1. Haberler
  2. Gündem
  3. Büyükgöz’e Şilelilerden sıcak ilgi

Büyükgöz’e Şilelilerden sıcak ilgi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

buyukgoze silelilerden sicak ilgi 0
Gebze Belediye Lideri ve Adayı Zinnur Büyükgöz, 20. Kuruluş yıldönümü kutlamak için ziyaret ettiği Şileliler Derneği’nde sıcak ilgiyle karşılandı.

Gebze’yi karış karış gezerek 7’den 70’e vatandaşlarla kucaklaşan Gebze Belediye Lideri ve Cumhur İttifakı Gebze Belediye Lider Adayı Zinnur Büyükgöz, ziyaret ettiği Şileliler Derneği’nin 20. Kuruluş yıl dönümünü kutladı. AK Parti Gebze İlçe Lideri Recep Kaya, SKM Lideri Hasan Özdemir ve teşkilat yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette Şileliler ile kucaklaşan Büyükgöz’e, vatandaşların ilgisi de ağır oldu. Lider Büyükgöz, “Bizleri güler yüzle karşılayıp güzel muhabbetle ağırlayan siz Şileli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İLÇE LİDERİ KAYA: “SAĞLAM İŞLER İÇİN GÜÇLÜ DESTEK”

Şileliler Derneği’nin 20. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak kelamlarına başlayan İlçe Lideri Recep Kaya, “STK’lar ve Dernekler bu kentin en değerli yapı taşlarıdır. Sizlerin görüşleri, talep ve tespitleri bizim için çok değerlidir. Belediye Liderimiz ve Cumhur İttifakı Lider Adayımız sayın  Zinnur Büyükgöz’e,  sağlam işlerin devamı için güçlü bir takviye vereceğinize kuşkum yok. Dernek Lideri Zeki Şener ve Şileli hemşerilerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büyükgöz’e Şilelilerden sıcak ilgi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir