LÖSEV yurtdışı seyahatlerine devam ediyor. Lösemi ile uğraş eden ve tedavi mühletince LÖSEV’den takviye alan çocuklar dünyayı geziyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

losev yurtdisi seyahatlerine devam ediyor losemi ile ugras eden ve tedavi muhletince losevden takviye 5HjeNIM5
LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı, Lösemi ile uğraş eden çocuklara takviye vermek hedefiyle Türkiye’nin farklı vilayetlerine seyahatler düzenlediği üzere Yurt dışı seyahatleri de düzenliyor. Fransa’nın başşehri Paris’e yapılan seyahate, güzelleşen ve tedavisinin son basamağındaki 8 çocuk katıldı.

Disneyland, Asterix, Seine Irmağı, Eyfel kulesi, Sacré-cœur Bazilikası, Louvre Müzesi, Versail Şatosu üzere Londra’nın sembol yerlerinin görüldüğü seyahat, Femmes du Monde- Hanımeli Derneği Başkanı Pembe Hekimoğlu’nun destekleri ile gerçekleşti.

Heyecan ve Umut Dolu Seyahatler Devam Edecek

Geziyi düzenleyen LÖSEV yetkilileri ise projeyi şöyle anlattı: “LÖSEV olarak, uzun yıllar lösemi tedavisi görmüş ve bu çabayı muvaffakiyetle tamamlamış çocuklarımıza umut ve sevgi sunmaya devam ediyoruz. 25. Yılımızı geride bırakırken, bu kıymetli çocuklarımızı onurlandırmak ve ömürlerine unutulmaz anılar eklemek için özel bir seyahatle taçlandırıyoruz. Paris’e yapılan bu seyahatin, çocuklarımıza kültürel tecrübeler yaşatmanın yanı sıra dünyanın en büyüleyici kentlerinden birini keşfetme fırsatı sunduğuna inanıyoruz. Ayrıyeten, bu seyahat, çocuklarımızın geleceğe dair daha büyük umutlar taşımalarına, hayata bağlanmalarına ve lösemiyle uğraştaki kararlı duruşlarına yardımcı olacaktır. Çocuklarımıza yeni ufuklar kazandırmak için seyahatlerimize devam edeceğiz.” 

Lösemili çocuklara gönüllülerin ve bağışçıların dayanakları ile unutulmaz bir seyahat sunabildiklerini lisana getiren LÖSEV yetkilileri, herkesi takviye olmaya davet ediyor. Siz de lösemi ve kanser ile uğraş eden çocukların gülümsemesine katkıda bulunmak isterseniz www.en.losev.org.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşabililir [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
LÖSEV yurtdışı seyahatlerine devam ediyor. Lösemi ile uğraş eden ve tedavi mühletince LÖSEV’den takviye alan çocuklar dünyayı geziyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir