Etiket: Satış

Ekonomi

ABD’de perakende satışlar Nisan’da değişmedi

ABD’de perakende satışlar, Nisan’da değişiklik göstermedi. Bloomberg anketine katılan ekonomistler perakende satışların Nisan’da aylık yüzde 0,4 artmasını öngörmüştü.

Gündem

Kurban Bayramı nedeniyle hazırlıklarına başlayan Çorlu Belediyesi, kurban satış müracaatları için kayıtlara başladı

13 Mayıs tarihinde başlayan kayıt süreçleri kapsamında Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi’nde yer almak isteyen, Çorlu ve Tekirdağ’da faaliyet gösteren büyükbaş üreticiler 13-24 Mayıs, Tekirdağ ili dışından gelecek üreticiler 20-24 Mayıs tarihleri ortasında,

Ekonomi

Sahibinden.com’dan yeni girişim: Otobid

Türkiye’nin ikinci el araç alım-satımı konusunda akla gelen sahibinden.com, hayata geçirdiği Otobid platformuyla, online araç alım-satımında Türkiye’de yeni bir dönem başlatıyor.

Piyasalar

Hazine iki tahville 55 milyar TL borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı 5 yıl vadeli TÜFE’ye endeksli tahvil ve 9 yıl vadeli tahvilde ihale öncesi satışlarla birlikte toplamda 55 milyar TL borçlandı.

Piyasalar

Hazine’den 36,4 milyar TL’lik borçlanma

Hazine ve Maliye Bakanlığı bono ve tahvil ihalesinde ihale öncesi satışlarla 36,4 milyar TL’lik borçlanmaya gitti.

Ekonomi

Togg satışları sıfır faizli krediyle hızlandı

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg’un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Ekonomi

21 Yıl Evvel Başlayan Teşebbüs Bugün Çin Dahil Tüm Dünyaya Satış Yapıyor

DCT Trading, 21 yıl evvel küçük bir sermaye ile başladığı seyahatinde bugün Çin dahil tüm dünyaya pamuk satan bir şirkete dönüştü.

Ekonomi

Türkiye’nin en büyük moda markalarından Koton, halka arz oluyor

Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede eserlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle küresel bir moda markası olma seyahatini büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Ekonomi

Kimpur’dan 2023 Yılında Güçlü Finansal Performans

Poliüretan bölümünün öncü şirketi Kimpur, 2023 yılına ait finansal sonuçlarını açıkladı. 2023 yılında, güçlü bir büyüme ile satış ölçülerini yüzde 36 oranında artırarak, 105.000 ton’dan 142.000 ton’a yükselişle, konsolide bazda 10,632 milyar TL gelir elde etti.

Ekonomi

“Şu anda sanat piyasasında fiyatlar daha mantıklı”

Art Consultancy Kurucusu ve Sanat Danışmanı Sevil Dolmacı Bloomberg HT’ye “Şu anda sanat piyasasında fiyatlar daha mantıklı” dedi.

Piyasalar

Hazine, iki tahville 31,7 milyar TL borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı 7 ve 9 yıl vadeli tahvillerde ihale öncesi yapılan satışlarla birlikte toplamda 31,7 milyar TL’lik borçlanma gerçekleştirdi.

Ekonomi

Tüik: Türkiye genelinde Mart ayında 105 bin 394 konut satıldı

Türkiye genelinde konut satışları Mart ayında bir evvelki yılın birebir ayına nazaran %0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Konut satışlarında İstanbul 19 bin 40 konut satışı ve %18,1 ile en yüksek hisseye sahip oldu.

Gündem

Üreten bayanlar bayrama hazır

Bayan teşebbüsçüler, el emeği göz ışığı eserlerinin satışını Ramazan Bayramı’na özel olarak bir AVM’de gerçekleştirdi

Spor

Şaşal Su, Göztepe Spor Kulübü’nün yeni sponsoru oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa’nın çalışmalarıyla tekrar üretilmeye başlanan Şaşal Su, imzaladığı sponsorluk muahedesi ile artık yalnızca raflarda değil, İzmir’in asırlık bedellerinden Göztepe Spor Kulübü’nün futbol grubu formalarında da kendini gösterecek.

Ekonomi

Şubat Ayında Konut Satışlarında Yüzde 17 Artış Kaydedildi Ortalama Konut Fiyatı 3 Milyon 220 Bin TL Oldu

Büyük bilgi tahlili ve yapay zekâ yollarını kullanarak gayrimenkul bedel hesabı sunan ve bu sayede kullanıcıların inançla gayrimenkul satışı yapmalarına imkân sağlayan Endeksa 2024 Şubat konut piyasası bilgilerini duyurdu.

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Ramazan ayında da Aydınlılara hizmet vermeye devam ediyor

Aydın’ın dört bir yanında bulunan ve vatandaşlara hijyenik, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunan Halk Ekmek satış noktaları, Ramazan ayının başlamasıyla ramazan pidesi satışlarına başladı. Ekonomik külfetler nedeniyle uygun fiyata ramazan pidesi almak isteyen vatandaşlar, Halk Ekmek satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturuyor.

Ekonomi

Mavi’nin 2023 konsolide gelirleri 26 milyar 293 milyon TL’ye ulaştı

Türkiye’nin öncü jean ve hazır giysi markası Mavi’nin, enflasyon muhasebesine göre düzenlenmiş 

Ekonomi

TÜİK: Türkiye genelinde Şubat ayında 93 bin 902 konut satıldı

Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir evvelki yılın birebir ayına nazaran %17,3 artarak 93 bin 902 oldu. Konut satışlarında İstanbul 16 bin 344 konut satışı ve %17,4 ile en yüksek hisseye sahip oldu. Satış sayılarına nazaran İstanbul’u 8 bin 300 konut satışı ve %8,8 hisse ile Ankara, 5 bin 168 konut satışı ve %5,5 hisse ile İzmir izledi. Konut satış sayısının en az olduğu vilayetler sırasıyla 18 konut ile Ardahan, 45 konut ile Tunceli ve 51 konut ile Bayburt oldu.

Teknoloji

AgeSA’dan BES’te Mobille Süratli Tahlil

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, İş Teknolojileri tarafından geliştirilen Bi’Tıkla Online Satış ile ferdî emeklilik planı satışlarını online olarak tamamlama imkanını sunuyor.