Etiket: Togg

Gündem

Şükrü Deviren: “Gemlik’in iki markası var; zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Lider Yardımcıları Dilek Şen Karataş ve Durmuş Uslu, TOGG Teknoloji Kampüsü’nü ziyaret ederek, Gemlik’in markası yerli araba TOGG hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

Spor

Geleceğin Aracı Togg, Tip’i 60. Yılına Taşıdı

Türkiye’nin global otomotiv markası Togg, 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tipi İstanbul – İstanbul Etabı pelotonunda ÇEŞİT Yarış Yöneticisi Keyifli Erçevik’in aracının önünden gitti. Geleceğin aracı Togg, TUR’u 60.yılına taşıdı.

Ekonomi

Togg satışları sıfır faizli krediyle hızlandı

Nisan ayına özel finansman kampanyası yapan Togg’un satışları Nisan ayında hızlandı. Nisan ayında 3 bin 3 adet Togg satışı yapıldı.

Otomobil

T10X için nisan ayına özel finansman takviyesi Trumore’da

Togg T10X, nisan ayına özel finansman takviyesiyle kullanıcılarla buluşuyor. Togg, nisan ayına özel başlattığı kampanyada, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 800 bin TL krediye %0 faiz ve 12 ay vade ödeme seçeneği sunuyor.

Teknoloji

Akbanklı Togg Kullanıcılarına Özel Uygulamalar ile Mobilite ve Finansın Geleceği Yolda!

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren global teknoloji markası Togg ile 76 yıldır Türkiye’nin gelişimine hizmet eden Akbank, T10X akıllı aygıtında günlük bankacılık süreçlerinin yanı sıra fintek ve blokzincir tabanlı geleceğin dijital tahlilleri için iş iştirakine imza attı.

Otomobil

T10X sürüş tecrübesi yıl uzunluğu İstanbul Akasya’da

Türkiye’nin doğuştan elektrikli birinci akıllı aygıtı Togg T10X, yıl uzunluğu İstanbul Akasya’da kullanıcılarla buluşacak. Akasya’da açılan Togg taşınabilir tecrübe merkezinde aygıtı yakından tanıma fırsatı bulan kullanıcılar, test sürüşü tecrübesi de yaşıyor. 

Dünya

Türkiye’deki En Çok Merak Edilen Arabalar Karşı Karşıya: Togg mu, Tesla mı?

Bu makalede, bir kullanıcının deneyimlerine dayanarak Tesla Model Y Performance, Togg V2 Uzun Menzil ve Mercedes C200 araçlarını karşılaştırıyoruz. Togg’un uygun fiyatlı ve konforlu olduğu, Tesla’nın yazılım ve donanım sorunlarıyla karşılaştığı, Mercedes’in ise klasik sorunlar yaşadığı vurgulanıyor. Sonuç olarak, her aracın kendine özgü avantajları ve dezavantajları olduğu belirtiliyor.

Gündem

TOGG Darıca’da Taksi Oldu, Lider Bıyık Vatandaşlara Sürpriz Yaptı: ‘Başkan Taksi’ ile vatandaşın nabzını tuttu

Darıca Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Lider Adayı Muzaffer Bıyık, TOGG Taksi ile Darıcalı vatandaşları duraklardan alıp gidecekleri yere bıraktı. Yerli ve Ulusal araba TOGG’u ve Belediye Liderini karşılarında gören vatandaşlar bir epey şaşırırken Lider Muzaffer Bıyık, seyahat boyunca vatandaşlarla sohbet edip kentin nabzını tuttu.

Gündem

Togg T10X’e TRT Dinle Uygulaması Geldi: Sesli Kitap Bile Dinleyebileceksiniz

Togg, TRT Dinle platformu T10X’in multimedya ekranına getirdiğini duyurdu. Tru.Store aracılığıyla erişilecek olan uygulama, tonla esere ev sahipliği yapıyor.