Etiket: Kullanıcılar

Teknoloji

Dört Farklı Kullanım Modu Sunan Dizüstü: Acer Chromebook Spin 314 Kullanıcılara Özgürlük ve Üretkenlik Sunuyor

Acer’ın geniş eser yelpazeli Chromebook serisinden Acer Chromebook Spin 314 (CP314-1H), kapaklı, tablet, ekran ve çadır olmak üzere 4 farklı kullanım modu sunması sayesinde hem öğrenciler hem de üretkenliklerini artırmak isteyen hibrit çalışanlar için son derece geniş bir kullanım alanı sunuyor.

Ekonomi

GPT-4o ‘omni’ 50 dilde simultane tercüme yapabilecek

OpenAI, ChatGPT’yi güçlendiren yeni üretken yapay zeka dil modeli GPT-4o ‘omni’ modelini piyasaya sürüyor. GPT-4o kullanıcıların ChatGPT ile daha çok bir asistan gibi etkileşime girmesine olanak tanıyor. 50 dilde simultane tercüme yapabilecek,…

Ekonomi

OpenAI, GPT-4o ‘omni’ modelini piyasaya sürüyor

OpenAI, ChatGPT’yi güçlendiren yeni üretken yapay zeka dil modeli GPT-4o ‘omni’ modelini piyasaya sürüyor. GPT-4o kullanıcıların ChatGPT ile daha çok bir asistan gibi etkileşime girmesine olanak tanıyor. 50 dilde simultane tercüme yapabilecek,…

Ekonomi

Meta’ya yönelik rekabet soruşturması kapandı

Meta hakkındaki rekabet soruşturması, sunduğu uyum tedbirinin kabul edilmesiyle sonlandırıldı

Otomobil

Togg’un avantajlı kredi fırsatları artık T10X’in tüm versiyonlarında geçerli

Togg, nisan ayında en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için başlattığı özel finansman takviyesini kapsamını genişleterek sürdürüyor.

Teknoloji

Acer, Intel Core İşlemcilerle Güçlendirilmiş Chromebook Plus Dizüstü Bilgisayar Serisini Yeni 14 İnçlik Modelle Genişletiyor

Sahip olduğu Intel® Core™ i3-N305 işlemcisi sayesinde kullanıcıları yaratıcılık, irtibat kurma ve cümbüş mevzularında destekleyen yeni Acer Chromebook Plus 514, daha fazla depolama alanı, yapay zeka dayanaklı fotoğraf düzenleme, yaratıcı uygulamalar üzere Chromebook Plus’a dair heyecan verici özellikleri de beraberinde getiriyor.

Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S6 Lite’ın 2024 modelinde ikonik tarz ve fonksiyonellik kompakt dizaynda bir ortaya geliyor

Şık dizaynının yanında daha güçlü işlemcisi ve bataryasıyla gün uzunluğu yüksek performans vadeden Galaxy Tab S6 Lite, şık ve hafif dizaynıyla kullanıcıların yanından ayırmadığı üretken ve eğlenceli yardımcısı olacak. 

Kültür Sanat

Türkiye’nin çalma listesi oluşturmaya karşı duyduğu derin tutku: Kullanıcılar evvelki yıla kıyasla Spotify’da neredeyse %60 daha fazla çalma listesi oluşturdu

Spotify’ın açıkladığı yeni bilgilere nazaran Türkiye’deki müzikseverlerin kendi çalma listelerini oluşturma aşkı her geçen gün artıyor.

Teknoloji

Samsung TV’ler SmartThings ile akıllı ömrü konutunuza getiriyor

Samsung, SmartThings platformuyla akıllı konut idaresini baştan sona yine şekillendiriyor. Samsung TV’ler, bu yenilikçi ekosistemin merkezinde yer alarak, birçok aygıtın birbiriyle irtibat halinde olmasını sağlıyor.

Otomobil

Togg’dan bayram seyahati için teklifler

Türkiye’nin farklı kentlerinde kullanıcıları T10X ile buluşturan Togg, elektrikli araçla bayram seyahatine çıkacak kullanıcılara pek çok teklifte bulundu. Togg’un teklifleri şöyle:

Otomobil

T10X sürüş tecrübesi yıl uzunluğu İstanbul Akasya’da

Türkiye’nin doğuştan elektrikli birinci akıllı aygıtı Togg T10X, yıl uzunluğu İstanbul Akasya’da kullanıcılarla buluşacak. Akasya’da açılan Togg taşınabilir tecrübe merkezinde aygıtı yakından tanıma fırsatı bulan kullanıcılar, test sürüşü tecrübesi de yaşıyor. 

Teknoloji

Samsung One UI 6.1 güncellemesiyle Galaxy AI yeteneklerinin kullanılabildiği Galaxy aygıt yelpazesi genişliyor

Birinci olarak Galaxy S24 serisinde yer alan yapay zeka yetenekleri, 28 Mart prestijiyle çıkan One UI 6.1 güncellemesiyle birlikte kademeli olarak Galaxy S23 Serisi, Z Flip5, Z Fold5, S23FE ve Tab S9 Serisi aygıtlarda kullanıma sunuluyor. Samsung Electronics, yeni güncellemeyle son teknoloji yapay zeka geliştirmelerini daha fazla Galaxy kullanıcısına ulaştırmayı hedefliyor. 

Teknoloji

Samsung Galaxy Buds Serisi, dinleyicilerine yapay zeka dayanaklı ve kullanıcı dostu bir ses tecrübesi sunuyor

Yeni güncellemeyle Galaxy Buds Serisi, ses kalitesini en üst seviyeye çıkarmanın ötesinde, kullanıcıları Samsung’un geniş ve entegre ekosistemine daha da yakınlaştırıyor.

Teknoloji

Jabra, CES 2024’te Seçkine 8 Active ve Seçkine 10’un Son Teknoloji Güncellemeleri Duyurdu

Gerçek kablosuz ses ve hibrit çalışma tahlillerinde dünya başkanı olan Jabra, en yeni Seçkine kablosuz kulaklıkları Seçkine 8 Active ve Seçkine 10 için tecrübe artırıcı bir dizi güncelleme sunmaya hazırlanıyor.

Ekonomi

QNB Sigorta, Dijital Bağlantı Mecrası Mono Üzerinden Kullanıcılara Ferdi Kaza Sigortası Armağan Ediyor

QNB Sigorta, eserlerini daha fazla bireyle buluşturmak ismine markalarla potansiyel müşterileri tek bir taşınabilir uygulamada buluşturan Mono ile bir iş birliğine imza attı.

Kripto Para

Türk girişim, kripto alım-satımını yapay zekayla kolaylaştırıyor

Beş kişiden ikisinin kripto para yatırımcısı olduğu bilinen Türkiye’de, kripto portföy yönetimi, yatırımcılar için kritik konulardan birine dönüştü. API desteğiyle popüler borsalardaki varlıkları tek platformda yönetme olanağı sunan Türk fintek, yapay zeka ve sosyal yatırım odaklı özellikler de sunan mobil uygulamasını yayına aldı.

Teknoloji

14. Jenerasyon İşlemciyle Yenilenen Excalibur G911 Kullanıcılarla Buluştu

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, en yüksek performansa ve sürate sahip olmak isteyen oyun tutkunları ve profesyoneller için özel olarak tasarlanan Excalibur markasının bilgisayar serilerine, 14. Kuşak işlemci ve RTX 4090 ekran kartı ile yenilenen Excalibur G911 modelini ekledi.

Teknoloji

Acer, taşınabilir halde çalışan kullanıcılar ve öğrenciler için Chromebook 315 dizüstü bilgisayar ile pratik kullanım ve üretkenliği tepeye taşıyor

Uzun pil ömrü, süratli yükleme müddetleri ve parlama önleyici ekranıyla öne çıkan Chromebook 315 (CB315-3H) ile Acer, hareket halinde çalışan kullanıcıların verimliliğini artırmaya odaklanıyor

Teknoloji

Acer, hibrit çalışan profesyoneller için TravelMate P4 14 dizüstü bilgisayar ile performans ve güçlü güvenlik özelliklerini bir ortaya getiriyor

Acer TravelMate P4 14 TMP414-53, hibrit yahut hareket halinde çalışan kullanıcılar için yüksek performansın yanı sıra sunduğu sınıfının en yeterlisi güçlü güvenlik özellikleri ile dikkat çekiyor

Teknoloji

Ultra Gece Moduna Sahip Casper VIA A40 Karanlık Ortamlarda Dahi Net Çekimler Gerçekleştiriyor

Teknolojinin gelişimiyle birebir doğrultuda ilerleyen akıllı telefon kameraları, günlük bağlantı anlayışını tümüyle değiştirdi.

Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy Fit3 ile Motivasyonunuzu Koruyun ve Olabildiğinizin En Güzeli Olun

Yesyeni dizayna sahip yeni Galaxy Fit3 ile kullanıcılar, daha akıllı idmanlar yapıyor, beden zindelikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi oluyor ve gelişmiş kontaklı tecrübelerin keyfini çıkarıyor. Samsung, sağlıklı ömür takibi tecrübesi sunan …