Etiket: Başkanı

Gündem

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi

Toplantıda tutuklu bulunan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz için adalet sesleri yükseldi. Lider Muhittin Böcek, “Kepezli hemşerilerim makamın gerçek sahibinin Kepez Belediye Başkanlığı makamında olmasını arz ediyor. İnşallah adalet kısa vakitte tecelli edecek ve Mesut Kocagöz Kepez’de vazifesinin başında olacaktır” dedi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Lideri Gökhan Yüksel’e tebrik ziyaretinde bulundu

İmamoğlu, “Amacımız; 39 ilçeyi de gezip, 39 ilçeyle, bu kısa vakitte yapacağımız öncü toplantıyla hem çalışma disiplinimizi hem çalışma düzeneğimizi kurgulayıp, önümüzdeki 5 yılın stratejik planını olgunlaştırmak” dedi.

Gündem

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Ahmet Aras ; “Öğrenciler için 1 TL’ye düşürdüğümüz sefer ağını genişletiyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Ahmet Aras başkanlığında toplandı. Lider Aras, öğrenciler için başlayan 1 TL uygulamasının genişletileceğini ve birinci UKOME’de merkezden Kötekli’ye giden çizgilerinde bu kapsama dahil edileceğinin muştusunu verdi.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay 83. Dünya SKAL Kongresi’nin tanıtım toplantısında konuştu İzmir turizmde sıçrama yaşaması gereken bir periyotta

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Ekim ayında kentte düzenlenecek 83. Dünya SKAL Kongresi’nin tanıtım toplantısında konuştu. Lider Tugay, “Hepimiz İzmir’in hak ettiği yerde olmasını istiyoruz.

Kap

COCA-COLA İÇECEK A.Ş. – Şirket Genel Bilgi Formu

COCA-COLA ICECEK 2024-05-09 tarihli – KAP bildirimleri Bloomberg HT’de! COCA-COLA ICECEK ile ilgili en sıcak gelişmeleri takip etmek için şimdi tıklayın!

Gündem

Malkara Belediyesi TÜM BEL-SEN Mayıs 2024 Perşembe günü başkanlık makamında toplu iş kontratının imza merasimi gerçekleştirildi

Malkara Belediyesi ile Tüm Belediye ve Mahallî İdare Hizmetleri İşçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) ortasında 9 Mayıs 2024 Perşembe günü başkanlık makamında toplu iş kontratının imza merasimi gerçekleştirildi.

Gündem

AESOB’tan Lider Böcek’e güzel olsun ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Lideri Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek’e ikinci periyodu için güzel olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa dayanakları için teşekkür eden Lider Böcek, 13 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek meclis toplantısında Esnaf Daire Başkanlığı’nı kuracaklarını müjdeledi.

Gündem

Atina Belediye Başkanı Haris Doukas Ekrem İmamoğlu’na Tebrik Ziyareti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Atina Belediye Başkanı Haris Doukas’ı Saraçhane’deki makam odasında ağırladı.

Gündem

Marmara Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nın 2024 yılı olağan birinci toplantısında, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, “Kentsel Hareketlilik ve Ulaşım Komisyonu”na seçildi

Marmara Belediye Birliği Meclis Toplantısı’nın 2024 yılı olağan birinci toplantısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konut sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gündem

Şadi Özdemir: Marmara Belediyeler Birliği’nde örnek projeleri hayata geçireceğiz

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in de katıldığı Marmara Belediyeler Birliği toplantısında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yeni lider seçildi. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve birlik üyesi İbrahim Mart da “İklim Krizi ve Etraf Komisyonu’na seçildi.

Gündem

Hasyurt Tarım Fuarı 27. sefer kapılarını açtı

Lider Böcek, ‘Tarımın gelişmesi için çok daha büyük işler başaracağız”

Gündem

ATMA Derneği Gaziantep Sokaklarını Pak Tutmak için geliyor

Türkiye’nin sokaklarını pak tutma maksadıyla herkese “Atma!” davetinde bulunan ATMA Derneği, yoluna Gaziantep’te devam ediyor.

Gündem

Bir ekip temaslar için Ankara’ya giden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, CHP Genel Lideri Özgür Özel ile bir ortaya geldi

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP’li kurmaylarla bir ortaya geldi. Menderes’te lokal seçimlerde yakalanan muvaffakiyetin akabinde ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili görüşmeler gerçekleştiren Lider Çiçek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le de görüşme gerçekleştirdi.

Gündem

Lider Aydın’dan Bosnalı kardeşe ziyaret

Başşehir Saraybosna’nın ‘Kurtuluş Günü’ aktifliklerine katılmak için Bosna Hersek’e giden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Belediyesi’nin kardeş kentlerinden olan Stari Grad Belediye Başkanı İrfan Cengic’i ziyaret etti.

Gündem

CHP ilçe idaresinden Lider Özdemir’e takviye ziyareti

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, ilçe idaresiyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’i makamında ziyaret ederek, her vakit takviyeye hazır olduklarını vurguladı.

Gündem

Bornova’da birinci TİS takımlı çalışanlar için imzalandı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki seçimden evvel kelam verdiği üzere birinci toplu iş kontratını Belediye İş Sendikası ile yaptı.

Gündem

68 jenerasyonunun gençlik başkanlarından Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişlerinin 52. yılında Nilüfer’de iki farklı aktiflikte anıldı

Üç Fidan Gençlik Parkı’nda düzenlenen söyleşide Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın teorileri, düşünsel mirasları ve çabaları konuşuldu. Sabah saat 05.30’da da Üç Fidan için şafak nöbeti tutuldu.

Gündem

Devrimci gençlik başkanları Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, idamlarının 52. yılında Buca’da anıldı

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Deniz, Hüseyin ve Yusuf, bizim çabamızla, yüreğimizle, yüreklerimizde hala yaşıyor” dedi.

Spor

Çanakkale Şehitleri İçin Pedal Çevirecekler

Beylikdüzü Belediyesi ile Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü tarafından bu yıl 7.si düzenlenen “Çanakkale Şehitleri Hürmet Turu” kapsamında 50 lisanlı sportmen, kahraman şehitler için yola çıktı.

Gündem

Türkiye Barolar Birliği Liderlerinden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu

Türkiye Barolar Birliği Lideri Erinç Sağkan, Türkiye Barolar Birliği Saymanı Gökhan Bozkurt, Aydın Barosu Başkanı Sezgin Çetin ve beraberindeki heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem

Lider Ölmez’e güzel olsun ziyaretleri sürüyor

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’e hayırlı olsun ziyaretleri tüm süratiyle aralıksız sürüyor.

Gündem

Lider Aydın 1 Mayıs yürüyüşüne katıldı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle düzenlenen yürüyüşe katılarak, personel bayramını kutladı.

Kap

KORDSA TEKNİK TEKSTİL A.Ş. – Şirket Genel Bilgi Formu

KORDSA GLOBAL EN 2024-05-01 tarihli – KAP bildirimleri Bloomberg HT’de! KORDSA GLOBAL EN ile ilgili en sıcak gelişmeleri takip etmek için şimdi tıklayın!

Gündem

“Her vakit emekçiden ve emekten yana olacağız”

Urla Belediye Başkanı Yüksek Mimar Selçuk Balkan çalışanların bayramını kutladığı konuşmasında, “Görev yaptığım sürece şunu bilmelisiniz ki her vakit emekçiden ve işçiden yana olacağız” dedi