1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hoş köylerde adım atmadık yer bırakmadı

Hoş köylerde adım atmadık yer bırakmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

hos koylerde adim atmadik yer birakmadi 0 ZV6XSutz
Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Lider Adayı İbrahim Hoş, 31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarını ağır bir biçimde sürdürüyor. Seçim Uyum Merkezi’nin belirlediği program doğrultusunda Derince’yi adeta karış karış gezen Lider Adayı Sevimli, Ramazan ayında da ziyaretlerini sürdürüyor. İbrahim Sevimli, hafta sonu pazar günü Derince’nin köylerine konuk olarak bölge sakinleri ile bir ortaya geldi.

KAŞIKÇI’DA İFTAR PROGRAMI

İlk olarak Kaşıkçı Mahallesi’nde merhum İsmail Demiröz’ün oğlu İmran Demiröz tarafından düzenlenen 7 okuması ve iftar programına katılan Hoş, akabinde Geredeli Mahallesi’nde Aygün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Teravih namazı sonrası Kepekli Köyü’nde bölge sakinleri ile bir ortaya gelen Lider Adayı İbrahim Hoş, projelerini anlatarak talep ve teklifleri dinledi.

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU

Teravih namazının akabinde köylerdeki ziyaretlerine devam eden İbrahim Tatlı, Tahtalı Mahallesi Sofular Köyü’ndeki kıraathaneyi ziyaret ederek bölge sakinleri ile bir ortaya geldi. Köy programlarında son olarak Çavuşlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir ortaya gelen Tatlı yaptığı değerlendirmede “Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır bir Derince hayalimiz var. Bu hayale giden yolda halkımızın takviyesi ve katkıları bizim için çok değerli. 31 Mart’ta Derince kazanacak ve kaybeden kimse olmayacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hoş köylerde adım atmadık yer bırakmadı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir