Etiket: Kızılay

Sağlık

Kan Bağışı Çalışmaları Sertifika Merasimi Gerçekleştirildi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyası sertifika merasimi gerçekleştirildi.

Kültür Sanat

Türk Kızılay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, dezavantajlı bölgede eğitim gören çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenledi

Türk Kızılay koordinesinde, toplumsal dayanışma ve ilköğretim çağındaki çocukların Kızılay ile birinci temasının şenlik havasında olması gayesiyle 20-28 Nisan 2024 tarihleri ortasında ülke genelinde Kızılay Çocuk Şenliği’nin çalışmalarına başlandı.

Gündem

TikTok Türkiye’den Kızılay Pendik Aş Konutu’nda bin kişilik iftar yemeği

TikTok Türkiye gereksinim sahiplerine dayanak olmak hedefiyle Kızılay’la işbirliğine gitti, Kızılay Pendik Aş Evi’nde hazırlanan iftarlık yemekler besine erişimi kısıtlı ailelere ulaştırıldı. 

Gündem

Kızılay Ramazan’da Milyonlara Ulaşıyor

Kızılay, “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” dediği Ramazan Kampanyasıyla yardımseverlerin paylaştıklarını milyonların sofrasına taşımak için gönüllüleri ve uzman çalışanını seferber etti.

Gündem

Kızılay’ın Gazze Gemisi Mısır’a Ulaştı

Türkiye’den uğurlanan ve Gazze halkına umut olan Kızılay’ın 7. Güzellik Gemisi Ramazan öncesinde Mısır’a ulaştı. Türk Kızılay Genel Lideri Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ile bölgedeki Kızılay takımı tarafından karşılanan yardım gemisindeki acil gereksinim materyalleri bir an evvel Gazze halkına ulaştırılmak TIR’lara yükleniyor.