Etiket: Sivas

Spor

Sivas Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Güreş Festivali” başladı

Klâsik olarak yapılması planlanan aktifliğe Sivas Atlet Eğitim Merkezi, Demirspor, Spor Lisesi ve Polonya’dan yerli ve yabancı 50 atlet iştirak sağladı.

Gündem

Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı

Çiğli Belediyesi, 1993 yılında Sivas Madımak Otel’de katledilen 33 aydından biri olan Ozan Hasret Gültekin’i özel bir geceyle andı.  Doğum günü 1 Mayıs olan Gültekin’in hayatını ve türkülerini müzisyen Deniz Türkan’ın sahneye koyduğu geceye eşi Kâfi Gültekin de katıldı.

Gündem

31 Mart Yerel Seçimlerinde Sivas Belediye Lideri olarak seçilen Dr. Adem Uzun görevi devraldı

Lokal Seçimlerde yüzde 43 oy alarak Belediye Başkanı seçilen Uzun için evre teslim merasimi düzenlendi.

Gündem

“Sivas’ın Menfaati İçin Ne Gerekiyorsa Onu Yaparım”…

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen “Yerel Kalkınmada Belediyelerin ve Esnafın Rolü” programının son konuğu Sivas Belediye Lideri ve AK Parti Belediye Lider Adayı Hilmi Alım oldu.

Dünya

Akdağmadeni İstasyonu 135 bin yolcuya hizmet verecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT Hattı’nın doğu batı hızlı tren hatlarının ana omurgası olduğunu belirterek, hat üzerindeki YHT İstasyonlarını hizmete açtıklarını açıkladı. Açılışı yapılan Akdağmadeni YHT İstasyonu 135 bin yolcuya hizmet verecek.

Gündem

Liderler Heyeti’ne Konuk Olan Alım, 5 Yılı Değerlendirdi…

Sivas Belediye Lideri ve AK Parti Belediye Lider Adayı Hilmi Alım, Sivas Liderler Heyeti 59. İstişare Toplantısı’na katılarak kentimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir ortaya geldi.

Gündem

Sivas Belediye Lider Hilmi Alım “Cumhurbaşkanımız Muştularla Geldi”

Sivas Belediye Lideri ve AK Parti Belediye Lider Adayı Hilmi Alım bölüm buluşmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Bilgisayarcılar Esnaf Odası mensupları ile bir ortaya gelen Alım, “Esnaf kardeşlerimizin geleceğe itimatla bakabilmesi ismine onları destekleyen proje ve hizmetlerimize sürat kesmeden devam edeceğiz” dedi.