Etiket: Hayvan

Gündem

Kurban Bayramı nedeniyle hazırlıklarına başlayan Çorlu Belediyesi, kurban satış müracaatları için kayıtlara başladı

13 Mayıs tarihinde başlayan kayıt süreçleri kapsamında Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi’nde yer almak isteyen, Çorlu ve Tekirdağ’da faaliyet gösteren büyükbaş üreticiler 13-24 Mayıs, Tekirdağ ili dışından gelecek üreticiler 20-24 Mayıs tarihleri ortasında,

Sağlık

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sahipsiz hayvanlara iç, dış parazit ve kuduz aşıları yapılması için hizmete aldığı Acil müdahale aracı ilçelerde hizmete başladı

Takımlar Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde sokak hayvanlarının aşılarını yaptı. Köyceğizli hayvansever Unsur Uslu “Sokaktaki canlılarımızın yanında olmaya çalışıyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin uygulaması çok âlâ. Zira biz kişisel olarak maddi manevi çok zorlanıyorduk” dedi.

Gündem

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı Kotra İhalesi Yapıldı

Kurban Bayramı’na 1 buçuk ay üzere kısa bir müddet kalırken, bölgenin en hareketli hayvan pazarlarından biri olan İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarının Kurban Bayramı için yer kiralama süreci yapıldı.

Tarım

Süt fiyatlarında ‘kartel’ uyarısı

Süt fiyatlarında ‘kartel’ uyarısı

Gündem

İnegöl Belediyesi İlçe Tarımın Veteriner Tabiplerini Ağırladı

İnegöl Belediyesi, Veteriner Tabipler Günü nedeniyle İlçe Tarım Müdürlüğünde misyon yapan veteriner tabipleri Gastro İnegöl’de konuk etti. İki kurumun temsilcileri, kentin hayvan yetiştiriciliği ve yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarına ait istişarelerde bulundu.

Sağlık

VetAmerikan, “Umut Kentler”de Hayvan Sıhhati Hakkında Çocukları Bilgilendirdi

Veteriner sıhhat hizmetleri alanında üstlendiği öncü rolün yanı sıra toplumsal bahislere hassaslığıyla da ön plana çıkan VetAmerikan Hayvan Hastanesi takımı, sarsıntı bölgesindeki “Umut Kentler”de çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Gündem

Hayvancılara Çoban Haritası dayanağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsal hayvancılığı sürdürmek, geliştirmek ve desteklemek hedefiyle Korkuteli’nin Yazır ve İmecik Mahallelerinde çoban haritası dağıttı.

Gündem

Büyükşehir Belediyesi’nden silajlık mısır tohumu dayanağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’da hayvancılığın ağır olarak yapıldığı bölgelerde, üreticilerin girdi ve yem maliyetlerini azaltmak gayesiyle yüksek verimli silajlık mısır tohumu hibe takviyesine başladı.

Gündem

Sokak hayvanlarının en özel günü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, 4 Nisan Sokak Hayvanlarını Muhafaza Günü’nde vatandaşlardan ağır ilgi gördü. Merkezi ziyaret eden hayvan severler yeni yuvalarına kavuşmayı bekleyen can dostları sahiplendi.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediyesi HAYTAP’tan “tam not” alan tek Büyükşehir Belediyesi oldu

Hayvan hakları konusunda birçok birincisi hayata geçiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, HAYTAP’ın (Hayvan Hakları Türkiye Faal Güç Birliği Platformu) hazırladığı ”Belediyelerin Karnesi” çalışmasında 353 belediye ortasında “beklentilerin üstünde” bir performans gösterdiği tespit edilerek, tam not alan tek büyükşehir belediyesi oldu.

Gündem

Konya Büyükşehir’in Derbent’e Kazandırdığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Binası Açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Derbent’te kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışı AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer’in iştirakiyle gerçekleştirildi.

Gündem

İzmirli Gençler Uygunluk Hareketi Başlattı

İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ‘İyilik Gönüllüleri’ projesiyle İzmir’de düzgünlük hareketi başladı.

Gündem

Korkutelili çiftçilere 36 ton yem takviyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ziraî kalkınma takviyelerine sürat kesmeden devam ediyor. Süt Yemi Projesi kapsamında Korkuteli ilçesine bağlı 9 mahallede hayvancılıkla uğraşan çiftçilere toplam 36 ton süt yemi takviyesi sağladı.

Sağlık

Kemer Belediyesi’nden “Can dostlarına” yardım eli

Kemer Belediyesi, Sıhhat İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarına sahip çıkıyor.