1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul Vakfı’ndan Bayram Armağanı

İstanbul Vakfı’ndan Bayram Armağanı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

istanbul vakfindan bayram armagani 0 ZNsvbKPT
‘Sosyal Dayanak İstanbulkart’ sahibi İstanbullular, bayramlık giysi alışverişlerini İBB İstanbul Vakfı bünyesindeki Güzellik İstasyonu’ndan yapacak. Toplumsal incelemesi yapılmış şahıslar ve aile bireyleri, mecburî kıyafet gereksinimlerini fiyatsız olarak alabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Vakfı’nın hayata geçirdiği yeni projesi Güzellik İstasyonu, dar gelirli İstanbulluların bayram alışverişlerinde yanında olacak. Muhtaçlık sahipleri, bayramlık muhtaçlıklarını Yeterlilik İstasyonu’ndan karşılayabilecek. “Sosyal Dayanak İstanbulkart”ı olanlar ve aile bireyleri, fiyatsız olarak alışveriş yapabilecek.

HER AİLE BİREYİ ALIŞVERİŞ YAPABİLECEK

İyilik İstasyonunda 9 Nisan Salı Saat: 19.00’a kadar eserler, Ramazan Bayramı’na kadar dayanışmayı artırmak gayesiyle “Sosyal Dayanak İstanbulkart” sahibi vatandaşlara, mağazada bulunan puanlama sistemi kapsamında fiyatsız olarak verilecek. Her ailede bir adet bulunan “Sosyal Dayanak İstanbulkart” ile kişi başı 300 puan olacak biçimde alışveriş yapılabilecek. İBB Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı sistemine kayıtlı birey ve aile üyeleri 300’er puanlık alışveriş imkanına sahip olacak. 

PERİHAN YÜCEL: “PAYLAŞARAK DÜZGÜNLÜKLE ÇOĞALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında uygun fiyatlara alışverişi mümkün kılma ve sürdürülebilir bir dünya maksadı ile projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden İstanbul Vakfı Genel Müdürü Perihan Yücel, Ramazan Bayramı’na kadar dayanışmayı artırmak maksadıyla fiyatsız alışverişe imkan sağladıklarını belirtti. “Bizim toplumumuzda paylaşmak ve dayanışma içinde olmak değerli bir kültür. Vakıflar da bu kültürün yaşatılabilmesi için kurulmuş yapılar, ‘Ramazan’ üzere kutsal bir ayda uygunluk istasyonu ile ‘veren el’ olmak memnunluk verici. Hayırsever bağışçılarımızın iletmek istedikleri yardımlara aracılık ediyor olmak ayrıyeten çok değerli. Yeniden kıymetli liderimiz Sayın Ekrem İmamoğlu’nun sıklıkla tabir ettiği üzere; veren elin alan eli görmediği güzellik hareketimizde, paylaşarak yeterlilikle çoğalmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı. 

İYİLİK İSTASYONU HAKKINDA

İyilik İstasyonu, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu tarafından 13 Mart 2024 tarihinde hizmete açıldı. Günden güne ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında uygun fiyatlara alışveriş ve sürdürülebilir bir dünya amacı ile eserlerin kullanım ömrünün arttırılması emeliyle hayata geçirildi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Vakfı’ndan Bayram Armağanı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir