Etiket: Eser

Ekonomi

Adel Kalemcilik, Çin’e çıkartma yaptı

Türkiye’de kırtasiye denince birinci akla gelen şirket olan Adel Kalemcilik, vaktin ruhuna ve ihtiyaçlarına uygun, eser portföyü geniş bir eğitim ve ofis teknolojileri şirketi haline gelme maksadına emin adımlarla ilerliyor.

Kültür Sanat

İzmirliler’den Sanat ve Antika Fuarı’na ağır ilgi

Fuarlar kenti İzmir’de bu yıl birinci kere düzenlenen İzmir Sanat ve Antika Fuarı, sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Ekonomi

Tüketicinin zihninde yer almanın yolu lokal zincirlerden geçiyor

Türkiye’nin en büyük süt ve süt eserleri markalarından Teksüt, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Ankara Şubesi tarafından 08 Mayıs’ta Hilton Garden Inn Gimat’ta gerçekleşecek aktiflikte yer alacak, Tematik Sponsor olarak takviye verecek.

Teknoloji

En Çok Kiralama Teknoloji Eserlerinde Yapılıyor

Dünyada ve Türkiye’de elektronik atık sorunu süratle artarken bu meseleye tahlil olan eser kiralama oranları da tıpkı süratle artıyor.

Gündem

Lider İbrahim Sandıkçı: “Canik’imizi yeni yapıtlarla daha güçlü hale getireceğiz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede yeni eser ve hizmetleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceklerini belirtti. 

Ekonomi

İleri materyal vizyonunu ‘kompaunding’ ile güçlendiren Kordsa’dan Ravago Petrokimya ile iş birliği

Global bir ileri gereç şirketi olan Kordsa, Ravago Petrokimya ile Niyet Mektubu imzaladı. Niyet Mektubu kapsamında iki şirket, mühendislik plastiklerinin orta eseri olan kompaund eserlerinin geliştirilmesi, üretimi ve satışı konusunda iş birliğinde bulunmak üzere ortak niyetlerini ortaya koydu.

Ekonomi

Metro Türkiye, Sistemli Tahlil ve Kontrollerle Sağlam Alışveriş Sunuyor

Bal, pastırma, peynir üzere iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et – balık çeşitlerine ve kolaylıkla hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit eser, sağlam alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor.

Ekonomi

Asko Holding Axcs Markası İle Abd Pazarında

İş ve tarım makinaları üretiminde Türkiye’den başlayıp adım adım dünya pazarlarına açılan ASKO Holding AXCS markası ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) pazarında uzunluk gösteriyor. 

Gündem

İznik’te onarımları tamamlanan Roma Tiyatrosu, İstanbul Kapı ve Yenişehir Kapı’nın açılışları gerçekleşti

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İznik Belediye Lider Kağan Mehmet Usta “İznik için, ilçemiz turizmi için çok kıymetli bir gün.

Kültür Sanat

“Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi” sanatseverlerle buluştu

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu Öğretim Vazifelisi Şükran Tümer ve Öğretim Vazifelisi Berna Aybartürk yürütücülüğünde hazırlanan “Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi” sanatseverlerle buluştu. Geri dönüşümün değerine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak hedefiyle kâğıt yapıtların yer verildiği standa iştirakçiler ağır ilgi gösterdi.

Ekonomi

TEB’den e-Fatura Kredisi

KOBİ’lerin finansmana erişimine yönelik alternatif tahliller sunan Türk İktisat Bankası (TEB), yeni eseri “e-Fatura Kredisi” ile müşterilerinin e-Faturalı vadeli alacakları için kredi imkânı sunuyor. 

Gündem

DemirDöküm CEO’su Alper Avdel: “2024, DemirDöküm’ün değişim, yenilenme ve atılım yılı olacak”

DemirDöküm, geniş eser yelpazesiyle 2023 yılında sürdürülebilir büyümesini devam ettirdi. Global zorluklara karşın amaçlarına muvaffakiyetle ulaştıklarını belirten DemirDöküm CEO’su Alper Avdel, “Isıtma alanında ve müşteri memnuniyetinde yüksek performansımızı sürdürdük.

Gündem

Özlü: Başiskele’de dik duruş ortaya koyduk

Başiskele Belediye Lideri M. Yasin Özlü, Başiskele halkının güçlü takviyesi ile Türkiye Yüzyılı’na yakışır daha kaç eser ve hizmetleri kente kazandıracaklarını söyledi.

Kültür Sanat

Zeytinburnu İçin 14’üncü Kere Deklanşöre Basma Vakti..!

Zeytinburnu Belediyesi tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ‘Fotoğraf Yarışması’na müracaatlar başladı. Özgür, Foto Hikaye ve Drone olmak üzere üç kategoride gerçekleşecek yarışın teması her yıl olduğu üzere bu yıl da Zeytinburnu olacak, Zeytinburnu’nu en düzgün anlatan kareleri ise para mükafatları bekliyor…

Gündem

İstanbul’un En Özel Tarihi Kütüphanelerinden Biri Daha Restore Edildi Hacı Salim Ağa Kütüphanesi Tekrar Hizmete Açıldı

Üsküdar Selami Ali Mahallesi’nde bulunan Hacı Selim Ağa Yazma Eserler Kütüphanesi, restore edilerek tekrar hizmete açıldı. Hacı Selim Ağa tarafından 1782’de inşa edilen ve kıymetli yazma eser koleksiyonlarını bünyesinde barındıran kütüphane, 2022 Kasım ayında hazırlanan protokolle onarıma alınmıştı. 

Ekonomi

2030 iklim gayelerine planlanandan evvel ulaşıldı: CECONOMY AG, sürdürülebilirlik amaçlarına gerçek ilerliyor

MediaMarkt’ın bağlı olduğu CECONOMY AG, 2022/23 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Kapsamlı bir sürdürülebilirlik stratejisi izleyen CECONOMY, yenilenebilir güç kullanımını artırma, emisyonları azaltma, döngüsel ekonomiyi teşvik etme ve toplumsal sorumluluğu destekleme hususlarında kıymetli adımlar atıyor. 

Teknoloji

1 milyona yakın aygıtı tüketicilerle buluşturan HUAWEI Online Mağaza 4.yaşını kutluyor

HUAWEI akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve başka eserlerin tüketiciyle buluşmasını sağlayan HUAWEI Online Mağaza, Mart 2020’de Türkiye’de faaliyete geçmişti. HUAWEI Online Mağaza 4’üncü yaşını büyük bir çekiliş kampanyası ile kutluyor.

Gündem

Büyükşehir’den Ramazan öncesi sıkı kontrol

Büyükşehir Zabıta takımları, Kocaeli genelindeki kontrollerini Ramazan ayı boyunca sürdürecek