1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bağcılar’da Abdullah Özdemir, belediye başkanı seçildi

Bağcılar’da Abdullah Özdemir, belediye başkanı seçildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bagcilarda abdullah ozdemir belediye baskani secildi 0 aRcJQf12
Bağcılar’da 31 Mart Mahallî Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına nazaran Bağcılar Belediye Başkanlığı’na oyların yüzde 55,42’sini alan mevcut lider Abdullah Özdemir seçildi.

2024 yılı Mahalli Yönetimler Seçimleri’nde Bağcılar’da kurulan 1483 sandıkta 399 bin 856 oy kullanıldı. Bu oyların ise yüzde 55,42’sini ise AK Parti Bağcılar Belediye Lider Adayı olan mevcut belediye başkanı Abdullah Özdemir aldı. Resmi olmayan datalara nazaran seçimin kazananı da Abdullah Özdemir oldu.

Tüm Bağcılarlı hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum

Ülkemiz kıymetli bir lokal seçim imtihanını verdiğini söyleyen Özdemir, “Bağcılar’ımızda gördüğümüz kadarıyla toplumun her kesitinden Elhamdülillah kıymetli bir takviye alarak tekrardan Bağcılar Belediye Başkanı olarak resmi olmayan sonuçlara nazaran seçilmiş bulunmaktayız. Ben bilhassa bu itimadı bizlere telkin eden birebir vakitte bizlere güvenerek tekrar Bağcılar Belediye Başkanı olarak seçilmemizi vesile olan tüm Bağcılarlı hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bugünden itibaren bütün Bağcılarlı hemşehrilerimizin belediye başkanı olarak toplumumuzun her kesitini inşallah en âlâ halde temsil edeceğiz. Ve Bağcılar’ımıza grubumuzla birlikte gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Tekrardan tüm Bağcılarlı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağcılar’da Abdullah Özdemir, belediye başkanı seçildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir