1. Haberler
  2. Gündem
  3. Her vakit daha düzgünü için çalışacağız

Her vakit daha düzgünü için çalışacağız

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

her vakit daha duzgunu icin calisacagiz 0
“BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRÜYORUZ”

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Lider Adayı Erol Ölmez, seçime sayılı günler kala kıymetli değerlendirmelerde bulundu. Bugüne kadar yaptığı çalışmaları toplumsal medyadan yayınladığı görüntü ile anlatan, vatandaşlardan aldığı geri bildirimlerden mutlu olan Erol Ölmez, “Çalışmalara başladığımız günden bugüne kadar teveccüh görüyoruz. Grup arkadaşlarımızla, AK Parti ve Cumhur İttifakı ile birlikte sahayı kapladık. Bugüne kadar 90 mahallemizi gezdik, vatandaşlarımızla bir ortaya geldik. Son birkaç mahallemiz kaldı, onları da birkaç gün içinde gezmiş olacağız” dedi.

“BEYANNAMEMİZLE HUDUTLU KALMAYACAĞIZ”

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Erol Ölmez şöyle devam etti: “Tek tek, bireyler olarak görüşebildiğimiz vatandaş ile görüştük. Beyanname sunumumuzu ve kitapçığımızı dağıttık. Dönüşleri alıyor, eksiklikleri tespit ediyoruz. Beyannamemizle hudutlu kalmayacağız. AK Parti’de belediyecilik daha güzelini yapmaktır. Halkımızın diğer talepleri olursa bunları da yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Beyannamemize olan güvenilirlik en üst düzeyde. Bunların takibini grup arkadaşlarımız yapıyor.

“HAYAL ETTİĞİMİZDEN DAHA DÜZGÜNÜNÜ YAPACAĞIZ”

Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapar, yaparsa Kandıra Belediyesi yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar… Bunun özeti budur. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olan herkes, en düzgününü yapmak için buradadır. Halkımız Kandıra için yeni devirde yapılacak çalışmaları bizlere tekrar tekrar soruyor. Hatta teklif de getiriyorlar, ‘şunu da yapın’ diyorlar. İnşallah vatandaşlarımızın isteklerini de hayata geçireceğiz. Her şey vakitle olacak. Kandıra için en uygunu yapılacak. Kandıra için hayal ettiğimizden çok daha güzelini yapacağız.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Her vakit daha düzgünü için çalışacağız
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir