Etiket: Çocuklar

Gündem

Edremit Belediyesi Anneler Günü’nde anne ve çocukları buluşturdu

Edremit Belediyesi, Anneler Günü dolayısı ile anne ve çocukları atölye etkinliğinde bir ortaya getirdi.

Gündem

Bayraklı’da çocuklar yerinde öğreniyor

Okul öncesi eğitimde “Yerinde öğrenme modeli” ile fark yaratan Bayraklı Belediyesi, eğitim çalışmalarını sokağa taşıyarak pazar, esnaf ve orman seyahatleri düzenliyor.

Gündem

Anneler Günü İnegöl Belediyesi İle Renklendi

İnegöl Belediyesi, Anneler Gününü aktiflikleri kapsamında çocukların el emeği ile annelerine armağanlar hazırladığı “Anne-Çocuk Çiçek İmal Atölyesi” aktifliği düzenledi.

Gündem

Lider Büyükakın: Filistin için yansınızı ortaya koyun

KO-MEK kursiyerlerinin el emeği göz parıltısı yapıtlarının yer aldığı stantlar Kandıra ilçe standı ile devam etti

Gündem

LEGO Türkiye çocuklar için uzayı İstanbul duvarlarına taşıdı

LEGO Türkiye ve Onaranlar Kulübü iş birliği ile Müze Gazhane, Moda, Nişantaşı, Abbasağa ve Feriköy olmak üzere İstanbul’un beş farklı noktasında kentin duvarları birden 3D uzay temalı sokak yerleştirmelerine büründü.

Eğitim

Konak’tan çocuklara diş fırçalamayı sevdiren proje

Konaklı çocuklar Konak Belediyesi, İzmir Diş Doktorları Odası, İKKB ve Kordon Soroptimist Kulübünün düzenlediği eğlenceli Diş Sıhhati Eğitimiyle diş fırçalamayı öğrendi.

Gündem

Anneleri İçin “Mum” Yaptılar

LA FANN, 2 Mayıs’ta TODEV (Türkiye Otistiklere Dayanak ve Eğitim Vakfı) iş birliğiyle, Liv Hospital Vadi İstanbul’da özel çocuklarımız ve aileleriyle ‘Aromatik Dokunuşlarla Mum Atölyesi’ gerçekleştirdi.

Kültür Sanat

Borusan Contemporary Çocuk Atölyeleri mayıs ayında yeni etkinliklerle çocukları bekliyor

Borusan Contemporary, mayıs ayında da farklı yaş kümelerindeki çocuklar için tasarlanmış eğlenceli ve öğretici atölye aktiflikleri sunmaya devam ediyor.

Eğitim

Çocukların Yüzü Gülüyor Anneler Keyifli Oluyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklarda fırsat eşitliği sağlamak gayesiyle hayata geçirdiği oyuncak kütüphanesi ve eğitim merkezi çocukların yüzlerini güldürüyor.

Gündem

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, geçtiğimiz günlerde futbol alanı talebiyle belediyeye ziyaret gerçekleştiren minikler ile buluştu

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde futbol oynayacak alanı olmayan çocuklar, küme halinde belediyeyi ziyaret ederek taleplerini lisana getirdiler.

Teknoloji

Çevrimiçi reklamlar çocukları nasıl etkiliyor?

Kuşkulu içeriklerin tanıtımından güvenlik riski oluşturmaya kadar çevrimiçi reklamlar çocuklar için birçok tehlike arz ediyor. Dijital güvenlik şirketi ESET gençlerin nizamlı olarak amaçlı bildiri tüketmelerinin risklerini inceledi.

Sağlık

Boehringer Ingelheim ve Klinisyen Veteriner Tabipler Derneği (KLIVET) Veteriner Tabipler Günü’nü Çocuklarla Birlikte Kutladı

Boehringer Ingelheim Türkiye, Klinisyen Veteriner Doktorlar Derneği (KLIVET) iş birliği ile 27 Nisan Veteriner Tabipler Günü kapsamında KidZania’da bir aktiflik gerçekleştirdi.

Eğitim

TEGV 30. Olağan Genel Kurulu Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleştirildi

Nitelikli eğitim dayanağıyla 28 yıldır çağdaş jenerasyonların yetişmesine katkıda bulunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mütevellileri, 30’uncu Olağan Genel Şura için 25 Nisan’da bir ortaya geldi.

Gündem

LÖSEV yurtdışı seyahatlerine devam ediyor. Lösemi ile uğraş eden ve tedavi mühletince LÖSEV’den takviye alan çocuklar dünyayı geziyor

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı, Lösemi ile uğraş eden çocuklara takviye vermek emeliyle Türkiye’nin farklı vilayetlerine seyahatler düzenlediği üzere Yurt dışı seyahatleri de düzenliyor.

Eğitim

Büyükşehir’den çocuklara fiyatsız at binme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4-6 yaş ortası çocuklara yönelik ücretiz at biniş eğitimlerine devam ediyor

Gündem

​TEGV “Umut Ateşi Tasarım Mucitleri Ateşböceği” çocuklarla buluşmak üzere yola çıkıyor

İstanbul Rotary Kulübü tarafından yaptırılan ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanan “Umut Ateşi Tasarım Mucitleri Ateşböceği” 26 Nisan Cuma günü Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen merasimle hizmete başladı.

Kültür Sanat

Toyota’nın Hayalimdeki Otomobil Fotoğraf Yarışı ile Çocukların Eşsiz Fikirleri Resmediliyor

Toyota’nın bu yıl 12.’sini düzenlediği “Hayalimdeki Araba” fotoğraf yarışı, tekrar büyük bir coşkuyla başladı.

Kültür Sanat

Gölcük Belediyesi kültür-sanat aktiflikleri kapsamında 28 Nisan Pazar günü Kervansaray’da “Unutulan Kitap” isimli müzikal çocuk oyunu sahnelenecek

Gölcük Belediyesi, ilçedeki çocuklara özel olduklarını hissettirmeye devam ediyor. Kültür, sanat, eğitim ve spor üzere bir çok alanda çocuklara yönelik çok sayıda aktiflik düzenleyen Gölcük Belediyesi, çocukları bu sefer müzikal oyun ile ağırlayacak.

Sağlık

Anneler babalar dikkat, imtihan gerilimi diş sıktırıyor…

LGS ve YKS devri yaklaştıkça çocuklarda ve genç erişkinlerde imtihan tasası artıyor. Gerilim idaresinde biz yetişkinler bile zorlanırken, çocuklar için hayatlarının ilerleyen periyotlarını etkileyecek olan bu birinci adımların atılmasında durum çok daha karmaşık olabiliyor. 

Eğitim

SosyalBen’den Çocuklara: Marifet Geliştirme Merkezi

SosyalBen Vakfı, afet periyodu çalışmaları kapsamında Umut Tırı’nın akabinde, sarsıntıdan etkilenen çocuklar için iki Maharet Geliştirme Merkezi (BEGEM) hayata geçirdi.

Kültür Sanat

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği büyük ilgi gördü

Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde yüzlerce çocuğun iştiraki ile gerçekleştirilen şenliğin yanı sıra mahalleleri gezen 23 Nisan Otobüsü ile birlikte çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Gündem

Lider Memnun’dan çocuklara lunapark sürprizi

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun davetlisi olarak lunaparka giden Konaklı çocuklar 23 Nisan sevincini doyasıya yaşadı.

Kültür Sanat

Metin Sabancı Özel Eğitim Okulu’nda 23 Nisan Coşkusu

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye çatısı altında, Cerebral Palsy’li çocukları toplumsal hayata hazırlamayı emel edinen ve kaynaştırma eğitimine hazırlayan Metin Sabancı Özel Eğitim Okulları; 2011 yılından beri farklı seviyelerde özel ihtiyaçlı çocuklar için anasınıfı, ilkokul ve ortaokul düzeylerinde eğitimi veriyor. 

Gündem

Çankaya Belediye Başkanı Güner: 23 Nisan Bir Milletin Tarihinin En Kıymetli Köşe Taşı

Çankaya Belediyesi gündüz bakımevleri ve Çankaya’da bulunan büyükelçiliklerin ortak düzenlediği 23 Nisan Çocuklar Sergisi Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in mesken sahipliğinde Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açıldı.