Etiket: Bina

Gündem

Selçuklu Belediyesi tarihi ve kültürel mirasın gün yüzüne çıkarılması kapsamında 2009 yılında tarihi bina olarak tescil edilen Eski Hemşirelik Binası’nın onarım çalışmalarını muvaffakiyetle tamamladı

Selçuklu Belediyesi tarihi mirasa vefa kapsamında 1915 yılında inşa edilen ve Konya Kültür Varlıklarını Muhafaza Bölge Kurulu’nun 3263 sayılı kararı ile 2009 tarihi bina olarak tescil edilen Eski Hemşirelik Binası’nda başlattığı onarım çalışmalarını tamamladı.

Sağlık

İzmir Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

Türkiye’nin ilk ve tek belediye hastanesi İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, ek hizmet binası yapılması için ihaleye çıkıyor.

Ekonomi

ING Türkiye, 3 yeni sertifikayla etraf dostu yaklaşımını tescillendirdi

ING Türkiye, sürdürülebilirlik seyahatinde değerli bir adım daha attı ve 3 yeni sertifikayla etraf dostu yaklaşımını tescillendirdi.

Eğitim

Bozova MYO, İlçe Yönetimcilerinin Katkılarıyla Yeni Bina ve Yerleşkesine Kavuştu

Bozova Belediye Lideri Suphi Aksoy tarafından Harran Üniversitesi Bozova Meslek Yüksekokuluna kazandırılan yeni eğitim binası ve yerleşkesinin açılış merasimi gerçekleştirildi.

Gündem

Kütüphaneler Kenti Üsküdar’a Tarihi Bir Kütüphane Daha Restore Edilen 7 Hoş Adam ve Öncüler Kütüphanesi Açıldı

HİLMİ TÜRKMEN: ‘’ Üsküdarlı olmanın sayısız imkanlarından biri de buranın okuru, sakini olmak. Her vakit, her yapıtımız için söylediğimiz üzere. Burası da onarımı tamamlanana kadar bizimdi artık sizin. Gelin, okuyun, sahip çıkın.’’

Gündem

2024 DASK Sarsıntıya Güçlü Bina Tasarımı Müsabakası’nda final heyecanı başladı!

Bu yıl yedincisi düzenlenen DASK Zelzeleye Güçlü Bina Tasarımı Yarışması’nın final etabı Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin açılış konuşmalarıyla başladı.