Etiket: Adet

Ekonomi

Otomotiv üretiminde yüzde 1’lik düşüş

Otomotiv Sanayii Derneği verilerine göre, Nisan ayında resmi tatillerin etkisiyle aylık bazda üretimde gerileme yaşandı. Rapora göre, ilk 4 ayda sektördeki toplam üretim geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1 azalarak 474 bin 947 adet olarak…

Gündem

Selçuklu Belediyesi tarafından Sille Mahallesi’ne kazandırılacak olan “Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi” projesinin imali devam ediyor

Selçuklu Belediyesi tarafından, Sille Mahallesi’nde tarihe vefa kapsamında bölgenin tarihi yapısını koruyarak hayata geçirilecek olan “Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi” projesinin üretim çalışmaları devam ediyor.

Ekonomi

Otomotiv pazarında iki yıl sonra ilk daralma

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre otomobil ve hafif ticari araç pazarı Nisan ayında yıllık yüzde 22,3 daralma kaydetti. Böylelikle Ağustos 2022’den bu yana pazarda ilk kez yıllık daralma yaşandı.

Gündem

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Aşikâr Oldu

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarının Kurban Bayramı kotra ihale tarihi belli oldu. Belediye Başkanı Alper Taban, 06 Mayıs’ta yapılacak ihalede 140 adet büyükbaş ve 36 adet küçükbaş olmak üzere toplam 176 adet kotra ile 8 adet büyükbaş hayvan kesim alanının satışa çıkacağını duyurdu.

Gündem

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, belediye girişinde bulunan panolara astığı mal beyanı dokümanıyla mal varlığını kamuoyuyla paylaştı

Dün olduğu üzere bundan bu türlü de Çorlu Belediyesi’ni şeffaf idare anlayışıyla yönetmeye devam edeceklerini belirten Lider Sarıkurt, “Öncelikle beni başkanlık vazifesine yine seçen siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Ulu Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum.

Gündem

Çankaya’da Köşe Bucak Paklık

Çankaya Belediyesi, kent sıhhatini sürdürülebilir hale getirmek için konteyner temizleme ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye grupları daha pak ve yaşanabilir bir Çankaya için ilçe genelinde seferber oldu.

Gündem

Bu merkez özel bireylere kucak açacak

Gebze Millet Bahçesi’nde engelli vatandaşların ve ailelerinin kolay ulaşabileceği Büyükşehir’in Manisiz Hayat Merkezi gün sayıyor

Gündem

Devasa projeyi 1 yılda tamamladık

Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın; “425 milyonluk devasa bir proje olan Yeşilova-Solaklar Köprülü Kavşağını 1 yılda tamamladık.”

Gündem

Kocaeli’de Su Tasarrufu İçin Mescitlerdeki Musluklar Tek Tek Denetim Ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli genelindeki mescitlerde suyun boşa akmasını engelleyerek su kaybını azaltmak emeliyle kıymetli bir adım attı.

Sağlık

Menopoz Yaşını Öne Çeken 7 Yanlışlı Alışkanlık

Bayanlarda adet döngüsünün ve doğurganlığın sona erdiği devir ‘menopoz’ olarak isimlendiriliyor.

Gündem

Yeşilova-Solaklar Kavşağı trafiğe açıldı

Kandıra yolundaki trafik akışını kesintisiz bir hale getirecek “Yeşilova Solaklar Köprülü Kavşağı’’ tamamlanarak trafiğe açıldı

Gündem

ASKİ’nin yatırımları birer birer hayata geçiriliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün (ASKİ) yatırımları birer birer vatandaşların hizmetine sunuluyor. Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, 15 milyon 500 bin liralık yatırım yapılarak devreye alınan tesisin Koçarlı’ya güzel olmasını diledi.

Gündem

Büyükşehir İtfaiyesi’ne Araç ve Ekipman Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nı yeni aldığı 5 araçla daha da güçlendirdi.