Etiket: Çiçek

Gündem

Karşıyaka Çiçek Şenliği 17 Mayıs’ta kapılarını açıyor

Karşıyaka Belediyesi’nin en sevilen tertiplerinden “Çiçek Festivali” bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri ortasında Bostanlı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek.

Gündem

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek Anneler Günü’nde şehit anneleri ile huzurevinde yaşayan anneleri unutmadı

Anneler Günü nedeniyle ziyaretler gerçekleştiren Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, şehit anneleri ile bir ortaya geldi.

Gündem

Antalya’da 2 milyon yazlık çiçek toprakla buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hurma Bitki Üretim Tesisi’nde üretilen 2 milyon yazlık çiçek kenti güzelleştirme çalışmaları kapsamında toprakla buluşturuluyor.

Gündem

Bir ekip temaslar için Ankara’ya giden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, CHP Genel Lideri Özgür Özel ile bir ortaya geldi

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP’li kurmaylarla bir ortaya geldi. Menderes’te lokal seçimlerde yakalanan muvaffakiyetin akabinde ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili görüşmeler gerçekleştiren Lider Çiçek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le de görüşme gerçekleştirdi.

Kültür Sanat

Bayındır Çiçek Şenliği Son Gününde de Doldu Taştı

Bayındır Belediyesi tarafından bu yıl 25-28 Nisan tarihleri ortasında 25.cisi düzenlenen Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali sona erdi.

Kültür Sanat

Bayındır’da İrem Derici Rüzgarı Esti

Bayındır 25. Milletlerarası Çiçek Şenliği’nin 3. gününde kent stadyumunda düzenlenen konserde İrem Derici sahne aldı.

Kültür Sanat

Sakiler’den Bayındır’da Süper Konser

Bayındır Belediyesi tarafından bu yıl 25’ncisi düzenlenen Bayındır Milletlerarası Çiçek Festivali’nde 2. gününde de tam süratle devam etti ve rengarenk stantlar ve mis kokulu çiçekler şenlik konuklarını mestetti.

Gündem

Edremit Belediyesi Ali Ekber Çiçek’i andı

Türk Halk Müziği sanatkarı Ali Ekber Çiçek, vefatının 18. yılında Edremit Belediyesi tarafından kabri başında düzenlenen aktiflikle anıldı.

Gündem

Üreticiden milletlerarası fuar talebi, Lider Tugay’dan onay

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Bayındır’da çiçek üreticileriyle buluştu.

Kültür Sanat

Bayındır Milletlerarası Çiçek Şenliği 25. Defa Kapılarını Açtı

Türkiye’nin çiçekçilik merkezi olma yolunda ilerleyen Bayındır’da düzenlenen Milletlerarası Bayındır Çiçek Festivali kapılarını 25. defa açtı.

Kültür Sanat

İzmir’in klâsik şenliğiyle Bayındır’da tekrar çiçekler açtı “Bize üretmek yakışıyor”

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, 25’inci Milletlerarası Bayındır Çiçek Festivali’ne katıldı. Şenlik alanında coşkulu kalabalıkla bir ortaya gelen Lider Tugay, “Bize üretmek, hoşluklar ortaya çıkarmak yakışıyor.

Gündem

Mahallî seçimlerde Menderes Belediye Başkanı seçilen İlkay Çiçek mazbatasını alarak misyonuna başladı

Cüneytbey Mahalle Muhtarıyken yapmış olduğu başarılı çalışmaların akabinde CHP’den belediye lider adayı olan İlkay Çiçek Mendereslilerin teveccühü ile belediye başkanı seçildikten sonra meclis üyeleriyle bir arada Menderes İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak misyonuna resmen başladı.

Kültür Sanat

Beyefendiler Bayan Şenliği’nde eşlerine çiçek yaptı

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Anne Kent Bayan Festivali’ne bayanlar kadar eşleri de ilgi gösterdi