Etiket: Temizlik

Gündem

Seferihisar kıyıları yaza hazırlanıyor

İzmir’in en uzun plajına sahip ilçesi olan Seferihisar’da belediye, Ürkmez ve Doğanbey kıyısını, yaz dönemine hazırlıyor.

Gündem

Lider Keyifli muhtarlarla bir ortaya geldi ‘Topyekün bir muvaffakiyet öyküsü yazacağız’

Konak mahalle muhtarlarıyla bir ortaya gelen Lider Keyifli yeni periyotta, herkesin birbirine takviye olduğu, dayanışmanın yaşandığı yeni kuşak bir idare anlayışla hizmet üreteceklerini söyledi.

Gündem

Çeşme’de turizm dönemi öncesi altyapı atağı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında nüfusu 1 milyonu aşan Çeşme’nin altyapısını turizm dönemine hazırlıyor. İlçede takımlar kanalizasyon çizgilerinde kapsamlı paklık çalışması yürütüyor. 6 grubun eş vakitli olarak alanda vazife aldığı çalışmalarla, bölgedeki taşkın riski ve koku oluşumunun önüne geçiliyor.

Gündem

Keçiören Belediyesi Yaşlı ve Engelliler İçin Meskende Paklık

Keçiören Belediyesi tarafından toplumsal belediyecilik çalışmaları kapsamında yapılan, yaşlı ve engelli vatandaşların yararlandığı konutta paklık hizmeti hayatı kolaylaştırıyor.

Gündem

Kocaeli’de Son 3 Ayda 108 Bin 650 Metre Dere Paklığı Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, insan ve etraf sıhhatinin etkilenmemesi için kentin birçok noktasından geçen derelerde, paklık çalışmaları gerçekleştiriyor. İSU Genel Müdürlüğü takımları yeni yılın birinci üç ayında toplam 108 bin 650 metre uzunluğunda dere paklığı yaparak derelerin sistemli akışlarını sağladı.

Gündem

Büyükşehir’den Bayram Öncesi Mezarlık Paklığı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi 13 ilçede mezarlık paklık ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 2024 yılında 1434 mezarlık alanının 788 adedinde paklık ve bakım çalışması yapıldı. 

Güncel

Limonun Şaşırtıcı Yararları: Doğanın Bize Hediyesi

Limonun şaşırtıcı faydalarını keşfedin! Bağışıklık sistemi güçlendirme, cilt sağlığınızı parlatma, metabolizmayı hızlandırma ve doğal temizlikteki rolüyle limon doğanın muhteşem hediyesi.