Etiket: Hastane

Gündem

LÖSEV LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi Doğum Gününü Kutladı

lk olarak 2000 yılında lösemili çocuklara fiyatsız tedavi hizmetine başlayan ve 2016 yılından bu yana tüm branşlarda hizmet veren LÖSANTE Hastanesi’nin bahçesinde yapılan şenlikte, hastalar, hastane ziyaretçileri, ve gönüllüler doyasıya eğlendi.

Sağlık

DSÖ : “Refah harekâtı, ölüm ve hastalık oranlarını önemli ölçüde artıracak”

DSÖ, Refah’ta yapılacak geniş çaplı bir askeri operasyonun kan gölüne yol açabileceğinden derin kaygı duyduklarını açıkladı.

Sağlık

Hemşireye Silahlı Saldırı: Adalet Yerini Bulmalı!

29 Eylül 2021 tarihinde, Bayrampaşa’da özel bir hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesinde görevli bir hemşire, tedavi gören bir bebeğin diğer hastaneden

Sağlık

Organ Nakli Olmuş Hastalar Tedavi Olacak Hastane Bulamıyor ! 

Organ nakli olmuş hastalar, tedavi olacak hastane bulmakta büyük güçlükler yaşadıklarını belirterek, “”Bu organlar yaşamasın mı “ diye isyan etti. 

Sağlık

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nde Rehine Dehşeti !

İzmir Şehir Hastanesi’nde dehşet verici bir olay yaşandı! Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen C.Y. isimli şahıs, önce pompalı tüfekle hastaneye gelerek güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Sağlık

HEP-SEN : “Denizli Devlet Hastanesi Sağlık Personeli ve Hastalara Mezar Olmasın !” 

HEP-SEN, depreme dayanıksız olduğu raporlarla tespit edilen Denizli Devlet Hastanesi’nin sağlık personeli ve hastalara olası bir depremde mezar olmaması için

Sağlık

Sağlık Çalışanları Hastane Yemeğinden Hastanelik Oldu !

İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nde görevli 100’e yakın sağlık personeli hastanede çıkan yemekten zehirlendi!

Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kulu Bölge Devlet Hastanesini Açtı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kulu Bölge Devlet Hastanesi’nin açılış törenine katıldı.

Sağlık

Çorlu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sağlık Personelini Darp Etti !

Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Cumali Koçaş, Tekniker Halil İbrahim Kazankaya’yı hastane içerisinde darp etti!

Sağlık

Armağan Çağlayan Dr. Fahrettin Koca’ya Gönderilen LÖSEV Mektubunu Paylaştı !

Kısa süre önce kanser tedavisi görüp sağlığına kavuşan TV Yapımcısı Armağan Çağlayan, LÖSEV’in daha çok hastane açması için Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya hitaben yazdığı mektubu paylaştı. 

Sağlık

Mardin’deki Sağlık Yatırımları

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Mardin’deki sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi. 

Gündem

Amasya Devlet Hastanesi’nin Temel Atma Merasimi Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz Tarafından Gerçekleştirildi

Sıhhat Bakanlığı tarafından Amasya’da gerçekleştirilen, geniş altyapısıyla bu kentin yanı sıra Samsun, Çorum, Tokat üzere Orta Karadeniz’in öteki etraf vilayetlerine de hizmet verecek bir sıhhat üssü olarak planlanan 600 Yataklı Amasya Devlet Hastanesi’nin temel atma merasimi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın iştirakiyle gerçekleştirildi.

Gündem

Lider Taban Tıp Bayramında Doktorları Unutmadı

İnegöl Belediye Lideri Alper Taban, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle beraberindeki AK Parti İlçe Lideri Mustafa Durmuş ve parti yöneticileri ile birlikte İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Gündem

Lider Soyer sıhhat çalışanlarının bayramını kutladı

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sıhhat çalışanlarını kutladı. Eşrefpaşa Hastanesi’ni ziyaret ederek sıhhat işçilerine teşekkür eden Lider Soyer, “Pandemi ve sarsıntı felaketinde hastane çalışanlarımız büyük özveri gösterdi. Sizlerle iftihar ediyorum” dedi.

Gündem

Dilovası Hastane viyadüğünde kiriş imalatı

Büyükşehir, Dilovası Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak temas yolu ve viyadük inşaatında kirişlerin imalatını yapıyor, akabinde kiriş montajına başlanacak

Sağlık

Gambiyalı Bakan ve Ticeret Elçisine Türkiye’de Sağlık Hizmeti

Sağlık turizmi; insanların sağlıkla ilgili hizmet almaları için yaşadıkları ülkeden başka bir ülkeye gitmesini ifade ediyor.

Sağlık

Sağlıkçıların İzmir’de Kadınlar Günü Etkinliği Engellendi İddiası !

SES Sendikası İzmir Şubesi, İzmir Sağlık Müdürlüğü’nün Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yapacakları etkinliği engellediğini öne sürdü. 

Dünya

Gazze’de 2 çocuk daha sıvı kaybı ve açlıktan öldü

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, soykırımcı İsrail’in saldırılarıyla halkı aç ve susuz bırakarak insani bir felakete sebep olduğu Gazze’de 2 çocuğun daha açlıktan hayatını kaybettiğini açıkladı.