Etiket: Sermaye

Ekonomi

VakıfBank’tan ilk çeyrekte 12 milyar 23 milyon lira net kâr

VakıfBank’ın net kârı, 2024’ün ilk çeyreğinde 12 milyar 23 milyon lira oldu.

Ekonomi

Denizbank’tan sermaye artırım kararı

Denizbank, banka sermayesinin 5,7 milyar liradan 14 milyar lira artışla 19,6 milyar liraya çıkarma kararı aldığını duyurdu.

Ekonomi

Denizbank sermayesini 19,6 milyar TL’ye çıkarıyor

Denizbank sermayesinin 5,7 milyar TL’den 19,6 milyar TL’ye çıkarılması kararının Genel Kurul’da onaya sunulacağını belirtti.

Kap

FORMET METAL VE CAM SANAYİ A.Ş. – Sermaye Artırımından Elde Edilecek – Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor

FORMET CELIK KAP 2024-04-27 tarihli – KAP bildirimleri Bloomberg HT’de! FORMET CELIK KAP ile ilgili en sıcak gelişmeleri takip etmek için şimdi tıklayın!

Ekonomi

Koton halka arz oluyor

Koton’un halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde hisse başına 30,50 TL’den talep toplanacak. Koton’un halka açıklık oranının %16,5 olması planlanıyor.

Kap

KOCAER ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. – Sermaye Artırımı – Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KOCAER CELIK SAN 2024-04-25 tarihli – KAP bildirimleri Bloomberg HT’de! KOCAER CELIK SAN ile ilgili en sıcak gelişmeleri takip etmek için şimdi tıklayın!

Ekonomi

VakıfBank’tan Memleketler arası Piyasalarda Gerçekleştirilen 550 Milyon Dolar Fiyatında Ek Ana Sermaye Tahvil İhracı

Milletlerarası sermaye piyasalarındaki en faal Türk bankalarının başında gelen VakıfBank, 550 milyon dolar fiyatında, vadesiz ve 5. yıldan sonra erken itfa opsiyonuna sahip, tamamı yurtdışı yerleşik kurumsal yatırımcılar tarafından satın alınan Basel III uyumlu ek ana sermaye ihracını muvaffakiyetle tamamladı.

Ekonomi

Akbank’ın Ana Sermaye Tahvil İhracına Yurt Dışından Rekor Talep

Akbank, Türkiye’nin birinci kere tamamı yurt dışı yerleşik nitelikli yatırımcılar tarafından satın alınan Basel III uyumlu ek ana sermaye tahvil ihracını gerçekleştirdi. Vadesiz ve 5. yıldan sonra erken itfa opsiyonuna sahip, 600 milyon ABD doları fiyatındaki sürecin kupon oranı %9,37 olarak belirlendi. İhraca yurt dışında yaklaşık 200 yatırımcıdan 3.7 milyar ABD doları fiyatında talep geldi.