Etiket: Güven

Ekonomi

P’Bybit, Doğrulanmış Reklamverenlerle P2P Pazarında Güvenliği Artırıyor

Hacim bakımından dünyanın birinci üç kripto borsasından biri olan Bybit, Eşler Ortası (P2P) ticaret platformunda Doğrulanmış Reklamverenler için yeni özel avantajlar duyurdu.

Eğitim

Birol İtimat, “Yapay zekâ, bütün hayatımızı, sizin de mesleğinizi belirleyecek”

Ege Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) ve Sinema Genel Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen “Uluslararası Turan Sinema Festivali” kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, genç iletişimcilerle bir ortaya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Ekonomi

Magdeburger Sigorta, İstanbul’da İş Ortaklarıyla Buluştu

Türkiye’de sigortacılık bölümünün esaslı şirketlerinden Magdeburger Sigorta, “Bölgeler Buluşması” toplantıları kapsamında İstanbul Avrupa Bölgesi’ndeki iş ortaklarıyla bir ortaya geldi. Buluşmada dalın yeni durumu ve Magdeburger Sigorta’nın geleceğe yönelik planları çok taraflı olarak ele alındı.

Gündem

159 Memur Yemin Ederek Vazifeye Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 159 yeni memur Büyükşehir Belediye Lideri Dr.Osman Gürün’ün katıldığı merasimle yemin etti. 

Gündem

Büyükşehir’e ilişkin 8 iş makinesi satışı için ihale

Encümen toplantısında Büyükşehir Belediyesi’ne ilişkin 8 adet türlü iş makinesinin satışı için ihale düzenlendi

Teknoloji

IBM yaratıcılığı ve verimliliği artırma yolunda Generative AI ile yeni iş yapış biçimlerini mevzu alan bir basın toplantısı gerçekleştirdi

Günümüzde yapay zeka alanında eşsiz bir devirdeyiz; teknoloji, iş yapış biçimlerini ve hayatımızı dönüştürüyor.