan Kuzey Ege Spor Oyunları 20-25 Mayıs 2024 tarihlerinde Aliağa’nın konut sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Spor

EA SPORTS FC ve LALIGA, futbol alanlarını canlandırıyor!

EA SPORTS FC FUTURES, alanların yenilenmesinin ötesinde eğitime erişim ve antrenör yetiştirme üzere teşebbüsleri de kapsıyor

Spor

Lider Topaloğlu’ndan futbolculara ziyaret

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Avrupa’nın Yıldızları Akademi Takımı’nın Türkiye Kampını ziyaret etti.

Spor

Dick Advocaat’ın çalıştırdığı Curaçao Futbol Ulusal Grubu, Corendon sponsorluğunda Titanic Deluxe Golf Belek’te

Corendon Turizm Kümesi spora verdiği dayanaklara, Hollanda, Belçika ve Danimarka pazarlarında tıp operatörü olarak faaliyet gösteren Corendon Travel’in seyahat sponsoru olduğu Curaçao Futbol Ulusal Takımı’nı hazırlık kampı için Antalya’ya getirerek devam ediyor

Teknoloji

EA, Bayan Tarihi Ayı Kapsamında UEFA İle Yeni Bir İştirake İmza Atıyor

EA SPORTS FC’nin öncülüğünde sunulan 2024 UEFA Futbolda Bayanlar Liderlik Programı, Ağustos ayında İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek ve daldan 30’dan fazla bayanı ağırlayacak.

Kültür Sanat

Prime Görüntü, Arda Turan’ın Muvaffakiyetini ve Kendisiyle Yüzleşmesini İnceleyen Birinci Türk Original Belgeselinin Çekimlerine Başladı

Türk futbolunun en başarılı isimlerinden Arda Turan hakkında olan Arda Turan: Yüzleşme belgeseli, 2024’ün ilerleyen periyotlarında dünya genelinde 240’ten fazla bölge ve ülkede, yalnızca Prime Görüntü üyeleri için özel olarak yayınlanacak.

Kültür Sanat

Netflix, José Mourinho ve Carlos Alcaraz’a Odaklanan İki Yeni Belgesel İçin Yeşil Işık Yaktı

Sporun farklı kollarındaki üretimleri üyeleriyle buluşturan Netflix, Mourinho ve Alcaraz belgesellerinin yanı sıra Ragbi: Altı Ulus Şampiyonası ve PERDE ARKASI’nın yeni dönemlerini duyurdu.

Ekonomi

Scoutium, Türkgücü München İle Almanya’daki Birinci İş Birliğini Gerçekleştirdi

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine küresel tahliller getiren, genç yeteneklerin görüntü ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, yaklaşık 50 yıllık futbol mirası olan Almanya’nın Regionalliga gruplarından Türkgücü München ile iş birliği mutabakatı imzaladığını duyurdu. 

Spor

Dünya bayanlar günü maçını dostluk kazandı

Lider Büyükakın, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü kapsamında anneler ve futbolcu kızlarıyla maçta bir ortaya geldi

Spor

“Pepsi Geleceğin Yıldız Futbolcularına Takviye Projesi” Hatay’da Başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Pepsi’nin, Türkiye Spor Muharrirleri Derneği (TSYD) iş birliğiyle gerçekleştirdiği “Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri” bu yıl, “Pepsi Geleceğin Yıldız Futbolcularına Takviye Projesi” ismiyle sarsıntı bölgesindeki genç futbolcular için hayata geçti. 

Spor

S Sport Plus, 8 Mart Bayanlar Gününü W-Sport ile Kutluyor

Dünyanın önde gelen spor tertiplerini Türkiye’de sporseverlerle buluşturan S Sport Plus dünyanın en kıymetli bayan spor tertiplerini yayınlayan W-Sport kanalını platformuna ekledi. S Sport Plus üyeleri artık W-Sport’u da platform üzerinden izleyebilecek.

Spor

Trendyol’dan Futbolseverlere Yeni Marş

Türk sporunun ve atletinin en büyük destekçilerinden Trendyol, hafızalarda yer edecek bir marşla futbol tribünlerinin coşkusuna ortak oluyor. Trendyol, 70’lerin “Oh Olsun” isimli klasik hitini futbolun ruhuna uyarlayarak, Trendyol Harika Lig’de ‘’Gol Olsun” diyor. 

Gündem

Yılport Samsunspor’dan 8 Mart Dünya Bayanlar Günü’nde Manalı Proje: “Kadın Olmak”

UEFA 2030 Sürdürülebilirlik Yol Haritası kapsamında eşitlik ve kapsayıcılık prensiplerini benimseyen Yılport Samsunspor, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü’nü “Kadın Olmak” projesiyle kutladı

Spor

Disney Kız Çocuklarına UEFA Playmakers ile Futbol Heyecanı Yaşatıyor

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ve Disney’in, Disney öykülerinden ilham alan başarılı teşebbüsü UEFA Playmakers Programı 2027 yılına kadar uzatıldı. 2020’den bu yana Avrupa çapında 47 ülkede 73.000’den fazla kız çocuğunu futbolla tanıştıran program, elde ettiği başarılarla Türkiye’de de isminden kelam ettiriyor.

Spor

A Milli Takım’da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı

Bu metinler, tasarım ve içerik düzenlemelerinizi test etmenize yardımcı olacaktır. Sitenizi ziyaret eden kullanıcılar, gerçekçi içeriklerle etkileşime geçerek sitenizin işlevselliğini daha iyi anlayabilirler.

Spor

Süper Lig’de takımların yaş ortalaması 27,51

Lorem ipsum gibi yapay metinler yerine, gerçek anlam taşıyan bu Türkçe metinleri kullanarak, demo sitenizi daha gerçekçi bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu metinler, tasarım ve içerik düzenlemelerinizi test etmenize yardımcı olacaktır.

Spor

Filenin Sultanları, Macaristan’ı devirdi

Bir başka konu olarak, gündem haberlerinden bahsedelim: Teknoloji dünyasında yapay zeka ve otomasyon, iş dünyasında dönüşüm sağlıyor. Artırılmış gerçeklik uygulamaları, müşteri deneyimini geliştirerek perakende sektöründe fark yaratıyor.