Etiket: Ödül

Teknoloji

Microsoft Türkiye’nin düzenlediği “Teknolojinin Bayan Liderleri” müsabakasının kazananları belirli oldu

Teknoloji ekosistemindeki başarılı faaliyetleriyle fark yaratarak Türkiye’nin dijital dönüşümünü güçlendiren bayan önderlerin ödüllendirildiği “Teknolojinin Bayan Liderleri” müsabakasının kazananları belirli oldu.

Kültür Sanat

Bu onur Kocaeli Kent Tiyatroları’nın

Kocaeli Kent Tiyatroları’nın sahnelediği “Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi” isimli oyunu 26. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’ne 7 kolda aday gösterildi

Otomobil

Otomotiv ödüllerinin yıldızı: Kia EV9

Kia’nın yeni elektrikli amiral modeli EV9, lansmanı yapıldığı günden bu yana sekiz ödül kazandı. Yollardaki serüvenine geçtiğimiz yılın son çeyreğinde başlayan Kia EV9, son olarak Red Dot Design Awards’ta ‘En Uygunun En İyisi’ seçildi.

Spor

Türkiye Bisiklet Federasyonu 70.Gillette Milliyet Yılın Atleti Ödülleri’nde “Erdoğan Demirören Büyük Ödülü’ne” layık görüldü

Spor tutkunlarının heyecanla oylama yaptığı 70. Gillette Milliyet Yılın Atleti Mükafatları, 8 Mayıs Çarşamba günü Volkswagen Arena’da gerçekleşti.

Kültür Sanat

Ege Üniversitesi AKM’de Memleketler arası Turan Sinema Şenliği Ödül Merasimi düzenlendi

Milletlerarası Turan Sinema Şenliği Ödül Merasimi, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM)  Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.

Teknoloji

Honor of Kings’te High 5 Şenliği başlıyor

Taşınabilir moba devi Honor of Kings, yeni başlayan High 5 şenliğini duyurdu. 24 Mayıs’a kadar sürecek olan oyun içi şenlikte çeşitli bölgelerden oyuncular etkinliklere katılarak yeni kahramanlar deneyimleyerek birbirinden farklı mükafatlar kazanma fırsatı bulacaklar.

Gündem

“Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri” sahiplerini buldu

Bu yıl 14. defa düzenlenen Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Mükafatları sahiplerini buldu. Akademik çalışmalarıyla mükafata kıymet görülen Alper Can ve Ramazan Buldu düzenlenen merasimle mükafatlarını aldı. 

Kültür Sanat

Yine Sinematek ile dört ödüllü sinema

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yine Sinematek gösterimleri mayıs ayında da devam ediyor. Ödüllü dört sinema Kültürpark İzmir Sanat ve Seferihisar Kültür Merkezi Çağan Irmak Salonu’nda gösterilecek.

Kültür Sanat

Lider Kınay çocuklara fotoğraf müsabakası mükafatlarını verdi: Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aktiflikleri kapsamında düzenlenen Benim Renklerim, Benim Bayramım Fotoğraf Yarışı ödül merasimine katılarak dereceye giren öğrencilere mükafatlarını verdi.

Kültür Sanat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Tiyatroları, 24. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nden “Sahne Tasarımı” mükafatına layık görüldü

Kozyatağı Kozzy AVM Gönül Dava Gazanfer Özcan Sahnesi’nde düzenlenen bir merasimle sahiplerine verilen mükafatlar, Direklerarası Seyircileri olarak bilinen “Halk Heyeti Üyeleri” tarafından belirlendi.

Otomobil

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli Lansmanı’nın Ünü Ülke Hudutlarını Aştı

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli Lansmanı, dünyanın en itibarlı ödül programlarından olan Muse Creative Awards’ta 5 mükafata birden layık görüldü.

Ekonomi

Akbank, 3. Sefer “Sürdürülebilir Finansmanda Türkiye’nin En Âlâ Bankası” Seçildi

Akbank, sürdürülebilir finansman alanında bankaların performansının değerlendirildiği Küresel Finance Sustainable Finance Awards’ta dört mükafata layık görüldü.

Spor

Maraton İzmir’de mükafatlar dağıtıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Maraton İzmir Avek’te 42 kilometrede yarışan ve dereceye giren atletlere mükafatları verildi.  

Gündem

Karşıyaka’da En Hoş Balkon Bahçe Yarışı’na müracaatlar başlıyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından 22’nci defa düzenlenecek ‘En Hoş Balkon Bahçe Yarışması’nın müracaatları 22 Nisan Pazartesi günü başlıyor.

Gündem

Memleketler arası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışı’nın kazananları belirli oldu Genç tasarımcılara mükafatlarını Lider Cemil Tugay verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, Marble İzmir – 29. Memleketler arası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı kapsamında bu yıl 6’ncısı düzenlenen Milletlerarası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananlarına mükafatlarını verdi.

Kültür Sanat

Yeşilay Sağlıklı Fikirler Kısa Sinema Müsabakası İçin Müracaatlar Başladı

Yeşilay’ın, uyuşturucu husus bağımlılığının insan ve toplum sıhhatine yaptığı olumsuz tesirleri ortaya koymak ve gençler ortasında uyuşturucu unsur bağımlılığı konusunda hassaslığı artırmak emeliyle

Ekonomi

10 soruda Bitcoin’de halving

Halving (ödül yarılanması) nedir? Bitcoin, blok zincir üzerine kurulu, kullanıcıların aracısız bir şekilde işlem yapabildiği merkeziyetsiz bir dijital para birimidir. İnternete sahip herkesin ulaşabildiği bu ağda, her bir blok bir önceki bloktan…

Teknoloji

TikTok’taki özgün, yaratıcı ve eğlenceli reklam kampanyaları ödüllendiriliyor

TikTok’un en sevilen etkinliklerinden ‘TikTok Reklam Ödülleri’ bu yıl birinci kere METAP bölgesinde düzenleniyor. Yaratıcı, yenilikçi ve eğlenceli bir bakış açısıyla hazırlanmış reklam kampanyalarının yarışacağı ‘TikTok Reklam Ödülleri’ için müracaatlar başladı.

Ekonomi

L’Oréal Türkiye, “Bilim Bayanları İçin” programının müracaat süreci devam ediyor!

L’Oréal Türkiye, “Bilim Bayanları İçin” Programı’nın 22. yılında da bilimde cinsiyet eşitliğinin altını çizerek, bayanların bilim dünyasındaki varlığını desteklemeyi sürdürüyor

Otomobil

Dünyanın en âlâ arabası Kia EV9

Lansmanı yapıldığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Yeni Kia EV9, New York International Autoshow’da düzenlenen Dünya Araba Ödülleri’nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu.

Ekonomi

İhracatçılar Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının amaçlarını belirlemek için genel şuraya gidiyor

Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye’ye 2023 yılında 255,8 milyar dolar döviz kazandıran, 61 ihracatçı birliği çatısı altında faaliyet gösteren 120 bin ihracatçı, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının maksatlarını belirlemek için genel şuraya gidiyor.

Kültür Sanat

“100. Yılın Hikayesi, Şiiri” yarışında mükafatlar sahiplerini buldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in kurucu bedellerine ithafen düzenlediği “100. Yılın Hikayesi, Şiiri” isimli ulusal hikaye ve şiir müsabakasında dereceye girenler mükafatlarını aldı. Birtürk Özkavak şiir kategorisinde, Başak Baysallı ise hikaye kategorisinde birincilik kazandı.

Magazin

Ünlü Menajer Gökhan Güneş’ten oyuncu adaylarına ihtar, ‘Merdiven altı ajanslara dikkat edin!’

Dalda birçok ünlü oyuncunun ve direktörün meslek idaresini ve menajerliği yapan , son devrin başarılı ismi “Gökhan Güneş ” yeni oyuncu adaylarına değerli ikazlarda bulundu!

Eğitim

Selçuklu Belediyesi’nin klâsik hale getirdiği ödüllü kitap okuma müsabakasının müracaatları devam ediyor

60. Kütüphaneler Haftası aktiflikleri kapsamında 27 Mart’ta online olarak yapılacak olan yarış 2 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek.