Etiket: Mahalle

Gündem

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Geyve ilçesi İnciksuyu ve Gazi Süleyman Paşa Mahallelerinde yol üretim çalışmalarını yerinde inceledi

2 sokakta çalışmaların tamamlandığını belirten Lider Yıldız, Geyve merkezinde yol imal çalışması tamamlanmayan sokak kalmayana kadar çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Gündem

Alanya Demirtaş’ta kanalizasyon çizgisinin üçte ikisi tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Alanya Demirtaş Mahallesi Kanalizasyon Şebekesi İmal İşi projesi tüm süratiyle sürüyor.

Gündem

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’den ‘Kırsal Mahalle’ çıkışı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin her gün erken saatlerde gerçekleştirdiği mahalle seyahatleri, eski köy yerleşimlerinden Eğridere’de devam etti.

Gündem

Çankaya’da Yeni Periyot Muhtarlar Tanışma Toplantısı Yapıldı

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner konut sahipliğinde düzenlenen Yeni Devir Muhtarlar Tanışma Toplantısı, Zübeyde Hanım Toplumsal Tesisinde yapıldı. Lider Güner, Çankaya’nın 123 mahallesinde misyona başlayan muhtarlara muvaffakiyetler diledi.

Gündem

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsalda çalışmaya devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’nın Sugözü ve Zirve Mahalleleri’nde bilhassa yaz aylarında yaşanan içme suyu meselesini yaptığı yeni çizgi çalışmasıyla ortadan kaldırıyor.

Gündem

Büyükşehir Kent Parka Yapılacak Tesisi Halka Soruyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe ilçesi Kent Park içerisine yapılacak olan tesisin kararını mahalle sakinlerine bıraktı. Büyükşehir Belediyesi başlattığı anketle Kent parka yapılacak olan yapının “Market, gençlik merkezi, spor salonu ya da kreş” olarak kullanılmasıyla ilgili halka tercihini sordu.

Gündem

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta seçim öncesi verilen sözleri planlanan program çerçevesinde bir bir yerine getiriyor

İznik’e bağlı 46 mahallenin tüm muhtaçlıklarını ortak akıl ve planlanan programlar ile tahlile kavuşturan İznik Belediyesi seçim vaatlerini de hayata geçirmeye başladı.

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalarına devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mahallelerine oyun parkı yapılmasını talep eden kırsal mahallelerde yaşayan çocukların isteklerinin süratle hayata geçirilmesini sağladı.

Gündem

Lider Önal, alana indi Önal, “Her mahallemize adil ve eşit hizmet gidecek”

Lokal seçimler öncesi her platformda halkın içinde olacağı iletisini veren ve seçildikten sonra da sokakta olacağını söz eden Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, saha çalışmalarına başladı.

Gündem

100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozburun Yarımadası’nda başlatılan 53 kilometrelik içme suyu sınırının 19 kilometrelik kısmı tamamlanırken Taşlıca Mahalle Muhtarı Menderes Altıntaş; “Proje tamamlandığında 100 yıllık hasretimiz sona erecek. Suyun gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Gündem

Konyaaltı bölgesinde yeni sınır döşeniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin yağmur suyu drenaj altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. ASAT tarafından ani su baskınlarını önlemek hedefiyle Konyaaltı Toros ve Akkuyu mahallelerine 1420 metre yeni yağmur suyu drenaj çizgisi döşeniyor.

Gündem

Yeşilkent’te Hizmet Seferberliği

Avcılar Belediyesi’nin başlattığı Mahalle Hizmet Seferberliği’nin ikinci adresi Yeşilkent Mahallesi oldu

Gündem

Lider Memnun’dan doğalgaz tepesi

“Her mahalleye doğalgaz” vaadini yerine getirmek için çalışmalara süratle başlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Doğalgaz (İZMİRGAZ) Genel Müdürü Ahmet Yetik’i ziyaret etti.

Gündem

İSU, Köyiçi Deresi’ndeki Islah Çalışmalarının 2. Etabında Sona Yaklaştı

Hereke Mahallesi Köyiçi Deresi’ndeki ıslah çalışmalarının 1. etabını geçtiğimiz yıl tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, bu yıl devam ettirdiği 2. etap çalışmaları kapsamında derenin tren yolunun alt kısmında yer alan ve denize kadar uzanan kısmında gerçekleştirdiği köprü menfez ve ıslah çalışmalarında sona yaklaştı.

Gündem

Lider Yıldız’dan Muhtarlar Buluşmasında Değerli Bildiriler

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, 26 mahalle muhtarı ile bir ortaya geldi. Muhtarların tam takviyesini alan Lider Yıldız, muhtarların görüşlerini dinlerken; değerli bildiri ve muştular verdi.

Gündem

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilçe genelinde bulunan kırsal mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor

Lider Deveciler, son olarak Çoruk, Dutluca, Börezli ve Kızıklı Mahalleleri’ni ziyaret etti.

Gündem

Avcılar Belediyesi’nden “Mahalle Hizmet Seferberliği”

Avcılar’ın genç belediye başkanı Utku Caner Çaykara misyona süratli başladı. Mazbatasını alır almaz kolları sıvayan Çaykara Avcılar’ın 10 mahallesinde hizmet seferberliği başlattı.

Gündem

Kızılay Mahallesi’ne tahlil ve proje ziyareti

Vazifeye geldiğinden bugüne gereksinimleri yerinde tespit etmek hedefiyle mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, ilçenin merkez mahallelerinden olan Kızılay’da incelemelerde bulundu.

Gündem

Malkara İlçe Kaymakamlığı öncülüğünde, 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 13.00’de Malkara Kültür Merkezi’nde mahalle muhtarlarına bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Barış Gökçe Arslan, İlçe Jandarma Kumandanı Üsteğmen Tolga Özçoban, Malkara Belediye Lider Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Gündem

Lider Deveciler Hemşehrileri İle Buluşmaya Devam Ediyor

Kırsal Mahalle ziyaret programları kapsamında Karadere, Kurucaoluk, Şahinler, Şarköy, Yaylacık ve Bahadınlı Kırsal Mahalleleri’nde vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir ortaya gelen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Kırsal Mahallelerin hoşluğuna hoşluk katmak için gece gündüz demeden çaba ettiklerini söyledi.

Gündem

Lider Önal muhtarlarla buluştu: “Her vatandaşımızın sesine kulak vereceğiz”

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, yerel seçimlerin akabinde vazifelerine başlayan 24 mahalle muhtarıyla bir ortaya geldi. Meclis Salonu’ndaki birinci muhtarlar buluşmasında birlik, beraberlik ve dayanışma bildirisi veren Önal, vatandaşın sesine kulak vereceklerini belirterek, her mahalleye eşit ve adil hizmet gideceğini söyledi.

Gündem

Büyükşehir, leyleklerin yuvasını yıkılmaktan kurtardı

Büyükşehir grupları, Kandıra Kocakaymaz Mahallesi’nde rüzgâr nedeniyle yıkılma tehlikesi olan telefon direğindeki leylek yuvasının bakımını yaptı

Gündem

Lider Demir muhtarlarla bir ortaya geldi

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, dün mahalle muhtarları ile bir ortaya geldi. Lider Demir, 31 Mart lokal seçimler sonrasında misyona yeni başlayan ve inanç tazeleyen muhtarları tebrik ederek muvaffakiyetler diledi

Gündem

Muhtarlık kurumuna gerek var mı?

Türkiye’de 50 bin 370 mahalle ve köy muhtarı bulunuyor. 31 Mart lokal seçimlerinden sonra toplumun bir bölümünde muhtarlar bu çağda hala olmalı mı tartışmaları gündeme geldi.