1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. TEB’den e-Fatura Kredisi

TEB’den e-Fatura Kredisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

tebden e fatura kredisi 0 1TLIqjuu
KOBİ’lerin finansmana erişimine yönelik alternatif tahliller sunan Türk İktisat Bankası (TEB), yeni eseri “e-Fatura Kredisi” ile müşterilerinin e-Faturalı vadeli alacakları için kredi imkânı sunuyor. 

Dijitalleşme seyahatinde klâsik bankacılık uygulamalarının dışına çıkarak yenilikçi eser ve hizmetlere odaklanan Türk İktisat Bankası (TEB), müşterilerinin vadeli ticari alacaklarını finanse etmeyi hedefleyen yeni eseri “e-Fatura Kredisi”ni hizmete sundu. Bu sayede, TEB müşterileri e-Fatura alacakları karşılığı fatura tahsilat vadesini beklemeden nakit gereksinimlerini karşılayabiliyor.

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz, KOBİ müşterilerinin net işletme sermayesi muhtaçlıklarını süratli ve pratik bir biçimde gidermeye yönelik geliştirilen e-Fatura Kredisi eseri hakkında şunları söyledi: “TEB olarak eser çeşitliliğimiz ve müşteri merkezli yaklaşımımız doğrultusunda müşterilerimizin muhtaçlık duydukları her vakit yanlarında ve onların tahlil ortağı olmaya çalışıyoruz. Pratik müracaat ve kullanım kolaylığı sunan eser ve hizmetlerimizle müşterilerimizin beklentilerini dikkate alıyor, sürdürülebilir projelere öncelik veriyoruz. Yeni hizmete aldığımız robotik tahlillerle desteklenen ve uçtan uca otomasyon ile kredi kullanım imkanı sağlayan e-Fatura Kredisi operasyonel süreç ve prosedürlerin sadeleştirildiği, müşterimize vakit kazandıran bir eser. Fatura borçlusunun mutabakatına muhtaçlık duymaksızın finansmana ulaşım kolaylığı sağlayarak müşterilerimizin kısa vadeli işletme sermayesi muhtaçlıklarını gidermek bizim için değerli. Yeni kuşak teknolojiler ve dijital tahliller ile klasik sistemlerin dışına çıkan, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran banka olma amacımızda kararlı bir formda ilerliyoruz.”

Projeye milletlerarası tertiplerden iki ödül birden

TEB’in uçtan uca otomasyon ile müşterilerine vakit kazandırdığı ve finansmana erişim kolaylığı sağladığı e-Fatura Kredisi, alanında saygın küresel kuruluşlardan Stevie Awards tarafından “İşletmeler İçin Eser İnovasyonu” kategorisinde altın mükafata layık görülürken, Küresel Business Excellence Awards tarafından (Küresel İş Harikalığı Ödülleri) “En Âlâ İnovasyon” kategorisinin kazananı oldu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TEB’den e-Fatura Kredisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir