Etiket: Yardım

Gündem

Ekrem İmamoğlu, Ramallah Belediye Başkanı Issa Raja Kassis’i konuk etti

İsrail’in ağır saldırısı karşısında, Filistin halkının haklı uğraşının yanında olduklarını vurgulayan İmamoğlu, İstanbul özelinde de birebir hassaslığı sürdürdüklerinin altını çizdi.

Ekonomi

ABD’den Ukrayna’ya 6 milyar dolarlık yeni ek askeri yardım

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna’ya uzun dönemde 6 milyar dolar değerinde yeni bir ek askeri yardım paketi sağlanacağını bildirdi.

Eğitim

DHL Group, çalışanlarına Afet Müdahale Takımı Eğitimi verdi

DHL Group, afet yardımı ve idaresini lojistik uzmanlığıyla birleştirerek afet yardım çalışmalarına katkı sağlamak gayesiyle kurduğu, gönüllülük temeline dayalı programı GoHelp’i Avrupa’ya genişlettiğini duyurdu. Avrupa’daki birinci Afet Müdahale Takımı eğitimi ise 19-21 Nisan tarihleri ortasında İstanbul’daki DHL Express Genel Müdürlük binasında yapıldı.

Ekonomi

Biden, Ukrayna’ya destek paketinin içeriğini açıkladı

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın imzaladığı 95 milyar dolarlık dış yardım paketinden Ukrayna’ya verilecek ilk askeri yardımın içeriğini açıkladı.

Ekonomi

Biden’dan TikTok yasağına onay

ABD Başkanı Joe Biden, içinde Ukrayna’ya 61, İsrail’e 26 milyar dolarlık askeri yardımın da yer aldığı toplam 95 milyar dolarlık dış yardım paketini imzaladı. Biden’ın imzaladığı paketle TikTok’un ABD’de yasaklanmasının da önü açılıyor.

Eğitim

EY, sarsıntı bölgesindeki öğrencilerin kesintisiz eğitime erişimi için dayanaklarını sürdürüyor

Memleketler arası danışmanlık, kontrol ve vergi hizmetleri şirketi EY, geçtiğimiz yıl Şubat ayında yaşanan sarsıntılardan etkilenen bölgede eğitimin kesintisiz sağlanması, çocuklara ve gençlere yönelik eğitim fırsatlarının desteklenmesi ismine milletlerarası yardım kuruluşu olan Save the Children ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Piyasalar

Küresel piyasaların radarında bilançolar var

Küresel piyasalarda dikkatler ABD’de açıklanacak bilançolara ve verilere çevrildi.

Gündem

Lider Ahmet Aras, Toplumsal Dayanakları Yüzde 110 Arttırdı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz ekonomik şartlarda gereksinim sahibi vatandaşlara sağlanan maddi takviye ölçüsünü yüzde 110 arttırdıklarını söyledi.

Gündem

İnegöl Belediyesi’nde Lider Yardımcılarının Misyon Dağılımları Muhakkak Oldu

İnegöl Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde Belediye Lider Yardımcılığı vazifesine getirilen 4 isim belirli olmuştu. Lider Yardımcıları; Fevzi Dülger, Derya Uysal Tuncay, Hasan Aydın ve Melih Ateş’in vazife dağılımları da netleşti.

Gündem

LÖSEV Ramazan Bağışlarınızla, Fitre ve Zekâtlarınızla “Önce Çocuklar İyileşsin”

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı dayanışmanın en ağır yaşandığı Ramazan Ayında fitre, fidye ve zekât bağışlarını lösemi ve kanserle uğraş eden çocuklara ulaştırıyor.

Gündem

Türk Kızılay 2024 Ramazan Kampanyası: Bu Ramazan Sensiz Olmaz

Yardımlaşma ve dayanışmanın, uygunlukta yarışın, birbirini gözetmenin, gönül birlikteliğinin doyasıya yaşandığı Ramazan ayında “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” sloganıyla kampanya düzenliyoruz.

Gündem

Burhaniye’de Belediye,Vatandaşların Yanında

Toplumsal Belediyecilik alanında yaptığı projelerle ülke çapında ismini duyuran Burhaniye Belediyesi, vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor.

Eğitim

Çankaya’da Sertifikalı Birinci Yardım Eğitimi

Çankaya Belediyesi Baharevleri, kursiyerleri için Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı Birinci Yardım Eğitimi düzenledi. Çankaya Belediyesinin üç devir halinde düzenlediği eğitimlerde 75 kişi sertifika almaya hak kazandı.

Gündem

Kızılay Ramazan’da Milyonlara Ulaşıyor

Kızılay, “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” dediği Ramazan Kampanyasıyla yardımseverlerin paylaştıklarını milyonların sofrasına taşımak için gönüllüleri ve uzman çalışanını seferber etti.

Gündem

Selçuklu Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı

Konya’da iş adamlarının arandığı Selçuklu Belediye Lideri, Başkan Yardımcıları ve idarecilerimizin isimleri kullanılarak Filistin başta olmak üzere kimsesiz çocuklar ve farklı yardım kuruluşlarına bağış toplandığı ile ilgili bilgiler gelmektedir.

Gündem

Selçuklu Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı

Berbat niyetli ve dolandırıcılık hissi ile banka hesap numaraları ve IBAN numaraları verilmekte bu hesaplara nakti yardım talep edilmektedir.

Gündem

İnegöl Belediyesi Ramazan-ı Şerif’e Hazır

İnegöl Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayına ait hazırlıklarını tamamladı. İftar ve sahur vakitleri için lokanta ve restoranlara yönelik düzenlemeler, ramazan davulcuları, toplumsal yardımlar, ramazan cümbüşleri ve besin firmaları başta olmak üzere sıkı bir kontrol programıyla ilgili açıklama yapan Belediye Lideri Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak bilhassa 3 müdürlüğümüzün ramazan ayı özelinde vazife ve çalışmaları var. Her biri hazırlıklarını tamamladı” dedi.

Dünya

Gazze’de 2 çocuk daha sıvı kaybı ve açlıktan öldü

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, soykırımcı İsrail’in saldırılarıyla halkı aç ve susuz bırakarak insani bir felakete sebep olduğu Gazze’de 2 çocuğun daha açlıktan hayatını kaybettiğini açıkladı.