Binance ve 10 Borsadan 13 Altcoin’e Listeleme Müjdesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para meraklıları, dolu dolu bir Perşembe günü için kemerlerini bağlıyor! Bugün, önde gelen kripto para borsası Binance ve diğer borsaların listeleme duyuruları dikkat çekiyor. Kripto para borsalarının öncülerinden Binance, kullanıcılarına her zaman daha fazlasını sunmayı ilke edinmiş bir platform. Bu ilkenin bir yansıması olarak da 23 Şubat Cuma günü, yatırımcıların ilgisini çekecek dört yeni spot işlem çifti eklediğini duyurdu. Bu yeni eklemeler, kullanıcıların daha fazla çeşitlilikte işlem yapmasına ve portföylerini çeşitlendirmelerine imkan tanıyor. İşte detaylar…

Binance ve o borsalardan listeleme haberi geldi

Önde gelen borsa Binance, dört yeni spot ticaret çiftinin lansmanıyla yoğun bir Cuma gününe zemin hazırlıyor: FIL/USDC, HBAR/TRY, PENDLE/TRY ve WLD/USDC. 23 Şubat 08:00 UTC’den itibaren geçerli olacak bu genişleme, daha geniş bir yatırımcı tercihi yelpazesine hitap ediyor ve Binance’in halihazırda etkileyici olan tekliflerini daha da çeşitlendiriyor.

binance ve 10 borsadan 13 altcoine listeleme mujdesi 0

Diğer borsalardan da listeleme duyurusu var

Ama durun, dahası da var! Kripto piyasası, 22 Şubat Perşembe günü gerçekleşen yeni listelemelerle hareketleniyor.

  • Tenset (10SET), CoinW’ye TSİ 13:00’de piyasaya giriyor. Dolayısıyla yeni bir ticaret platformuna girişini işaret ediyor.
  • DIMO (DIMO) Bitget’te TSİ 14:00’te ilk kez sahneye çıkıyor ve erişimini yeni bir kullanıcı tabanına genişletiyor.
  • Pandora (PANDORA) AscendEX’te TSİ 16:00’da sahneye çıkıyor ve borsanın sürekli büyüyen ticarete konu varlıklar listesine katılıyor.
  • Maverick Protocol (MAV) Bitrue’ya TSİ 13:00’te girerek topluluğu için yeni ticaret fırsatları açar.
  • Andromeda (ANDR) MEXC’de TSİ 15:00’te harekete geçerek ticaret evrenine başka bir platform daha ekledi.
  • Ta-da (TADA) KuCoin’e büyük girişini TSİ 13:00’te yaparak yenilikçi çözümlerini daha geniş bir kitleye sunuyor.
  • Mantle (MNT) ve CoinNavigator (CNG) saat 14:00’de INDODAX ile güçlerini birleştirerek Endonezya’daki borsa çıkışlarını kutluyorlar.
  • Casper Network (CSPR) Bybit’e TSİ 13:00’te ulaşıyor ve kullanıcılara bu ölçeklenebilir blockchain projesine erişim sağlıyor.
  • Quantum Resistant Ledger (QRL) LBank ekosistemine TSİ 09:00’da giriyor ve kuantum sonrası kriptografi çözümlerini yeni bir yatırımcı grubuna sunuyor.
binance ve 10 borsadan 13 altcoine listeleme mujdesi 1

Bu yeni listeleme telaşı, kripto pazarının dinamik ve sürekli gelişen doğasını yansıtıyor. Pek çok gelecek vaat eden projenin sahneye çıkmasıyla birlikte, dahil olmak için heyecan verici bir zaman. Herhangi bir yatırım kararı vermeden önce kapsamlı bir araştırma yapmanın çok önemli olduğunu unutmayın. Bu projeler sürekli değişen kripto ortamında gezinirken daha fazla güncelleme ve analiz için gözlerinizi dört açın!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Binance ve 10 Borsadan 13 Altcoin’e Listeleme Müjdesi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir