Etiket: Hizmet

Eğitim

Tasarruf Paketi’ne 7 Eleştiri

Birleşik Kamu İş Federasyonu, Hüküme’in kamudaki tasarruf çalışmalarını sert dille eleştirdi. Federasyon, tedbirlerin kamu çalışanlarının kazanılmış haklarını geriye götüreceğini söyledi. 

Gündem

Lider Işık’tan Engelli Merkezi muştusu

Engelliler Haftası’nda engelli bireyler ve aileleriyle bir ortaya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Engelli Merkezi yapacağının muştusunu verdi; “En büyük hayallerimden ve en çok ehemmiyet verdiğim projelerimden biri olan bu merkezi yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Ekonomi

İklim değişiklikleri ve nüfus haraketliliği, özel güvenliğin ehemmiyetini artırıyor

Güvenlik, günümüz dünyasında hem bireylerin hem de toplumların yaşamsal bir muhtaçlığı.

Gündem

Lider Aras: Eşitlikçi, manisiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz

Muğla Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla Akyaka’da Uçurtma Şenliği düzenledi. Lider Aras, şenlikte engelli bireylerle uçurtma uçurtup, oyun oynarken şenlik renkli manzaralara sahne oldu. Lider Aras “Eşitlikçi, manisiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz” dedi.

Eğitim

KTO Karataylılar “Her Çocuk Özeldir” Diyerek Eğitimde Dayanışmanın Örneği Oldu

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sıhhat Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Programı öğrencileri, Konya İsmil’de bulunan İsmil Cumhuriyet Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencileri sevindirmek için “Her Çocuk Özeldir” sloganı ile harekete geçti.

Ekonomi

CK Güç, müşteri odaklı dijital dönüşüm ile dalda fark yaratıyor

Türkiye’nin üç bölgesinde 8,4 milyondan fazla müşterisi bulunan CK Güç, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve en uygun tecrübesi sunmak için geliştirdiği dijital dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor.

Gündem

LÖSEV LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi Doğum Gününü Kutladı

lk olarak 2000 yılında lösemili çocuklara fiyatsız tedavi hizmetine başlayan ve 2016 yılından bu yana tüm branşlarda hizmet veren LÖSANTE Hastanesi’nin bahçesinde yapılan şenlikte, hastalar, hastane ziyaretçileri, ve gönüllüler doyasıya eğlendi.

Gündem

Büyükşehir İtfaiyesinden teleferikte nefes kesen tatbikat

Büyükşehir İtfaiyesi ve Ulaşımpark işçisi, yüksek teknolojiye sahip Kartepe Teleferiğinde metrelerce yükseklikte inançlı çalışma ve kurtarma tatbikatı yaptı

Ekonomi

Öncü yazılım şirketi OBSS Avrupa’dan sonra Azerbaycan ofisiyle Orta Asya’ya açılıyor

Türkiye’nin önde gelen yenilikçi yazılım tahlilleri ve teknoloji danışmanlık hizmetleri sunan şirketi OBSS Amsterdam ve Londra’nın akabinde yeni ofisini Azerbaycan’ın başşehri Bakü’de açtı.

Teknoloji

Kripto kurtarma dolandırıcılığı

Kripto para bir sefer çalındığında geri almak son derece sıkıntı. Blok zinciri tabanlı para üniteleri izlenebilse de kimileri kullanıcıların anonimliğini korumak için kurulmuştur, bu nedenle dolandırıcının maskesi düşürülemez.

Ekonomi

Resmi Gazete’de bugün (08.05.2024)

Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelikler, tebliğler ve kararlar…

Ekonomi

Bakanlıktan “KDV” açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bazı mecralarda yapılan “KDV oran artışı yapıldığı” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtilerek, halihazırda KDV artışına yönelik de herhangi bir çalışmanın olmadığını bildirdi.

Gündem

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Burhaniye Merkez Pazar yerini ziyaret etti

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Belediye Lider Yardımcıları Oktay Erbalaban, Ayten Tuna, Belediye Meclis Başkanvekili Tarık Erdil ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Burhaniye Merkez Pazar yerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

Kültür Sanat

Çınarlar saz çaldı, Lider Işık türkü söyledi

Cet Konutu Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde düzenlenen Türkü Dinletisi’ne katılan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, üyelerin çaldığı sazlar eşliğinde Kağızman’a Ismarladım Nar Gele türküsünü seslendirdi.

Gündem

İBB’nin esaslı kuruluşu İSKİ, en son 2016 yılında güncellenen dijital altyapısını, yaklaşık 1 milyar liralık bir yatırımla yeniledi ve yenilemeye devam ediyor

‘İSKİ Dijital Dönüşüm Projeleri’ tanıtım toplantısında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İfade etmekten artık geri durmuyorum; geçtiğimiz periyot yapmış olduğumuz yatırımların yarıştırılacağı bir 5 yıl yok. Bizim çok ileride olduğumuzu düşünüyorum.

Ekonomi

Rekabet’ten Meta’ya 335,7 milyon lira ceza

Rekabet Kurulu, sosyal medya şirketi Meta’nın, Türkiye’deki tüm ‘Threads’ kullanıcılarının profillerini devre dışı bırakarak uygulamanın faaliyetlerini sonlandırması üzerine, daha önce alınan tedbir kararında verilen günlük para cezasını…

Sağlık

Tüm Sıhhat Hizmetleri Tek Çatı Altında Ataşehir Bütünleşik Halk Sıhhati Merkezi Açıldı

Bünyesinde 11 branş bulunduran Ataşehir Bütünleşik Halk Sıhhati Merkezi, gereksinim duyulan sıhhat hizmetlerini tek çatı altında topladı.

Ekonomi

TCMB: Mevcut seyir enflasyon görünümünde yukarı yönlü risk teşkil ediyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para politikası Kurlu Toplantı özetinde, enflasyon beklentilerinin mevcut seyrinin, enflasyon görünüm üzerinde yukarı yönlü risk teşkil ettiğine dikkat çekildi.

Gündem

İBB bağlı kuruluşu İETT filosunu yenilemeye devam ediyor. Filoya kazandırılın 150 otobüsten 13’ü daha seferlerine başladı

Yeni jenerasyon güvenlik teknolojileri ile donatılmış otobüslerden hizmete sunulan otobüs sayısı 55’e ulaştı. Teslimatların akabinde alımı yapılan otobüsler, farklı çizgilerde İstanbulluların hizmetine sunulacak.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin esaslı …

Ekonomi

Magdeburger Sigorta İstanbul Anadolu Bölgesi’nde İş Ortaklarıyla Bir Ortaya Geldi

Türkiye’de sigortacılık dalının esaslı şirketlerinden Magdeburger Sigorta, “Bölgeler Buluşması” toplantıları kapsamında İstanbul Anadolu Bölgesi’ndeki iş ortaklarıyla bir ortaya geldi.

Gündem

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, belediye idare takımını oluşturdu

Lider Görkem Duman’ın, Buca’ya daha tesirli ve verimli hizmet verebilmek gayesiyle oluşturduğu ‘Güçlü Kadrosu’ misyona başladı.

Gündem

Lider Yıldız’dan Muhtarlar Buluşmasında Değerli Bildiriler

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, 26 mahalle muhtarı ile bir ortaya geldi. Muhtarların tam takviyesini alan Lider Yıldız, muhtarların görüşlerini dinlerken; değerli bildiri ve muştular verdi.

Gündem

Hasta Nakil Ambulanslarıyla tedaviye inançlı ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hasta Nakil Ambulansı hizmetleri ile dayanağa gereksinim duyan vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan Belediye Lideri Mithat Bülent Özmen’e tebrik ziyaretinde bulundu

“Belediyelerimizde, değişim sürecinde dikkat etmemiz gereken çok değerli konular var” diyen İmamoğlu, “Elbette bir hizmet farkı yaratmamız lazım. Bizden vatandaşın beklediği bu. Olağan burada yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de nitekim hizmet verirken topyekun, tüm karma hisleri içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir devri yöneteceksiniz. Bu kapsamda, liderlerimize çok güveniyoruz” sözlerini kullandı.