Etiket: borsa

Ekonomi

Borsa İstanbul’da 4 yeni endeks

Borsa İstanbul, sürdürülebilirlik temalı borçlanma araçları için 13 Mayıs’tan itibaren 4 yeni endeks hesaplanmasına karar verdi.

Ekonomi

Aizanoi Antik Kenti, NFT’lerle geleceğe taşınacak

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi dijital varlık borsası ve teknoloji şirketi CoinTR, tarihi MÖ 3 bin yıl öncesine dayanan ve dünyanın birinci borsasının da yer aldığı Aizanoi Antik Kenti’ni bu yıl ana sponsorluğunu üstlendiği Türkiye’nin birinci ve tek kültür mirası fuarı Heritage İstanbul’la yaptığı iş birliğiyle NFT’lerle günümüze ve geleceğe taşıyacak. 

Ekonomi

Midas’a 45 milyon dolarlık yatırım

Yatırım uygulaması Midas, global yatırımcılardan 45 milyon dolarlık yatırım alarak Türkiye’nin en büyük erken aşama yatırımını alan finansal teknoloji şirketi oldu

Ekonomi

Midas’a 45 milyon dolarlık rekor yatırım!

Yenilikçi yatırım uygulaması Midas, küresel yatırımcılardan 45 milyon dolarlık yatırım alarak Türkiye’nin en büyük erken kademe yatırımını alan finansal teknoloji şirketi oldu

Kripto Para

BitMEX’ten Bu 2 Dev Altcoin İçin Müjde: Listeye Giriyorlar!

Önde gelen kripto para borsası BitMEX, bu 2 altcoin için kullanıcılarına ticaret ve yatırım yapma fırsatı sağlayacağını duyurdu.

Kripto Para

Türk girişim, kripto alım-satımını yapay zekayla kolaylaştırıyor

Beş kişiden ikisinin kripto para yatırımcısı olduğu bilinen Türkiye’de, kripto portföy yönetimi, yatırımcılar için kritik konulardan birine dönüştü. API desteğiyle popüler borsalardaki varlıkları tek platformda yönetme olanağı sunan Türk fintek, yapay zeka ve sosyal yatırım odaklı özellikler de sunan mobil uygulamasını yayına aldı.

Borsa

Piyasalar yoğun veri takvimine hazır mı? Yatırımcılara önemli uyarı!

Mart ayında yerel seçimin yanı sıra kredi derecelendirme kuruluşlarının not kararları piyasalara yön verecek. Ekonomist Cüneyt Paksoy, yoğun veri takvimini değerlendirdi, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

Genel

Binance ve 10 Borsadan 13 Altcoin’e Listeleme Müjdesi!

!Bugün, önde gelen kripto para borsası Binance ve diğer borsaların listeleme duyuruları dikkat çekiyor. . İşte detaylar…

Ekonomi

Borsada yükseliş beklentisi

Dolar ve Euro kuru bugün ne kadar? Son durum bilgileri haberimizde.