Etiket: Tegv

Spor

19. İstanbul Yarı Maratonu’nda bağış kampanyaları devam ediyor

29 yıldır çağdaş kuşakların yetişmesi için nitelikli eğitim takviyesi sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 28 Nisan’da düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu’na katıldı.

Eğitim

TEGV 30. Olağan Genel Kurulu Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleştirildi

Nitelikli eğitim dayanağıyla 28 yıldır çağdaş jenerasyonların yetişmesine katkıda bulunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mütevellileri, 30’uncu Olağan Genel Şura için 25 Nisan’da bir ortaya geldi.

Gündem

​TEGV “Umut Ateşi Tasarım Mucitleri Ateşböceği” çocuklarla buluşmak üzere yola çıkıyor

İstanbul Rotary Kulübü tarafından yaptırılan ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanan “Umut Ateşi Tasarım Mucitleri Ateşböceği” 26 Nisan Cuma günü Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen merasimle hizmete başladı.

Eğitim

TEGV öğrencileri İstanbul ve Ankara’da Zirve Kurumsal Tahliller ile buluştu ”Hayalini kurduğumuz meslekler için daha çok çalışacağız”

Zirve Kurumsal Tahliller 23 Nisan kapsamında İstanbul ofisinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) öğrencilerini ağırladı. Şirket idaresi üzerine yapılan sohbetlerle öğrencilere ilham vermek ve çalışma azmine katkı sunmak hedeflendi.

Eğitim

TEGV çocuklara nitelikli eğitim dayanağı için Maraton İzmir’de

29 yıldır çağdaş jenerasyonların yetişmesi için nitelikli eğitim takviyesi sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 21 Nisan’da düzenlenecek olan Maraton İzmir’e katılıyor. Maratonda koşanlar “Bir Çocuk Değişir Türkiye Gelişir” kampanyasıyla adımlarını nitelikli eğitim takviyesine dönüştürebilecekler. 8 Nisan’da bağışa açılan kampanyaya 6 Mayıs’a kadar takviye olunabilecek.

Gündem

Ramazan Bayramı’nda bağışlarınızla TEGV’deki çocukların eğitim masraflarına dayanak olabilirsiniz

29 yıldır çağdaş jenerasyonların yetişmesi için nitelikli eğitim takviyesi sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Ramazan Bayramı’nda da bağışlarınızı bekliyor. Çocukların eğitimine takviye olmak isteyenler TEGV’in web adresini ziyaret ederek dilediği fiyatta bağış yapabiliyor. Ayrıyeten 3353’e SMS göndererek de eğitime katkıda bulunabiliyor.

Eğitim

Runtalya Maratonu kapsamında başlatılan kampanyayla TEGV’de 415 çocuğa nitelikli eğitim takviyesi sağlandı

29 yıldır çağdaş kuşakların yetişmesi için nitelikli eğitim dayanağı sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), 3 Mart’ta Antalya’da düzenlenen Runtalya Maratonu kapsamında başlattığı “Bir Çocuk Değişir Türkiye Gelişir” kampanyasına 96 koşucu ve 791 bağışçı takviye verdi. 18 Mart’ta sona eren kampanyayla birlikte 415 çocuğa nitelikli eğitim dayanağı sağlandı.