Edremit Belediyesi, Pazaryerlerinde kontrolleri sıklaştırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

edremit belediyesi pazaryerlerinde kontrolleri siklastiriyor 0
Zabıta grupları tarafından yürütülen denetimlerde, pazaryerlerindeki tezgah sistemi, tartıların doğruluğu ve eserlerin fiyat etiketlerinin denetimi titizlikle gerçekleştiriliyor. Bilhassa tezgahlar ortasındaki uzaklıkların gelip geçişe uygun olması, gerçek tartım yapıp yapılmadığı ve fiyat etiketlerinin doğruluğu mevzularında ayrıntılı incelemeler yapılıyor.

Kurallara uymayan esnaflar uyarılırken, pazaryerlerine kurulan tartı denetim noktaları sayesinde vatandaşlara da alışverişlerinde kolaylık sağlanıyor. Bu noktalarda, alınan eserlerin kilogramlarının denetim edilebilmesi imkanı sunuluyor.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, hem esnafların hem de vatandaşların inançlı ve huzurlu bir alışveriş ortamına sahip olmalarını sağlamak için kontrollerin gerçekleştirildiğini belirti. Bu kapsamda yapılan çalışmaların, kentte yaşayanların hayat kalitesini artırmaya yönelik değerli bir adım olduğu vurgulayarak vatandaşların memnuniyeti ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini söz etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Edremit Belediyesi, Pazaryerlerinde kontrolleri sıklaştırıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir