Beyefendiler Bayan Şenliği’nde eşlerine çiçek yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

beyefendiler bayan senliginde eslerine cicek yapti 0 KFsGK3DI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Bayanlar Günü’ne özel olarak düzenlediği Anne Kent Bayan Festivali’nde erkekler de eşlerine çiçek buketi, takı ve ikramlık eşya yaptı. Kent genelinde düzenlediği programlarla bayanların ve ailelerin hayatına bedel katan Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü’ne özel Anne Kent Bayan Şenliği gerçekleştirdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen şenliğe, bayanlar kadar eşleri de ilgi gösterdi.

FARKLI ATÖLYELERE KATILDILAR

Çeşitli atölyelere katılarak birinci tecrübesini yaşayan 55 yaşındaki Gürbüz Yıldız, eşine ikram yapmak için aktifliğe katıldığını söyledi. Yıldız, kabak ve takı atölyesine katıldığını söz ederek, “Eşime sevgimi göstermek için atölyedeki etkinliklere katıldım” diye konuştu.

EŞİNE YAPTIĞI ÇİÇEĞİ ARMAĞAN ETTİ

Doğal çiçek buketi imali atölyesine katılan Müjdat Çelik de eşi Nebahat Çelik’e çiçek yapmak için aktifliğe katıldığını lisana getirerek, “Buraya kızım ve hanımımla geldim. Onlarda farklı atölyelerdeler. Eşimin de bayanlar gününü kutluyorum” dedi. Çelik, atölye sonunda yaptığı buketi eşine ikram etti.

EŞİME BİRİNCİ KERE ÇİÇEK YAPIYORUM

Doğal çiçek buketi üretimi atölyesine katılan Özbay Vergili ise “Hayatımda eşime çiçek aldım lakin birinci defa kendi ellerimle çiçek yapıyorum. Buda başta Büyükşehir Belediye liderimizin sayesinde. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim içinde bir birinci oldu” formunda konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beyefendiler Bayan Şenliği’nde eşlerine çiçek yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir