Etiket: Hediye

Teknoloji

Galaxy AI Anneler Günü fırsatı Kanyon’da!

Samsung, Kanyon AVM’deki Galaxy AI Popup Store’da geçerli olacak, Anneler Gününe özel bir teklif sunuyor.

Gündem

Lider Altay Örnek Davranışıyla Toplumsal Medyada Büyük Beğeni Toplayan Liseli Gençle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, otogar kavşağında yer alan güzergah tabelasının düşmesine kayıtsız kalmayarak onu uzun uğraşlar sonucu düzeltirken trafik ışığında bekleyen bir vatandaş tarafından kayda alınarak toplumsal medyada paylaşılan 17 yaşındaki lise ikinci sınıf öğrencisi Yusuf Dağtaş ile bir ortaya geldi.

Teknoloji

Ramazan Vodafone’lulara Rahmetiyle Geliyor

Vodafone, Ramazan’da da müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında tüm Vodafone’lular, Ramazan ayı boyunca, müşteriler tarafından çok sevilen İkram Çarkı’nı her hafta bir yerine iki defa çevirebilecek, toplamda 11 GB’a kadar ek internet ve Ramazan’a özel sürpriz ikramlar kazanabilecek. Ayrıyeten yeniden Vodafone’lulara, Ramazan’a özel hazırlanan ek paketler, faturasız Kolay Paket, Vodafone FLEX ile aygıt ve aksesuar alımlarında ek avantajlar da sunulacak.

Sağlık

8 Mart Dünya Bayanlar Günü’nde otizmli çocukların eğitimine dayanak olun

20 yıldır Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) tanısı olan çocuklar, gençler ve ailelerine umut olmak için çalışan Tohum Otizm Vakfı, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü hediyelerinizin eğitime dönüşmesi için birbirinden renkli seçenekler oluşturdu.