Lider Deveciler Hemşehrileri İle Buluşmaya Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider deveciler hemsehrileri ile bulusmaya devam ediyor 0 2U16ZSY7
Kırsal Mahalle ziyaret programları kapsamında Karadere, Kurucaoluk, Şahinler, Şarköy, Yaylacık ve Bahadınlı Kırsal Mahalleleri’nde vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir ortaya gelen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Kırsal Mahallelerin hoşluğuna hoşluk katmak için gece gündüz demeden uğraş ettiklerini söyledi.

Ziyaret ettiği mahallelerde; muhtarların ve mahalle sakinlerine 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdari Seçimlerinde verdikleri dayanak ismine teşekkür eden Lider Deveciler daha sonrasında ise Mahallelilerin meselelerini dinleyerek, her mahalleye eşit hizmet götürme anlayışı ile çalıştıklarını ve program dahilinde tüm istek talep ve tekliflerin kıymetlendirilerek tahlile kavuşturulacağını belirtirken, geçirmiş olduğumuz periyotta Burhaniye’nin hoşluğuna hoşluk katmak için gece gündüz çaba ettik. Bizlerden dest eklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza tekrardan yürekten çok teşekkür ediyorum, dedi.

Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da yapılan hizmetler ve beğenilen sohbetler için teşekkürlerini ederek, kendilerini dinleyen Lider Deveciler’e ikramlar’da bulundular.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider Deveciler Hemşehrileri İle Buluşmaya Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir