Etiket: Pazar

Ekonomi

Perakende Günleri 2024 kesimi dijitalleşme odağında buluşturuyor

Perakende dalının dijitalleşmesine, e-ticarete ve e-ihracata odaklanan Perakende Günleri, bu yıl 29-30 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ekonomi

Türk Emisyon Ticaret Sistemi ihracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

2023 yılı Ekim ayı prestijiyle başlayan Avrupa Birliği’nin (AB) Sonda Karbon Düzenleme Düzeneği’nin (CBAM) geçiş süreci 31 Aralık 2025’e kadar devam edecek.

Ekonomi

Champs, 2024 yılında üye sayısını 50.000’e çıkarmayı hedefliyor

Geçtiğimiz 3 yılda 18 binden fazla bağımsız çalışanı 50’den fazla marka ile bir ortaya getiren Champs, GIG iktisat modeli ile ülkeler ortası hudutları kaldırıyor.

Gündem

Selçuklu 2.El Pazarı vatandaşlardan epeyce ağır ilgi gördü

Selçuklu Belediyesi’nin sıfır atıkta örnek çalışmalarından olan ve vakti Mayıs ayı itibariyle her ayın birinci Pazar günü olarak güncellenen Selçuklu 2.El Pazarı vatandaşlardan epeyce ağır ilgi gördü

Gündem

Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Kapalı Pazar Alanına her ayın birinci Çarşamba günü kurulan Selçuklu 2. El Pazarı’nın günü değişti.

Selçuklu Belediyesi’nin sıfır atıkla ilgili örnek çalışmalarından olan ve her ayın birinci Çarşamba günü Yazır Kapalı Pazar Alanında kurulan Selçuklu 2. El Pazarı’nın günü değişti.

Ekonomi

Assan Panel İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor

Kibar Holding çatısı altında faaliyet gösteren sandviç panel sektörü kuruluşlarından Assan Panel, İngiltere Suffolk bölgesinde yer alan Freeport East serbest ticaret bölgesinde yeni bir üretim tesisi kuracağını duyurdu.

Gündem

Göynük pazar yerinde çalışmalar devam ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri” projesi kapsamında Göynük Mahallesi’nde imali süratle devam eden Göynük Kapalı Pazar yerinde sona gelindi.

Gündem

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Aşikâr Oldu

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarının Kurban Bayramı kotra ihale tarihi belli oldu. Belediye Başkanı Alper Taban, 06 Mayıs’ta yapılacak ihalede 140 adet büyükbaş ve 36 adet küçükbaş olmak üzere toplam 176 adet kotra ile 8 adet büyükbaş hayvan kesim alanının satışa çıkacağını duyurdu.

Ekonomi

Türk besin ihracatçıları, Singapur üzerinden Asya Pasifik pazarında büyüyecek

Dünya’nın reexport merkezlerinden Singapur, 2023 yılında besin kesiminde 30 milyar dolarlık dış ticaret hacmiyle dünyanın besin ambarı olan Türkiye’nin besin ihracatında öncelikli amaç pazarlarından biri pozisyonunda.

Ekonomi

BYD/Ergun: 2024’te pazarda düşüş bekliyoruz

BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun “Özellikle ilk 3 ayda gerçekleşen yüksek satışların ardından kalan 9 ayda temponun biraz daha yavaşladığını görebiliriz. Burada kredi kullanımının bunda önemli bir etkisi olacak. Türkiye’de otomotiv sektöründe…

Sektörler

Otomotiv üretimi ilk çeyrekte arttı

Otomotiv Sanayii Derneği’nin (OSD) verilerine göre yılın ilk çeyreğinde toplam otomotiv üretimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3 artışla 377 bin 70’e yükseldi.

Gündem

Göynük kapalı pazar yerinde sona gerçek

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri” projesi kapsamında Göynük Mahallesi’nde üretimi süratle devam eden kapalı pazar yerinde çalışmalar tamamlanmak üzere.

Gündem

Narlıdere Belediye Başkanlığı vazifesine seçilen Lider Erman Uzun, ayağının tozuyla alana indi

Narlıdere Kapalı Pazaryeri’nde pazar esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden, bayramlarını kutlayan Lider Erman Uzun, talep ve teklifleri de dinlemeyi ihmal etmedi.

Gündem

Ramazan Bayramı öncesinde Kartepe Belediyesi ilçe genelinde hazırlıklarına devam ederken, 9 günlük bayram tatilinde kurulacak olan pazarlarda muhakkak oldu

Ramazan Bayramı öncesinde Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takımları 9 günlük tatil sürecinde ilçe genelinde kurulacak olan pazarları belirledi. Buna nazaran;

Ekonomi

Škoda, Türkiye’de Satış Rekoru Kırdı, Markadan Üst Seviye Ziyaret Gerçekleşti

Škoda Auto Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn, Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Martin Jahn, Büyük Auto Škoda Yönetim Kurulu Lideri Ahmet Büyük, Doğuş Otomotiv CEO’su Ali Bilaloğlu ve Ulu Auto Škoda Türkiye Genel Müdürü Zafer Başar tarafından ağırlandı.

Gündem

Pazarın etrafına 924 metrekarelik sundurma

Büyükşehir, Doğu Kışla Parkı mevkiinde yer alan pazar alanına yapılacak sundurma çalışmasında çelik montaj imalatına geçti

Gündem

Mer-Pa Kapalı Otoparkı Vatandaşın Kullanımına Açıldı

İnegöl Belediyesi, Mer-Pa Kapalı Pazaryerinin 285 araç kapasiteli katlı otoparkını bölge sakinlerinin kullanımına açtı. 7/24 açık olacak ve plaka tanıma sistemiyle çalışacak otoparktan vatandaşlar fiyatsız faydalanacak.

Gündem

Toplu ulaşıma seçim ayarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mahalli Yönetimler Seçimleri’ne yönelik tedbirlerini aldı. 31 Mart Pazar günü, belirlenen çizgilerdeki otobüsler ile raylı sistem araçları 03.30’dan itibaren, yolcu gemileri ise 03.00’ten itibaren seferlere başlayacak.

Gündem

Göynük pazar alanı tamamlanıyor

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri” projesi kapsamında Göynük Mahallesi’nde üretimi süratle devam eden kapalı pazar yerinde çalışmalar devam ediyor.

Teknoloji

Geleceğe dönüş: Yapay zeka, ajans dünyası dinamiklerini başa döndürüyor

Geleceğe dönüş: Yapay zeka, ajans dünyası dinamiklerini başa döndürüyor WPP takviyeli The&Partnership; işbirliği içinde olduğu medya satın alma ve planlama ajansı mSix&Partners ile birleşerek, yeni bir global marka olan T&Pm çatısı altında, merkezinde yapay zeka bulunan, tam entegre hizmet veren yeni bir ajans oluşturdu.

Gündem

Nilüfer Belediyesi üretici esnafa pazar önlüğü dağıttı 


Üretici pazarlarındaki esnafı destekleyen Nilüfer Belediyesi, hem görsel birliğin sağlanması, hem de vatandaşa sunulan hizmet kalitesinin arttırılması için pazar önlüğü dağıttı. 

Gündem

Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı Kurulmaya Başladı

İnegöl Belediyesi’nin 7 Mart’ta meclis kararını aldığı Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı bugün birinci defa kuruldu. 70 esnafın yer aldığı Pazar, bölgedeki vatandaşlara büyük kolaylık sağladı.

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, Cet Tohumlarından üretilen fidelerin dağıtımını Söke’de gerçekleştirdi

Söke Belediye Lideri Mustafa İberya Arıkan, Söke Pazarı’nda vatandaşlarla ve pazar esnafıyla buluşan Çerçioğlu’na eşlik etti.

Gündem

Başiskele’ye yeni pazar yerleri

Başiskele Belediye Lideri, AK Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Lider Adayı M.Yasin Özlü, semt pazarlarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir ortaya geldi. Özlü, yeni devirde çağdaş pazarların sayısının artacağını müjdeledi.