1. Haberler
  2. Gündem
  3. Arslanbey Mahallesi’ne Osmanlı Hamamı

Arslanbey Mahallesi’ne Osmanlı Hamamı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

arslanbey mahallesine osmanli hamami 0 P9QhATTq
ORTA VERMEDEN ÇALIŞIYOR

Kartepe Belediye Lideri, AK Parti ve Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Lider Adayı Av.M.Mustafa Kocaman, 31 Mart mahallî seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Lider Kocaman, son olarak Ataşehir Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir ortaya geldi.

“GENÇ AKADEMİ 2’Yİ AÇTIK”

Kocaman, “31 Mart’ta çok kıymetli bir seçim yapacağız. Sizlerin takviyesi çok kıymetli. Son beş yılda ilçemiz genelinde çok değerli yatırımlar yaptık. Ataşehir Mahallesi’nde Genç Akademi 2’yi hizmete açtık. Evlatlarınızı kesinlikle oraya götürün. Fiyatsız olarak İngilizce eğitimi verilmekte. Yeni periyotta yapacağımız yatırımlarla ilçemiz daha da gelişecek” dedi.

“OSMANLI HAMAMI YAPACAĞIZ”

“Bu bölgenin turizm bakımından gelişmesine büyük değer veriyoruz” diyerek kelamlarına devam eden Kocaman, “Arslanbey Mahallesi’nde Osmanlı Hamamı yapacağız. Mimari açıdan büyük itinayla inşa edilecek hamam; kubbeleri, kemerler, ve süslemeleriyle güçlü bir görünüme sahip olmasının yanı sıra içerisinde yaşayan müze alanı barındıracak” açıklamasında bulundu.

YENİ MESİRE ALANI MÜJDESİ

Sözlerine devam eden Lider Kocaman, “Kartepe dağ yolu üzerinde Suadiye, Çepni, Şefkatiye ve Arslanbey mahallelerini kapsayan ortak mesire alanı oluşturacağız. İçerisinde toplumsal donatıların yer aldığı mesire alanını fiyatsız bir halde hemşehrilerimizin, yerli ve yabancı turistlerin kullanımına açacağız” sözlerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arslanbey Mahallesi’ne Osmanlı Hamamı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir