Etiket: Müdürlüğü

Gündem

Bayraklı’da karavan işgaline zabıta pürüzü

Bayraklı Belediyesi, kıyı bölgesindeki park halinde bulunan karavanların kaldırılması için harekete geçti.

Gündem

Nevşehir Belediyesi grupları, çok yağıştan etkilenen mahallelerde paklık ve tamirat çalışmalarını sürdürüyor

Belediye Başkanı Rasim Arı’da bugün gün uzunluğu saha da gruplarla birlikte bulunarak çalışmaları yerinde takip etti.

Gündem

Aliağa Belediyesi’nde Yeni Devir Vazife Dağılımı Belirli Oldu

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yeni periyotta çalışacağı lider yardımcıları ile sorumlu oldukları müdürlükler muhakkak oldu.

Gündem

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, yönetimini belirledi. Lider Özdemir, 7 lider yardımcısının görevlendirmelerini yaptı

31 Mart Mahallî Seçimlerinde Nilüfer Belediye Başkanı seçilen Şadi Özdemir, yeni idarenin belirlenmesi için bir müddettir yaptığı çalışmayı tamamladı. Vazifeye geldikten sonra ilgili ünitelerden brifing alan Özdemir, daha sonra lider yardımcılarını belirledi.

Sağlık

Kan Bağışı Çalışmaları Sertifika Merasimi Gerçekleştirildi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyası sertifika merasimi gerçekleştirildi.

Gündem

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye takımları tarafından Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde gerçekleştirilen paklık, bakım ve tamirat çalışmalarını inceledi

Mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan ötürü memnuniyeti lisana getiren vatandaşlar Lider Arı’ya teşekkür etti.

Gündem

Lider Önal, haftanın birinci mesaisine şantiyelerden başladı

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, haftanın birinci mesaisine saat 06.00’da Fen İşleri, Paklık ve Park Bahçeler Müdürlüğü ziyaretleriyle başladı. Her vakit birlik ve dayanışma içinde olacaklarını vurgulayan Lider Önal, “Bayraklı’ya en düzgün hizmeti vermek için canla başla çalışacağız” dedi.

Gündem

Nevşehir Belediyesi’nin yüzlerce işçi ve onlarca iş makinesinden oluşan takımları bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Bekdik Mahallesi’ndeydi.

Belediye grupları her iki mahallede paklık çalışmalarının yanı sıra küçük çaplı altyapı, yaya kaldırımları ve parklarda bakım ve tamirat çalışması gerçekleştirdi.

Gündem

Nevşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan hizmet seferberliği sürüyor

Kampanya çerçevesinde belediye ekipleri Bekdik Mahallesi TOKİ 5. Etap bölgesinde ağır bir mesai gerçekleştirerek mahallenin birçok problemini tahlile kavuşturdu.

Gündem

İnegöl Belediyesi’nde Lider Yardımcılarının Misyon Dağılımları Muhakkak Oldu

İnegöl Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde Belediye Lider Yardımcılığı vazifesine getirilen 4 isim belirli olmuştu. Lider Yardımcıları; Fevzi Dülger, Derya Uysal Tuncay, Hasan Aydın ve Melih Ateş’in vazife dağılımları da netleşti.

Gündem

Nevşehir Belediyesi grupları, Ramazan Bayramı öncesinde Nevşehir Kalesi, Kayaşehir ve Meryem Ana Kilisesi etrafında ağır bir paklık çalışması gerçekleştiriyor

Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinden gelecek çok sayıda yerli turisti ağırlayacak olan Nevşehir’de, belediye takımları teyakkuza geçti.

Gündem

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçede problemsiz bir bayram için tüm önlemler alındı

Paklık hizmetleri başta olmak üzere zabıta ve Fen İşleri Acil Müdahale Grupları bayram boyunca 24 saat hizmet verecek.

Gündem

Malkara Belediyesi´nde yeni devir idari yapısı ile ilgili Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk hizmet ve kalite odaklı belediyecilik için 05 Nisan 2024 Cuma günü Belediye Lider Yardımcıları ile bir ortaya geldi

Belediye Lider Yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, Ahmet Nazif Balcı ve İsmail Akkaya ile yeni periyotta bağlı oldukları müdürlüklerin dağılımlarını gerçekleştirdiler.

Gündem

İnegöl Belediyesi Ramazan Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

Belediye Lideri Alper Taban, Ramazan Bayramı’na 15 gün kala İnegöl Belediyesi’nin bayram hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. Kaldırım özgürlüğünün 26 Mart Salı günü itibariyle başlayacağı açıklanırken, trafik düzenlemeleri ve ek semt pazarlarına kadar pek çok mevzuda bilgilendirme yapıldı.

Gündem

Malkara Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Unsuruna nazaran 5 Mart 2024 Salı günü saat 16.00’da Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem unsurlarını görüşmek üzere Belediye Meclis Odasında Malkara Belediye Lideri Ulaş Yurdakul başkanlığında toplandı.