Etiket: Halka Arz

Ekonomi

Borsa İstanbul’da gong, Koton için çaldı

Türkiye’nin en beğenilen bayan giysi markası Koton, Borsa İstanbul’da gerçekleşen gong merasimiyle borsada süreç görmeye başladı.

Ekonomi

Koton’un halka arz büyüklüğü 4,17 milyar TL oldu

3,55 milyon müracaatın yapıldığı Koton’un halka arz büyüklüğü 4,17 milyar TL oldu

Ekonomi

Altınay Savunma Teknolojileri halka arz büyüklüğünün 1,9 milyar tl olmasını öngörüyor

Altınay Savunma Teknolojileri, SPK’dan halka arz için izin aldı. Yüzde 25’i halka arz edilecek olan Altınay Savunma Teknolojileri’nin, Altay Tankı, Milli Muharip Uçak KAAN, Milli Gemi MİLGEM gibi projelerde imzası bulunuyor.

Ekonomi

Türkiye’nin en büyük moda markalarından Koton, halka arz oluyor

Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede eserlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle küresel bir moda markası olma seyahatini büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Ekonomi

Koton halka arz oluyor

Koton’un halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde hisse başına 30,50 TL’den talep toplanacak. Koton’un halka açıklık oranının %16,5 olması planlanıyor.

Ekonomi

Lila Kağıt’ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

Türkiye’nin ezber bozan hijyenik temizlik kağıdı şirketi Lila Kağıt’ın halka arz başvurusu, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Ekonomi

Borsa İstanbul’da gong Rönesans Gayrimenkul Yatırım için çaldı

Portföyünde bulundurduğu 12 alışveriş merkezi (AVM) ile Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bugün (26 Nisan 2024, Cuma) düzenlenen gong merasiminin akabinde Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da RGYAS koduyla süreç görmeye başladı.

Piyasalar

Rönesans Gayrimenkul halka arz büyüklüğü 4,5 milyar TL

Rönesans Gayrimenkul’de halka arza planlanan tahsisatın 2,6 katı talep gelirken, toplam büyüklük 4,5 milyar TL’yi aştı.

Borsa

İş GYO (ISGYO) 2023 Yılı 4. Çeyrek Bilançosunu Açıkladı. İşte Detaylar…

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ISGYO) 2023 yılı dördüncü çeyrek bilançosunu 23 Şubat 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaştı.

Halka Arz

Alves Kablo (ALVES) halka arz sonuçları açıklandı mı? ALVES kaç lot verdi? 2024 24 Şubat

Borsa İstanbul’da halka arz fırtınası geride bıraktığımız haftada 2 yeni şirket ile devam etti. Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş.’nin (ALVES) 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde halka arz için talep topladı. Talep toplama işlemleri 23 Şubat günü 18.00’da sona erdi. Büyük ilgi görmesi beklenen halka arza katılan yatırımcılar sonuçların açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki Alves Kablo halka arzı halka arz sonuçları açıklandı mı? ALVES halka arzda bireysel yatırımcıların hesabına kişi başı kaç lot düştü? İşte cevaplar…

Halka Arz

Limak Çimento Borsa İstanbul’da İşlem Görmeye Başladı. Limak Grubu Halka Arzların Bu Sene Devam Edeceğini Bildirdi

Halka arzı, yatırımcılardan gelen 4,4 kat talep ve 2 milyar 526 milyon TL büyüklükte yoğun bir ilgiyle tamamlanan Limak Doğu Anadolu Çimento için Borsa İstanbul’da gong töreni düzenlendi. Limak Doğu Anadolu Çimento, törenle Yıldız Pazar’da işlem …

Halka Arz

SPK’nin onayladığı halka arzlar, Nvidia coşkusu, Reddit’in halka arz başvurusu: Piyasalarda neler oluyor?

SPK’nin onayladığı halka arzlar, Nvidia coşkusu, Reddit’in halka arz başvurusu: Piyasalarda neler oluyor?