Etiket: Yol

Gündem

Lider Aras, Adliye – Yeni Otogar Yolunda İncelemelerde Bulundu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Adliye ile yeni otogar ortasında imaline devam edilen Dirgeme yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Lider Aras gayelerinin yolu, Kurban Bayramında hizmete açmak olduğunu söyledi.

Gündem

Alanya Demirtaş’ta kanalizasyon çizgisinin üçte ikisi tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Alanya Demirtaş Mahallesi Kanalizasyon Şebekesi İmal İşi projesi tüm süratiyle sürüyor.

Gündem

Gebze Pelitli Yolu Caddesine asfalt

Büyükşehir tarafından Gebze Pelitli Yolu Caddesinin bozulmaların meydana geldiği 500 metrelik kısmında üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Belediye Lideri Ergün Turan’a tebrik ziyaretinde bulundu

İkinci 5 yıllık devir de 39 ilçe belediyesiyle iş birliği ve diyalog içerisinde çalışma hedefinde olduklarını vurgulayan İmamoğlu, “İkinci periyoda başlarken, tekrar büyük grubumuzla katılarak, 39 ilçemizde de bunu yaparak, önümüzdeki 5 yılın stratejik altlığını oluşturma uğraşı içerisindeyiz.

Ekonomi

Bülent Arslan: Aşk Uğruna Evvel Mobilya Üreticisi Sonra Şef Oldu

Bülent Arslan, üniversite yıllarında yaşadığı aşk uğruna mobilya üretmeye başlamış.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘İSKİ Anadolu Yakası İlçeleri Yatırımları Temel Atma Töreni’nde konuştu

 İstanbul’un geleceğinin planlı, projeli, yanlışsız yatırımlarla teminat altına alınabileceğine ve problemlerin bu formda çözülebileceğine vurgu yapan İmamoğlu, “Aksi takdirde, kaos üretmeye devam edilir.

Gündem

Üç ilçede 14 km yol asfaltlanıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi asfalt atağı başlattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’in Çeşme, Karaburun ve Torbalı ilçelerinde büyük ölçekli asfalt yenileme çalışması başlattı.

Gündem

Burhaniye Belediyesi Eşit Hizmet Anlayışıyla Çalışmalarını Sürdürüyor

39 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü gruplarınca ilçenin çeşitli bölgelerinde altyapı ve yol çalışmalarına sürat kesmeden devam ediyor.

Gündem

Yol Bakım Timi Kocaeli’nin her yerinde

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, kent genelinde girilmedik sokak, yapılmadık yol bırakmıyor

Gündem

Alanya, Gündoğmuş ve Akseki yollarına yaz bakımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya, Gündoğmuş ve Akseki kırsalında yaz mesaisini sürdürüyor. Kış ayında bozulan yayla yollarında bakım ve tamirat çalışması yapılıyor.

Sağlık

Bahar Aylarında Astım Tetikleniyor

Astım tüm yaş kümelerinde görülen en yaygın kronik hastalıklardan biri. Dünya genelinde 300 milyonun, ülkemizde de 7 milyonun üzerinde astım hastası olduğu belirtiliyor.

Gündem

İstanbul’un en kıymetli toplu ulaşım ağlarından olan Metrobüs Sistemi, milletlerarası ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği İdare Sistemi Dokümanına layık görüldü

İstanbul, dünyada 37 ülke ve 94 farklı kentte kullanılan metrobüs sistemleri ortasında bu belgeyi almaya hak kazanan birinci kent oldu.

Gündem

Esnaf Gönülal, “Büyükşehir, Bodrum’da Turizmin En Büyük Eksiklerinden Birini Çözüyor”

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da tamamlanan altyapı projeleri nedeniyle bozulan ve turizm nedeniyle ağır olarak kullanılan yollarda 38 kilometre sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Gündem

Büyükyoncalı’da iki noktada yol çalışması başladı

Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı takımlar, Büyükyoncalı’da iki noktada yol çalışmalarını sürdürüyor. Bozaba Mahallesi 2910-2911-2912-2926 nolu sokaklarda ve Atatürk Mahallesi’nde kaldırım ve kilit parke taşı yol çalışması başlatan gruplar, toplam 4 bin 500 metrekare yol çalışmasını kısa müddette tamamlamayı hedefliyor.

Gündem

Yuvalılar istedi Lider Böcek talimat verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’in Yuva Mahallesi ziyaretinde vatandaşlara verdiği yol kelamı yerine geliyor. Büyükşehir Belediyesi, Yuva Mahallesi Seki Yayla Yolu’nu yeniliyor.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avrupa yakasındaki ilçelerin içme suyuyla ilgili sıkıntılarını çözen ve çözecek olan İSKİ yatırımlarının açılışlarını yapıp, temellerini attı

Yarın 1 Mayıs Personel Bayramı’nın kutlanacağını hatırlatan İmamoğlu, ‘İSKİ Avrupa Yakası İçme Suyu Yatırımları Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Bugün özel bir teşekkürü de buradan, bilhassa bu ve buna emsal bütün işlerimizde emek veren işçilerimize yollamak istiyorum.

Gündem

Muğla Büyükşehir Bodrum’un Yollarını İnançlı Hale Getiriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’da seyahat güvenliği için başlattığı yol çizgi çalışmalarına Torba, Gündoğan, Gölköy, Türkbükü ve Yalıkavak güzergâhlarında devam ediyor.

Gündem

Geyve’de Altyapı ve Üst Yapı Uyum Toplantısı Gerçekleştirildi

Geyve’de altyapı çalışmaları ile üst yapı ve yol çalışmalarının koordineli olarak yapılması amacıyla Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ın başkanlığında uyum toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem

Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Dirgeme-Yeni Otogar yolunda çalışmalar devam ediyor. Projenin birinci etabı kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı ortasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. İkinci etap kapsamında da asfalt sökümü tamamlanıp dolgu çalışmalarına başlandı.

Spor

Auto Bild Sportscars Testinin Galibi Continental SportContact 7

Continental’in sunduğu SportContact 7 yaz lastiği, Auto Bild Sportscars dergisi tarafından gerçekleştirilen testle 1,2 toplam puan ile test galibi oldu.

Spor

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Çeşidi 28 Nisan 2024 Pazar 8.Etap İstanbul-İstanbul

28 Nisan Pazar günü Beşiktaş Meydanı’ndan saat 11.00’de start alacak İstanbul-İstanbul parkuru, Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek.

Sağlık

Teneffüs Yolu Hassasiyeti Olanlar Çöl Tozlarına Dikkat!

Her yıl milyonlarca tonu havaya karışan çöl tozları bu yıl da ülkemizin de yer aldığı geniş bir coğrafyayı etkilemeye devam ediyor.  

Gündem

Alikahya Stadyum yoluna asfalt

Büyükşehir’in Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum ilişki yolu çalışmaları kapsamında asfalt serim çalışmalarına başlandı

Gündem

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yeni yol açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Karaman hududunda bulunan yayla yolundaki tehlikeli kısımları yeni bir yol açarak inançlı hale getirdi.