Etiket: Çankaya

Kültür Sanat

Çankaya Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerle birlikte büyük bir şenliğe çeviriyor

İki gün sürecek ve onlarca sürpriz aktifliğin yer alacağı etkinliklerde, Volkan Konak, Aleyna Tilki, Zakkum ve Pinhani Başkentlilerle buluşacak.

Gündem

Çankaya’da Yeni Periyot Muhtarlar Tanışma Toplantısı Yapıldı

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner konut sahipliğinde düzenlenen Yeni Devir Muhtarlar Tanışma Toplantısı, Zübeyde Hanım Toplumsal Tesisinde yapıldı. Lider Güner, Çankaya’nın 123 mahallesinde misyona başlayan muhtarlara muvaffakiyetler diledi.

Gündem

Çankaya Belediyesi’nden Vergi Hatırlatması

Çankaya Belediyesi, vatandaşlara 2024 yılı emlak ve etraf paklık vergisi birinci taksit ödemelerinin son gününün 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.

Gündem

Çankaya’da Parklar Yaza Hazırlanıyor

Çankaya Belediyesi yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçede yer alan parkları ağır bakıma aldı. Parklarda çim biçme, budama, ilaçlama ve donatıların bakım tamirat çalışmaları sürüyor.

Gündem

Çankaya’da Köşe Bucak Paklık

Çankaya Belediyesi, kent sıhhatini sürdürülebilir hale getirmek için konteyner temizleme ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye grupları daha pak ve yaşanabilir bir Çankaya için ilçe genelinde seferber oldu.

Gündem

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle, ilçenin dört bir yanında coşkuyla kutladı

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in konut sahipliğinde Çayyolu Atapark’ta resmi merasim ile başlayan etkinlikler, Anıtpark konserleriyle son buldu. Çankayalılar gün uzunluğu marşlar eşliğinde ve Hoytur Halk Dansları Topluluğu’nun şovları ile bayram coşkusu yaşadı.

Kültür Sanat

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hafta boyunca konser, stant, aktiflik ve şenliklerle kutlayacak

Çankaya’da 23 Nisan kutlamalarının merkezi bu yıl da 1000 Çocuk Korosu Konseri olacak. Çankaya Belediyesi 1000 Çocuk Korosu, konserini 23 Nisan’da Anıtkabir’in yanı başında bulunan Anıtpark’ta gerçekleştirecek.

Gündem

Çankaya Belediyesi Çalışanlarının Toplu İş Kontratı İmzalandı

Çankaya Belediyesinde, emekçilerin iki yıllık artışlarını içeren Toplu İş Kontratı imzalandı.

Gündem

Çankaya Belediye Başkanı Güner ve Meclis Üyeleri ANITKABİR’de

Çankaya Belediye Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Can Güner, yeni periyot Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte birinci ziyaretini Anıtkabir’e yaptı.

Gündem

Lider Hüseyin Can Güner Seçim Zaferini Çankayalılarla Kutladı

31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 65,26 oy alarak mazbatasını alan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Çankaya Belediye Başkanlığında düzenlenen zaman teslim merasiminin akabinde Çankayalılarla buluştu.

Gündem

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Vazifesi Teslim Aldı

31 Mart Lokal Seçimlerinin akabinde mazbatasını alan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Çankaya Belediye Başkanlığında gerçekleşen zaman teslim merasiminde, Alper Taşdelen’den halkçı belediyeciliğin bayrağını teslim aldı.

Gündem

Dünyaca Ünlü Tiyatro Müellifi Cücenoğlu’nun İsmi Çankaya’da Yaşıyor

Çankaya Belediyesi, ilçede yaşamış ve topluma kıymet katmış müellif, şair ve sanatkarların isimlerini yaşadıkları binalara isim plaketlerini yerleştirerek ölümsüzleştiriyor.

Kültür Sanat

Çankaya Belediyesinin, 25-31 Mart Kütüphane Haftası hasebiyle düzenlediği etkinlikler devam ediyor

Etkinlikler, Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi’nden görme engelliler için faaliyet gösteren Sesli Kütüphane’ye kadar her yaşa nazaran düzenleniyor.

Gündem

Taşdelen: Çankaya’ya Ne Kadar Hizmet Etsek Az

Çankaya Belediye Lideri Alper Taşdelen, biri Akpınar oburu Emek mahallesinde baştan sona yenilenen iki Aile Sıhhat Merkezi’ni sıhhat çalışanlarıyla birlikte vatandaşların hizmetine açtı.

Gündem

Çankaya’da Dayanışma Sofraları Kuruldu

Çankaya Belediyesi, 2014 yılından bu yana Ramazan ayında verdiği iftar yemekleriyle Çankayalıları kardeşlik sofrasında buluşturuyor. Belediye bu yıl Cebeci ve Dikmen Öveçler’de kurulan iftar çadırlarında Ramazan’ın birinci gününde binlerce vatandaşla bir ortaya geldi.

Eğitim

Çankaya Belediyesinden 1.860 Öğrenciye Eğitim Dayanağı

Çankaya Belediyesi Takviye Eğitim Merkezi, LGS ve YKS’ye hazırlanan gençlerin uygun eğitim almalarına dönük hizmetlerini sürdürüyor. Takviye Eğitim Merkezi’nde 1.860 öğrenci imtihana hazırlıkta fiyatsız eğitim alıyor.

Kültür Sanat

Türk Halk Müziği Korosu’ndan Müzik Ziyafeti

Çankaya Belediyesi Çayyolu Çankaya Meskeni Türk Halk Müziği Korosu, MEB Şura Salonu’nda verdiği konserle dinleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Şef Battal Kılıçarslan idaresindeki konsere Küme Çığ ve Mustafa Özarslan konuk sanatçı olarak katıldı.