1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Anneler Günü İletisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Anneler Günü İletisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

antalya buyuksehir belediye baskani muhittin bocekin anneler gunu iletisi 0 YOad9N1J
Bizleri sevgisiyle, emeğiyle büyüten, her vakit evlatları için en düzgününü isteyen en pahalı varlığımız olan annelerimiz elbet ki her şeyin en uygununa layıktır. Bizi bin bir emekle, fedakarlıkla yetiştiren, en pak, en pak hislerle seven, koruyan, sarıp sarmalayan annelerimiz, sınırsız sevgileri ile ömrümüzün her evresinde en büyük güç kaynağımız, ışığıyla yolumuzu aydınlatan yol göstericimizdir. 

Ulu Başkan Gazi Mustafa Kemal Atatürkün de söylediği üzere “Bu millet temel terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti o denli analara sahiptir ki her zamanın büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk bayanı daha büyük kuşaklar yetiştirmeye kabiliyetlidir.” İşte bu nedenledir ki, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı jenerasyonlar yetiştirmek için, her türlü zorluğa göğüs gererek çalışan annelerimiz; değerli bir vazife ve sorumluluk taşımaktadır.

Annelik hiçbir zenginlik ile ölçülemeyecek kadar pahalı olan, dünyadaki en büyük his ve kıymettir.Anneler hayattaki en büyük ikramı ve talihidir insanın. En sıkıntı vakitlerde sığınılan sevgi dolu bir yürek, şefkatli bir eldir anne. Kollarında huzur bulduğumuz, sonsuz sabrın, şefkat, merhamet ve yeterliliğin sembolü olan bedelli annelerimizi, yalnızca Anneler Günü’nde değil her vakit hatırlamalı, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermeliyiz. Her daim baş tacımız olan annelerimiz sevgilerin en büyüğüne layıktır.

Dünyanın en hoş ve en kıymetli sıfatlarını hak eden elleri öpülesi değerli annelerimiz,

Bu his ve niyetlerle, siz pahalı annelerimize en derin sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Şehit ve gazilerimizin anneleri başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü bir sefer daha kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sıhhat, huzur, memnunluk ve barış dolu günler geçirmenizi diliyorum. Beni dünyaya getiren, bakıp büyüten, kentime hizmet edebilme imkânı veren biricik annem başta olmak üzere Hakk’ın rahmetine kavuşan tüm annelerimizi sevgi, hürmet, rahmet ve minnetle anıyorum. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Anneler Günü İletisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir