1. Haberler
  2. Gündem
  3. KEDFE iftarında kent protokolü buluştu

KEDFE iftarında kent protokolü buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kedfe iftarinda kent protokolu bulustu 0 C531MneU
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonunun (KEDFE), klasik ‘1001 Hatim Dua ve İftar Programı’ bu yılda ağır bir iştirakle gerçekleştirildi. İki kısımdan oluşan programın birinci kısmı Kocaeli Kongre Merkezi Akçakoca Oditoryumu’nda yapıldı. Burada Kuran-ı Kerim tilaveti, görüntü gösterimi ve konuşmalar yapılırken okunan hatimlerin duası da gerçekleştirildi. Programın ikinci kısmı ise C Salonu’nda düzenlenen iftar programıydı. Ağır iştirakin olduğu programda kent protokolünden pek çok isim bir ortaya geldi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

KEDFE Lideri Tekin Dursun’un konut sahipliğindeki programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri, belediye liderleri, çeşitli kurumlardaki bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Erzurumlular katıldı. Program sonu günün anısına programa katılan tüm isimler bir ortaya gelerek fotoğraf çektirdi.

VALİ YAVUZ ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI

Programda konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Çok değerli bir günde bir ortadayız. Yarın da Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü yaşayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi şükranla yâd ediyorum. Allah bir daha bizlere Çanakkale Savunması yaptırmasın” formunda konuştu.

ALLAH BAYRAMA KAVUŞTURSUN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın ise konuşmasında, “Allah oruçlarımızı kabul etsin. Hepimizi bayrama ulaştırsın” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü de “İnşallah bayrama güzel bir formda ulaşırız” temennisinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KEDFE iftarında kent protokolü buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir