Etiket: Park

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalarına devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mahallelerine oyun parkı yapılmasını talep eden kırsal mahallelerde yaşayan çocukların isteklerinin süratle hayata geçirilmesini sağladı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Teftiş Kurulu Başkanlığı, Küçükçekmece Menekşe Kıyı Parkı’nda yaşanan mevtle ilgili tahkikatını tamamladı

İBB Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ile İBB iştiraki Ağaç A.Ş. vazifelileri hakkında olayın gelişimiyle ilgili zaafiyetin varlığı araştırılarak raporlandı. Soruşturmada Ağaç A.Ş. uhdesinde personel statüsünde bulunan çalışanın İBB Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bilgi vermeden süreç yaptığı tespit edildi.

Gündem

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde 3 milyon 240 bin metrekareyi bulan parklarında bakım tamirat çalışmalarını hızlandırdı

Yağışlı havaların akabinde süratle büyüyen çimleri ve yabani otları biçen Çankaya Belediyesi, park içindeki oyun alanları ve donatıların bakımını da yapıyor.

Gündem

Kenti imar ederken yeşil dokuyu da ihmal etmeyen Selçuklu Belediyesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde üretimine devam ettiği Yelda Parkı’nda çalışmaları son süratle devam ettiriyor

İlçeyi ve kenti imar ederken hayat alanlarını ilçe sakinleri için daha konforlu hale getirmek için çalışan Selçuklu Belediyesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde üretimini sürdürdüğü Yelda Park’ta hummalı bir halde çalışıyor.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden karavan işgaline tedbir

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’da yol kenarlarına bırakılan karavanların kaldırılması için çalışma başlattı. Sahiplerine ulaşılamayan karavanların kaldırılması için de periyodik ihtarda bulundu.

Gündem

Küçükçekmece ilçesi, Fatih Mahallesi’nde bulunan Menekşe Kıyı Parkı’nda yaşanan vefat olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı

İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı idaresindeki park içeresinde yapılan rutin denetimlerde tabanda su sızıntısı olduğu tespit edildi.

Gündem

Bayrampaşa’daki parklarda bahar paklığı ve bakım çalışması yapılıyor

Bayrampaşa Belediyesi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlara pak ve bakımlı parklar hazırlamak gayesiyle aralıksız çalışıyor…

Gündem

Buca’nın parklarında yaza hazırlık

Buca Belediyesi, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte ilçe genelinde bulunan parklarda bakım, tamirat ve yeşillendirme çalışmalarına sürat kazandırdı.

Gündem

Edremit’te parklara bahar bakımı

Edremit Belediyesi, ilkbaharın gelmesiyle birlikte kent genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım çalışmalarına sürat verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımları, Faruk Serpil Parkı’nda yabani ot temizleme ve çim biçme çalışmalarına başladı.

Gündem

Lider Keyifli: Çocukların ayrımcılığa uğramadığı bir Konak için çalışıyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık koltuğunu Konaklı çocuklara devreden Lider Keyifli, ilçenin dört bir yanından gelen çocuklara tek tek koltuğunu vererek istek ve hayallerini dinledi.

Gündem

Karşıyaka’nın çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu 10 yaşındaki Esma Yıldız’a bıraktı.

Spor

Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı tamamlandı

Kemer Belediyesi’nin ana sponsorluğunda, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kemer Kaymakamlığı, Beydağları Kıyı Ulusal Parkı ve Olympos Teleferik dayanakları ile düzenlenen yarışlara, Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan’dan 85 sportmen katıldı.

Kültür Sanat

Milyonlarca Kişi Karnaval için Adana’da Buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Şenliği kapsamına dahil edilen “Nisan’da Adana’da 12. Memleketler arası Portakal Çiçeği Karnavalı” sona erdi… Yüz binlerce Adanalı ile yurt içinden ve yurt dışından gelenler sokaklarda sabahlara kadar eğlendiler…

Gündem

Kemer’e yeni parklar kazandırılıyor

Daha yeşil bir Kemer için çalışmalarına aralıksız devam eden Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımları, Arslanbucak Mahallesi’nde yeni park imaline başladı.

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı için hazırlıklarına devam ediyor

Sistemli olarak yapılan paklık çalışmalarının yanı sıra; parklar, bahçeler, caddeler, bulvarlar ve Kuşadası Sevgi Yolu’nda yapılan çalışmalarla Aydın bayrama hazırlanıyor.

Gündem

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Kıymetlendirme Merkezi açıldı. Birinci olarak kentin ana arterleri ve inançlı parkların 7/24 aslıyla izleneceği merkez ile birlikte başta; park ihlalleri, alan ihlalleri, şerit ihlalleri, kaldırım ihlalleri, yaya geçidi ihlalleri üzere trafik meseleleri olmak üzere toplu ömür alanlarında yaşanan aksiliklerin son bulması hedefleniyor.

Gündem

Karşıyaka’da macera dolu spor ve cümbüş

Karşıyaka Belediyesi’nin çocuk ve gençleri hem sporla hem de cümbüşle buluşturduğu Macera Parkı ağır ilgi görüyor. Kentin merkezinde, klasik park tecrübelerine keyifli bir alternatif sunan merkez, sene başından bu yana 5 bin ziyaretçiye hizmet verdi.

Gündem

Kentin merkez parklarından biri olan Alparslan Türkeş Parkı, Karaman Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek kullanıma sunuldu

Karaman Belediyesi bir yandan kentte park ve yeşil alan alanını arttırırken başka taraftan birçok parkta yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Gündem

Darıca yeni ömür alanlarıyla cazibe merkezi olacak

Darıca Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Lider Adayı Muzaffer Bıyık, yeni periyotta hayata geçirecekleri yeni hayat alanlarıyla Darıca’nın marka kıymetinin artacağını ve cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Gündem

Darıca’daki bütün parklarda güvenlik kamerası olacak

Darıca Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Lider Adayı Muzaffer Bıyık, ilçede hizmete giren ve bölgenin en büyük parklarından biri olan Osmangazi Mahallesi’ndeki Erol Sokak Parkı’nda vatandaşları ziyaret etti.

Gündem

Flamingo Tabiat Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, Yaşayan Parklar projesi kapsamında Mavişehir’de imali sürdürülen ve haziran ayı içerisinde açılması planlanan Flamingo Tabiat Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Maliyeti 100 milyon lirayı aşan park hakkında konuşan Lider Soyer, “Tam manasıyla tabiatla uyumlu bir parkı hayata geçirmiş olacağız. Şu anda yüzde seksenlerdeyiz. Şimdiden İzmir’e iyi uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Gündem

Seferihisar’a 3 bin metrekarelik yeni park

Seferihisar Belediyesi 3 bin metrekare alanda Hıdırlık 100. Yıl Parkı’nı ve Halk Kafe’yi hizmete açtı.

Gündem

Karşıyaka Belediyesi’nden 5 yıllık ‘yeşil’ hamle!

Gelecek kuşaklara daha yeşil bir etraf ve daha sağlıklı bir kent bırakmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, son 5 yılda örnek yatırımlara imza attı.

Gündem

Arslanbucak Mahallesi’ne 3753 metrekarelik park

Kemer Belediyesi, ilçe genelinde yeni park çalışmalarını sürdürüyor. Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımları Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’nun talimatları ile Arslanbucak Mahallesi’ne 3753 metrekare büyüklükte yeni bir park kazandırıyor.